|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
hs23springo
|
ventil kurenia 120
Ahoj. Tak mam problem s ventilom kurenia na 120ke... Je dost tazke pootocit s nim a myslim si, ze to nieje v poriadku. Da sa ten ventil nejako "zgeneralkovat"?
|
1.12.08, 20:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
vyměnit gumička nic jinýho
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
1.12.08, 20:57 |
|
|
hs23springo
|
aha ze da sa to kupit jo?
|
1.12.08, 21:02 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
1.12.08, 21:06 |
|
|
hs23springo
|
diki pekne potesil si ma...
|
1.12.08, 21:08 |
|
|
Speedy125
|
Mne robil ten ventil to iste (kurenie sa dalo len tazko zapnut) Cely som ho vybral, nastriekal som ho WD-ckom zo vsetkych stran, rozhybal az to islo uplne lahucko a dal spät. Odvtedy ziadny problem nenastal a funguje to vynikajuco.
_________________ Škoda 130GL r.v.11/86 - bohužial už po smrti ale spomínam na nu v dobrom...
Škoda 125L r.v.12/89 - originál
Škoda 125GLS r.v. 8/84 - skladačka
|
1.12.08, 22:03 |
|
|
hs23springo
|
Oki diki... Cele kurenie zgeneralkovane vsetko ide ako ma... Uz som len zvedavy ci sa mi to podari dobre odvzdusnit. Neviete poradit nejaky zaruceny postup pri odvzdusnovani? Cital som tu nejake, ale boli rôzne.
|
2.12.08, 23:26 |
|
|
Jad
|
Odvzdušní se tak, že nastartuješ, zapneš naplno topení a otevřeš kohout který je na té hadičce co vede pod kapotou kufru. Pak přidáš plyn a koukáš, kdy z ventilu přestanou jít bubliny a začne téct proud kapaliny - v tom momentě ho zavřeš a je hotovo.
|
3.12.08, 21:12 |
|
|
Kristensen
|
Jestli ti chodí jen těžko táhlo tak prostě vem WDčko nebo něco tomu podobnýho a celej ventil topení poblij a nacákej to i na tu strunu co za to tahá a několikrát s tím zavergluj, někdy stačí minuta a někdy s tím musíš verglovat třeba 5 minut ale určitě se rozchodí.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
3.12.08, 21:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|