Blbeček mluvčí aneb auto na náhradní díly. - ČTĚTE ;+)
Autor |
Zpráva |
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Blbeček mluvčí aneb auto na náhradní díly. - ČTĚTE ;+)
Zdravím! Tak jsem včera čučel na zprávy na Primě. Tzn. 21.12.2008. Koukám a bylo tam o tom, že lidi stojí mraky front na inspektorátech. A pak říkali něco v tom smyslu, že lidi tam stojí kvůli obavám z eko likvidace, nebo tak. Pak tam byl ten blbeček mluvčí ministerstva dopravy (když ho vidim, hned bych mu tam pár pleskl) a tvrdil , že ekolikvidace není potřeba. Že prý pokud někdo chce auto na náhradní díly a doloží, že nejezdí a že je prostě určeno pro použití na náhradní díly, že nemusí ten dotyčný nosit k odhlášení ekolikvidační papíry. Já čuměl jak puk! Sám jsem byl svědkem, jak se snažil jeden týpek auto odhlásit, že ho rozprodal na náhradní díly. A úřednice mu řekla, že má smůlu, že mu to nikdo bez ekolikvidace neodhlásí! Tak já nevím.... Já bych je všechny nakopal do prdele! Je v tom takovej bordel, že až vyrostu, tak je srovnám! Hajzli!
Mrkněte na ty zprávy v tv archivu: http://www.iprima.cz
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
22.12.08, 23:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: Blbeček mluvčí aneb auto na náhradní díly. - ČTĚTE ;+)
ted doklad potrebujes, od 1.1. muzes auto rozebrat na ND
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
22.12.08, 23:48 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Re: Blbeček mluvčí aneb auto na náhradní díly. - ČTĚTE ;+)
Kachnis píše: ted doklad potrebujes, od 1.1. muzes auto rozebrat na ND
Jo jo
jinak:
Serife, hele tohleto jsem tady psal už tolikrát...
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
23.12.08, 01:20 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
A jakym stylem se to bude teda resit od 1.1 ? Odhlaska jen ze zajdu na urad a ze auto uz je urcene na ND... Uz nebudu muset nosit nejaky papiry o ekolikvidaci?
|
23.12.08, 10:58 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
napises ze auto zmenilo ucel vyuziti a ze jiz nebude provozovano na pozemnich komunikacich
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
23.12.08, 11:02 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Kachnis píše: napises ze auto zmenilo ucel vyuziti a ze jiz nebude provozovano na pozemnich komunikacich
Přesně tak.
A pak by mě zajímalo, jestli jsem tu jako neviditelnej nebo co, když jsem to tu řikal asi 4x v různých tématech.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
23.12.08, 14:52 |
|
|
Petr105
|
Jak to ale v praxi vypadá? Je na to prohlášení nějakej formulář? Přijde mi to najednou nějaký moc jednoduchý, jen něco napsat a pohoda... aby v tom nebyl nějakej háček...
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
23.12.08, 15:06 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Carlos píše: Kachnis píše: napises ze auto zmenilo ucel vyuziti a ze jiz nebude provozovano na pozemnich komunikacich Přesně tak. A pak by mě zajímalo, jestli jsem tu jako neviditelnej nebo co, když jsem to tu řikal asi 4x v různých tématech.
taky mi to tak přijde
|
23.12.08, 16:17 |
|
|
Ladin
|
Takže,když by si chtěl nechat šáde do lesa a neplatit pojistku,tak stačí jen říct,že jde na náhradní díly?To potom ta jejich ,,ekologie" dostane na prdel,když budu svině,tak auto si tímto stylem odhlásím,rozprodám to na náhradní díly,odstraním veškerá čísla a vrak pak někde mrsknu do lesa,abych neplatil na vrakáči,když už nebude komplet.
_________________ Škoda favorit GLXI Solitaire 94, 250 000 Km,BMM 50 Kw LPG Alfa romeo 156 2,4 JTDm (129 Kw) škoda Felicia 1,3 MPi http://moje.auto.cz/Ladi/favalek.html http://moje.auto.cz/Ladi/ala.html
|
23.12.08, 17:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
si někdo najděte ten zákon a tam je psáno že lze vyřadit z evidence na základě dokladu o ekolikvidaci a v bodě dva jestli že vozidlo zaniklo, jestliže vytáhnu z auta motor tak to už není motorové vozidlo protože není poháněnou motorickou silou jestli to tak není tak jsem de....l , a když tu kastli prodám tak jsem ji prodal a neměl jsem v úmyslu se jí zbavit,
mít úmysl se zbavit motorového vozidla je trestné protože nakládám s nebezpečným odpadem ale prodávat a kupovat podle občanského zákoníku trestné není
nedávno řekl jeden ing.architek já něco navrhnu a na úředě o tom rozhoduje debil který není vyučený ani zedník to je obraz našich úřadů katastrova děs a hrůza vymyslet jak to něudělat a honit lidi a pak jim z toho něco kápne k výplatě jak za dob socializmu miloš
|
23.12.08, 17:48 |
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Ho ho!!! Moment! Většina tu píská, že to tu bylo několikrát. Ale vždycky tady někdo myslel na věci od 1.1.2009! Jenže ten mluvčí mluví ještě o tomhle roce! Tak bacha! Jinak bych to nepsal!!!!
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
24.12.08, 02:07 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Serifus píše: Ho ho!!! Moment! Většina tu píská, že to tu bylo několikrát. Ale vždycky tady někdo myslel na věci od 1.1.2009! Jenže ten mluvčí mluví ještě o tomhle roce! Tak bacha! Jinak bych to nepsal!!!!
Tento rok se mohlo uvést že vozidlo "zaniklo", ale dokázat to je prý složité, a ani úřady samy o této možnosti prý ani neví.
|
24.12.08, 09:15 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Carlos píše: Serifus píše: Ho ho!!! Moment! Většina tu píská, že to tu bylo několikrát. Ale vždycky tady někdo myslel na věci od 1.1.2009! Jenže ten mluvčí mluví ještě o tomhle roce! Tak bacha! Jinak bych to nepsal!!!! Tento rok se mohlo uvést že vozidlo "zaniklo", ale dokázat to je prý složité, a ani úřady samy o této možnosti prý ani neví.
uřady jsou asi mimo mísu dlouhodobě já třeba četl v zákoně že evidence motorových vozidel vyřadí vozidlo z provozu které nemá víc jak tři měsíce technickou
kdyby byly v obraze a plnily si povinnosti tak tu nemají 800.000 nepojištěných aut miloš
|
24.12.08, 09:52 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
pomáhal jsem jednomu pánovi odhlásit čtyři motorové vozidla, úředník nechtěl ani slyšet jen doklad o likvidaci, neměl žádné dojkady, ani vozidla, ani značky
ten pán leží již několik let po mrtvici na lůžku a není se schopen ani najíst
po tomto chudákovi budou vymáhat 200 kč denně to je hyenizmus miloš
|
24.12.08, 10:12 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
slovacek.milos píše: pomáhal jsem jednomu pánovi odhlásit čtyři motorové vozidla, úředník nechtěl ani slyšet jen doklad o likvidaci, neměl žádné dojkady, ani vozidla, ani značky
ten pán leží již několik let po mrtvici na lůžku a není se schopen ani najíst
po tomto chudákovi budou vymáhat 200 kč denně to je hyenizmus miloš
Je to tu nablití, Miloši, jenomže co stím? Napadá mě opět a zese jenom jediné. Ten starý dobrý český zvyk. dojet do prahy a DEFENESTROVAT!!!
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
24.12.08, 11:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|