|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
MichalW
|
Techničák
Takovej dotaz,mám ještě takovej ten starej malej techničák,tu knižku kam se dozadu dávaj ty razítka z technický.Potřebuju jít na technickou,ale v zadu už není ani jedno místo pro to razítko.Moc se mi nechce chodit na magistrát pro novej.Platí to ještě vůbec?A vadilo by kdyby tam to razítko nebylo a byly jenom ty nálepky na SPZ?
_________________ Škoda Favorit 1.3 GLxi 40Kw BMM Silver Line
|
17.11.08, 10:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
to znamená, že tomu autu skončila životnost
ne važně, ja mám ten malej techničák už novýho typu, do něj se nic takovýho nepíše, píše se to do velkýho a na značku se lepí známka, to je celý, nevím, proč by někdo trval na tom, že musíš mít razítka jen proto, že máš starej průkaz. a určitě to není důvod k tomu, aby ti vystavovali novej techničák, však se na tý STK optej, to ti musí říct
|
17.11.08, 14:12 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Re: Techničák
MichalW píše: Takovej dotaz,mám ještě takovej ten starej malej techničák,tu knižku kam se dozadu dávaj ty razítka z technický.Potřebuju jít na technickou,ale v zadu už není ani jedno místo pro to razítko.Moc se mi nechce chodit na magistrát pro novej.Platí to ještě vůbec?A vadilo by kdyby tam to razítko nebylo a byly jenom ty nálepky na SPZ? Jak to chceš udělat bez razítka? Musíš na DI pro novej techničák. Je mi líto.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
17.11.08, 14:13 |
|
|
Marra
|
nechci zakládat nové téma, tak se zeptám, teď jsem laknul auto, do černé, v techničáku je červená tmavá. Potřebuju s tím jet a nemám to zapsané v techničáku, je víkend. Co mi hrozí za postih, i když to budu ukecávat , kdyby mě chytli poliši?
|
21.11.08, 20:09 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Marra píše: nechci zakládat nové téma, tak se zeptám, teď jsem laknul auto, do černé, v techničáku je červená tmavá. Potřebuju s tím jet a nemám to zapsané v techničáku, je víkend. Co mi hrozí za postih, i když to budu ukecávat , kdyby mě chytli poliši?
tak je ta utčitě termím do osmi dnů miloš
|
21.11.08, 20:18 |
|
|
Speedy125
|
Marra píše: nechci zakládat nové téma, tak se zeptám, teď jsem laknul auto, do černé, v techničáku je červená tmavá. Potřebuju s tím jet a nemám to zapsané v techničáku, je víkend. Co mi hrozí za postih, i když to budu ukecávat , kdyby mě chytli poliši?
Ja som jazdil rok zo skodovkou ktora bola streknuta do tmavej zeleno-modrej metalize a v technicaku mala zapisanu farbu bielu. Dokonca som s nou mal aj mensiu nehodu a fizl na to ani nedosiel ze v technicaku ja ina farba (su to proste dementi). Takze nevidim dovod aby si s tym nemohol jazdit, je to prkotina ktoru si nik nevsimne.
_________________ Škoda 130GL r.v.11/86 - bohužial už po smrti ale spomínam na nu v dobrom...
Škoda 125L r.v.12/89 - originál
Škoda 125GLS r.v. 8/84 - skladačka
|
21.11.08, 20:27 |
|
|
gokralik
|
Já mám například na emisní kartě ještě pořád starou SPZku. A razítkují to tam vesele dál.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
21.11.08, 21:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|