|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Houpal
|
Carrera 95
Zdar dnes se mi povedlo...ani nevim jak natankovat do Feliny 1,6 Carreru 95 a musim rict ze auto je nejaky zivejsi...mate s tim nekdo taky nejaky zkusenosti???
_________________ Vim ze mam cim dal dementnejsi dotazy,ale zajima me to
|
1.3.09, 20:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Spis je to tim ze tam neni voda a nafta...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
1.3.09, 20:40 |
|
|
Jura
|
Myslím, že to je jen takový placebo efekt....já sem jezdil furt na shell V-power 95 občas carrera 95 nebo 100 a nic sem nespozoroval...Ted sem dal plnou na Unicornu za 22,30Kč/l a taky rozdíl nepozoruju jedině asi to že je výšší spotřeba, takže najedu o pár km méně na plnou nádrž. Dřív sem furt bral dražší benál, ale je to kravina to tankovat do feldy...na plnou nádrž je to rozdíl skoro 250Kč!!!! Takže moje jednička je teď unicorn.
Jo a podotýkám, že mám taky 1.6ku
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
1.3.09, 21:54 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Rozdil je OMV a ONO Dolni Kotehulky oil.
|
1.3.09, 22:04 |
|
|
bitmap
|
Matthes: mozna mezi Carrerou a obyc N95, ale mezi obycejnymi N95 rozdil neni ... aspon v Praze ne.
_________________ Škoda Favorit Felicia Fabia Octavia Golf Mondeo Clio - kočkopes.
Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!
|
1.3.09, 22:24 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Mezi Carrerou a obyc 95 rozdil neni, rozdil je N95 od renomovane benzinky a N95 od nejaky druhorady kde maj benzin stoletej zvetralej, popripade redenej necim. V praglu se jim to toci tak rychle ze je to jedno, ale nekde v prdelakove...
|
1.3.09, 22:28 |
|
|
Houpal
|
No já jí bral v Butovicích na OMW.
A jel sem odtamtud az na Floru.....a musim rict ze akcelerece byla vetsi...a motor krasne slapal
_________________ Vim ze mam cim dal dementnejsi dotazy,ale zajima me to
Naposledy upravil Houpal dne 2.3.09, 01:21, celkově upraveno 1
|
1.3.09, 22:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|