|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 15 ] |
|
Autor |
Zpráva |
sharpers
|
výměna kastle fela
já vím, někde se to tu už řešilo , já to hledal a našel a pochopil prd. proto jeslti to nebude vadit se zeptám znova. kdybych koupil druhou felinu, bez papírů, hodil do garáže, udělal z ní novou, je moc těžké ji potom postavit na moje papíry ? Dejmě tomu že motor bych použil svůj, barva by byla stejné, nebo i jiná změnit barvu se přece nějak dá. Je teda težké to předělat na moje papíry ? co všechno bych musel udělat ? motor by byl můj, takže stačí nehat přerazit číslo co je na pravem předním podběhu ?
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
19.6.09, 07:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
jo dojdes na DI a zazadas o prepis VIN cisla z duvodu vymeny karoserie
nekdy bylo potreba mit razitko ze servisu ze karoserii predelali oni
|
19.6.09, 08:29 |
|
|
Ondras83
|
kastli sem ještě neměnil, ale táta má na fáčku měněnej celej podběh s vinkem, takže přepis pude...když budou blbout, řekneš, že se měnil celej podběh a prostě ten starej šel do šrotu...podle mě výměna kastle možná není, ale tohle pude
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
19.6.09, 08:37 |
|
|
sharpers
|
jo takhlenc....takže koupim trochu felinu, bude rok v garaži a uděla se z ni prakticky nove auto. vyměním motor, a pak zajdu na uřad dejmetomu že jsem měl nehodu nebo třeba že kvuli korozi byl vyměněn podběh ?
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
|
19.6.09, 09:14 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
ale mozna budes potrebovat doklad o nabyti te karoserie
|
19.6.09, 09:41 |
|
|
sharpers
|
Vít píše: ale mozna budes potrebovat doklad o nabyti te karoserie
no ale kdyz bych treba rekl ze sem teda menil ten podbeh ?
|
19.6.09, 09:57 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Vít píše: ale mozna budes potrebovat doklad o nabyti te karoserie
doklad o nabiti? proste paragon z vrakoviste ze koupil karoserii
|
19.6.09, 10:19 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
to je jedno jakej, hlavne ho pro jistotu mit, akorat teda nevim, jestli zrovna zlikvidovana karoserie z vrakoviste je pouzitelna jako nahradni dil
a ja bych se sel optat na prislusnej urad, co je k tomu potreba, stejne to je urednik od urednika jinaci a nevymyslime tady nic
|
19.6.09, 11:15 |
|
|
sharpers
|
jak řikm, co když teda to nebudu řešit jinou kastli ale prostě že kvui rzi byl měněn pouze ten podběh ? doložím to učtem z autokelly kde sem podběh koupil. co pak ?
|
19.6.09, 11:17 |
|
|
Ondras83
|
sharpers píše: jak řikm, co když teda to nebudu řešit jinou kastli ale prostě že kvui rzi byl měněn pouze ten podběh ? doložím to učtem z autokelly kde sem podběh koupil. co pak ?
pak zajdeš na úřad a řekneš, že byla vyměněná část s VIN kodem vozidla, co s tim máš dělat a jeslti je to vůbec možný (možný to je, ale sou to líný prasata, tak tě můžou poslat někam)...takže si prostě zajdi na úřad, řekni, že to máš nabouraný a že to potřebuješ opravit a vyměnit podběh s VIN kodem, jestli se s tim da něco udělat... líná huba holý neštěstí
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
19.6.09, 11:36 |
|
|
gokralik
|
O dokladu z vrakoviště jsem ještě neslyšel. Nic takového neexistuje, vrakoviště nesmí prodávat díly soukromým subjektům, takže v žádném případě od nich paragon neuvidíš.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
19.6.09, 12:43 |
|
|
škodař
|
řekni že ti uhnil podběh a a vyřezals ho z auta na vrakáču
jinak tatík dělal výměnu kastle na fáku legálně kdybys chtěl nějaký info písni PM
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
19.6.09, 22:45 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Ovšem pozor, pokud si dobře pamatuji máš ´95ku. A tato "favorití" kastle je s tou tužší kastlí nezáměnná, alespoň to jsem vychápal z prohlášení škodovky.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
19.6.09, 23:17 |
|
|
sharpers
|
jo , neboj vim, že felina má dva druhy kastlí, tu normal, a zpevněnou pro bag, já mám tu zpevněnou tak bych samosebou hledal tu samou..
|
20.6.09, 06:52 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
sharpers píše: jo , neboj vim, že felina má dva druhy kastlí, tu normal, a zpevněnou pro bag, já mám tu zpevněnou tak bych samosebou hledal tu samou..
Aha, já právě myslel že máš tu měkkou.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
20.6.09, 19:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|