Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 20:43

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 CB vysielacka do auta 
Autor Zpráva

Příspěvek CB vysielacka do auta
Zdravim, chcel by som sa opytat na nazory ci niekto takuto vec vozite v aute, ak ma niekto skusenosti a vedel by doporucit znacku pripadne konkretny kus, bol by som rad. Jazdime so znamymi obcas dlhsie trasy a hodilo by sa mi nieco taketo, pripadne obcas pokecat s kamionistami ;)

Na aukre je ich mraky, ale neviem si vybrat, jednak je tam viac rozsahov a aj ceny sa celkom podstatne lisia. Druha vec je aku k tomu antenu, tych na aukre moc nie je :(

4.3.09, 19:49
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Mrkni se sem, http://liaz.cz/forum/viewtopic.php?t=1309 tady je spousta značek dobře okomentovaná. Pro tvoje potřeby ti bude bohatě stačit 40 kanálová na pásmu FM. Na aukru bych to rozhodně nekupoval. Nikdy nevíš, kdy to jakej blb zapl bez antény a odvařil vysílač. Taky konkrétní typ vysílačky požaduje konkrétní typ antény, včetně délky káblu. Potom je taky důležitý, jestli anténu umístíš napevno, nebo jestli chceš skřípačku do okna. To by ti měl říct a poradit člověk v obchodě, kde to prodávají. Vyhl bych se taky obchodům, kde se to jenom prodává a šel bych tam, kde to i montují a seřizují. Jinak můžeš narazit na blba, co eště před týdnem prodával rohlíky a bude ti děsně rozumovat a nakonec zjistíš, že se nedovoláš na 50 metrů.
Já používám PAN International, za seřízení sem dal 300,- a za normálních podmínek v rovným terénu se dovolám tak na 10 km určitě. Údajně, kdybych byl na nějakým vysokým nezastíněným místě, tak bych se s tím mohl dovolat až na ukrajinu.

4.3.09, 20:20
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pan Kapitán

Příspěvek 
Co se tyka kamionaku a CB, bud opatrny, kolujou mezi nima casto naprosty bludy.

Radiostanici si porid podle penez, ale at nestoji pod 2000,-. Anteny se tu docela dost resily:

http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.p ... torder=asc

Cvokárium: Youtube Instagram

4.3.09, 21:49
Profil ICQ YIM
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]