Autor |
Zpráva |
NOVON
|
KAT pryč..
Chlapi,chci vymontovat katalyzátor a místo něj dát trubku s přírubama..Nevíte zda jde někde sehnat nebo neválí se toto někomu doma?Vyrobil bych si to,ale nemám svářečku..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
4.8.09, 03:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
další tuningář
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.8.09, 06:47 |
|
|
darklord
|
Re: KAT pryč..
NOVON píše: Chlapi,chci vymontovat katalyzátor a místo něj dát trubku s přírubama..Nevíte zda jde někde sehnat nebo neválí se toto někomu doma?Vyrobil bych si to,ale nemám svářečku..
asi to na nieco bude ked ho v tom aute mas, nie? ekodan platit nijeeee, ale ani katalyzator sa nelubi, zvlastna natura
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
4.8.09, 07:14 |
|
|
Jarda S.
|
mě se tam taky nelíbí
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.8.09, 07:21 |
|
|
fatal
rejpal
|
darklord píše: ekodan platit nijeeee, ale ani katalyzator sa nelubi, zvlastna natura
Ekodaň je zlodějina a nefunkční kat ti z auta ekologické vozidlo neudělá. Tyhle hlášky bych nechal na sjezd zelených, tam bys mohl mít úspěch.
|
4.8.09, 07:27 |
|
|
Pech.
|
ono zase aby byl nefunkční, tak by se mu muselo hodně něco blbého stát...
já jsem svůj kat ve fáčku taky podezíral, a emisema prošel s prstem v nose, takže asi skutečně funguje...
ale každopádně na benál to za studena smrdí ještě hůř než škoda bez něj... ovšem na druhou stranu, smradlavost nemá až tak co do činění s poměrem škodlivin....
katalzátor každopádně nechat, pokud není prokazatelně nefunkční, nebo ucpaný..
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
4.8.09, 09:47 |
|
|
NOVON
|
darklord píše: NOVON píše: Chlapi,chci vymontovat katalyzátor a místo něj dát trubku s přírubama..Nevíte zda jde někde sehnat nebo neválí se toto někomu doma?Vyrobil bych si to,ale nemám svářečku.. asi to na nieco bude ked ho v tom aute mas, nie? ekodan platit nijeeee, ale ani katalyzator sa nelubi, zvlastna natura
No že ty jej v autě máš..!
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
4.8.09, 10:02 |
|
|
MATTESS
|
NOVON: spíš tam nech to tělo a do něj vevař trubku. Na první pohled se to bude tvářit, že tam je.
Já ho taky dával pryč. Ono časem se zanáší a pak to nejede. Když jsme do katu praštili, projeli jsme skoro celý. Správně by se tohle nemělo stát, měl by být pevný. Kamarádovi, co jezdil na LPG se zanesl natolik, že auto vůbec nejelo. Citelně to moje ztrácelo výkon mezi 2500 a 3000 ot. Pak motor šel plynule do otáček (a o něco méně to i žralo)
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
4.8.09, 13:28 |
|
|
NOVON
|
lord_sef píše: mel bych doma vykuchany origo katalyzator..
Tak jej schovej,po výplatě se stavím i pro tu palubku+vypínače atd. z feldy..
|
4.8.09, 15:26 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
první přihlaš auto namontuj lpg a pak si hrej s blobstma:D třeba centrálkou:D hlavně mysli na rodinu
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
4.8.09, 16:32 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
no pokud nemáš svářečku tak si vem majzl nebo půlmetrovou trubku a ten pajšl katu vytřískej ven a si jako s katem bez katu a svářešku nepotřebuješ miloš
|
4.8.09, 18:23 |
|
|
MATTESS
|
tak jsem to měl, jen to mělo takový plechovější zvuk. Navařit trubku do vnitř jsme už nestihli
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
4.8.09, 18:28 |
|
|
Jarda S.
|
já bych radši udělal a taky udělám trubku s přírubama jako kat a kat schovám pro případ emisí
|
4.8.09, 18:46 |
|
|
NOVON
|
Sadra17 píše: já bych radši udělal a taky udělám trubku s přírubama jako kat a kat schovám pro případ emisí
Jo tak nějak to chci udělat..
|
4.8.09, 19:14 |
|
|
NOVON
|
M4sterCZ píše: první přihlaš auto namontuj lpg a pak si hrej s blobstma:D třeba centrálkou:D hlavně mysli na rodinu
No ty mě překvapuješ..a to jsi o 12 let mladší..Díky za radu! Neboj rodina strádat nebude!
|
4.8.09, 19:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|