|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Uživatelská příručka pro VW Golf II
Autor |
Zpráva |
OndraM
|
Uživatelská příručka pro VW Golf II
Čaute lidi, potřeboval bych sehnat tuhle příručku. Budu si kupovat VW Golf II s motorem 1.6TD 59kW a netušim, kde se tam vyměnujou pojistky a takový ty věci, který můžete mít hotový za pár sekund, a když nevite, tak nad tim můžete ztrávit i několik desítek minut Jestli třeba nevíte, kde bych takovou věc stáhnul, nebo jestli by mi jí někdo z vás neprodal, či snad dohodnul (rande ) a poskytnul k okopírování.
Díky moc
_________________ Škoda Felicia Combi 1.3MPI GLXi 91k -> 134Nm Škoda Felicia Combi 1.6MPI GLXi Mercedes-Benz C220 CDI
|
29.10.08, 21:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Neex
|
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
29.10.08, 21:23 |
|
|
Neex
|
Ale pozor zrada je to jen pro Benzin
|
29.10.08, 21:26 |
|
|
OndraM
|
Neex píše: Ale pozor zrada je to jen pro Benzin
No jo, ale já nechci dílenskou příručku JAK NA TO. Já shánim Uživatelský manuál, to je tková ta knížka co dostaneš k autu, když si ho koupíš. Je tam třeba popis, jak zapneš vyhřívání zadního skla, nebo mlhovky, nebo je tam napsáno, kde mam rezervu Už víš, co hledám?
_________________ Škoda Felicia Combi 1.3MPI GLXi 91k -> 134Nm Škoda Felicia Combi 1.6MPI GLXi Mercedes-Benz C220 CDI
|
29.10.08, 22:19 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
OndraM píše: Je tam třeba popis, jak zapneš vyhřívání zadního skla, nebo mlhovky, nebo je tam napsáno, kde mam rezervu Už víš, co hledám?
Aha... a to v "Jak na to" neni?
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
29.10.08, 22:29 |
|
|
Neex
|
OndraM píše: Neex píše: Ale pozor zrada je to jen pro Benzin No jo, ale já nechci dílenskou příručku JAK NA TO. Já shánim Uživatelský manuál, to je tková ta knížka co dostaneš k autu, když si ho koupíš. Je tam třeba popis, jak zapneš vyhřívání zadního skla, nebo mlhovky, nebo je tam napsáno, kde mam rezervu Už víš, co hledám?
Nechceš dílenskou příručku "Jak na to" ale vsadím se že už jí máš staženou viď? Nevím jak komu ale mě přijde stokrát lepší jak na to kde je skoro vše na co vzpomeneš než obyčejný uživatelský manuál ale jestli ti tohle nestačí pak ti bohužel nepomůžu...
|
29.10.08, 23:41 |
|
|
OndraM
|
Neex píše: OndraM píše: Neex píše: Ale pozor zrada je to jen pro Benzin No jo, ale já nechci dílenskou příručku JAK NA TO. Já shánim Uživatelský manuál, to je tková ta knížka co dostaneš k autu, když si ho koupíš. Je tam třeba popis, jak zapneš vyhřívání zadního skla, nebo mlhovky, nebo je tam napsáno, kde mam rezervu Už víš, co hledám? Nechceš dílenskou příručku "Jak na to" ale vsadím se že už jí máš staženou viď? Nevím jak komu ale mě přijde stokrát lepší jak na to kde je skoro vše na co vzpomeneš než obyčejný uživatelský manuál ale jestli ti tohle nestačí pak ti bohužel nepomůžu...
Jenomže to auto je primárně pro mojí sestru a ta než by našla v dílenský příručce jak vyměnit kolo, tak by se vedle ní odtahovka otočila třikrát pro jiný auto
|
30.10.08, 10:37 |
|
|
Neex
|
Jo takhle tak to máš říct hned že je to pro holku... To se pak nedivím že raději sháníš uživatelský manuál
|
30.10.08, 10:41 |
|
|
OndraM
|
Tohle mi snad přivodí nějaký zdravotní potíže. Volal k jednom prodejci VW a ptám se tam, jakým způsobem můžu sehnat Uživatelský manuál pro Golf II 1.6TD a oni si mě tam přepojovali asi přes 5 lidí a pak sem se dozveděl, ať přídu na servis a tam ať se domluvim, jestli by to nějak šlo objednat a že si myslí, že to bude stát tak 1200,- tak sem mu žikal, že to se nejspíš nedostavim
Lidi, jestli někdo máte ten Uživatelský manuál třeba i na jinýho dvojkovýho golfa, tak mi napiště a já si ho nechám oskenovat. Nejakou tu stovku vám to hodí Díky moc
|
11.11.08, 14:32 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
budeš mít problém napiš pomohu,
dneska jsme se hrabali v ofocených manuálech iveco stahování oken málem z toho byl odvoz do šaškecu, motorky jsme odšroubovali nainstalovali kličky z felicie a okna šly nádherně stahovat miloš
|
11.11.08, 20:07 |
|
|
OndraM
|
slovacek.milos píše: budeš mít problém napiš pomohu, dneska jsme se hrabali v ofocených manuálech iveco stahování oken málem z toho byl odvoz do šaškecu, motorky jsme odšroubovali nainstalovali kličky z felicie a okna šly nádherně stahovat miloš
Dík moc No hele věc se má tak, že bych na nějakou uživatelskou přiručku ani nepomyslel, ale já to auto dávám sestře a ona mi to kladla na srdce, že nebude vědět jak vyměnit kolo, a kde sou pojistky a kde se co zapíná a já nevim co ještě, tak to asi vyřešim tak ře jí dám zatavenou kartičku kde bude napsano: NONSTOP SERVIS Miloš Slováček Tel: XXX XXX XXX
|
11.11.08, 21:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|