Kontrolka....co znamena???
Autor |
Zpráva |
spoti
|
Kontrolka....co znamena???
Ahojky, prosim o radu, zlobi me jedna kontrolka, upozornuji, ze nesviti cervene, ale oranzove, coz pry nevadi, ale presto se radeji ptam, jelikoz me nikdy nezlobila. Uz tyden se mi rozsvecuje, dva dny sviti, dva dny nesviti a tak dokola. Problem je, ze nevim, co ta kontrolka signalizuje, mam auto teprve 2 mesice, je umistena na tachometru, nad citacem kilometru a vypada, jak to jen rici, proste jako malej vrtulnik....mam skodu fabii 1,4 benzin. Poradite mi prosim, co to muze byt?
Diky moc, Lucie
|
29.7.09, 20:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
co si přečíst manuál ? to občas pomáhá jestli ho nemáš v knižní podobě tak se dá stáhnout na stránkách škodovky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.7.09, 20:22 |
|
|
Dawid130
|
Hmm. žeby systém kontroly vyfuk. plynů??? Do servisu s tím...
|
29.7.09, 20:31 |
|
|
Jiri
|
malej vrtulnik... ..no tak dle tvaru by to mohla byt kontrolka motoru a sviti jen oranzove ..cervene myslim ze u fabie ne...pokud je to ono tak mas nejaky problem v motoru budes tam mit ulozenou zavadu musis zajet do servisu oni ti ji vyctou co tam je a co je potreba vymenit....asi tak no...odkud jsi kdyz tak
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
29.7.09, 20:33 |
|
|
spoti
|
navod bohuzel nemam, ale pokud ho na skodovce najdu, hned kouknu, nekdo prave rika, ze to nic neni, nekdo naopak a tak jsem zavitala sem, at jsem chytrejsi, ale diky za rady....
|
29.7.09, 20:34 |
|
|
Dawid130
|
Jak říkám je to kontrolka vyfuk. plynů. Pokud je to ta co vypadá jako motor (vrtulník)
|
29.7.09, 20:37 |
|
|
spoti
|
a jeje, to je pekny, to mi ted psal jeden poradce prave taky, ze to bude zrejme motor, jsem az z jizni moravy
|
29.7.09, 20:37 |
|
|
Jarda S.
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.7.09, 20:38 |
|
|
Dawid130
|
Sadra17 píše: http://new.skoda-auto.com/cze/service/documentation/fabia/pages/0608-0509.aspx
Nemyslím že jde o novou fabii
|
29.7.09, 20:40 |
|
|
Jiri
|
to neni ale kontrolka vyfukovych plynu...to je kontrolka ktera signalizuje poruchu v ridicim systemu motoru...klidne to muze byt treba spatnej kontakt na teplotnim cidle.....nebo podobna ptakovina....kdyz to chvilku sviti a chvilku ne...ja sem jinak ze svitavska to mas asi daleko co...
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
29.7.09, 20:43 |
|
|
Dawid130
|
Otevři si ten návod. Je to kontrolka systemu vyfuk. plynů.
|
29.7.09, 20:45 |
|
|
spoti
|
tak jsem koukala na ten prvni navod, ale ta kontrolka tam neni...nj, to byla nova fabka, ja mam rv 2001....zkusim juknou jeste na ten druhy navod...a ona nesviti na stridacku, ale proste dva dny v kuse pri jizde a pak zas dva dny nic
|
29.7.09, 20:51 |
|
|
Jiri
|
Dawid130 píše: Otevři si ten návod. Je to kontrolka systemu vyfuk. plynů.
no tak ja nekoukal do navodu..pokud to tak pojmenovali ....tak jo..ale tak jako tak muze signalizovat jakykoliv problem v motoru..ktery s vyfukem vubec nesouvisi
|
29.7.09, 20:51 |
|
|
Jarda S.
|
Dawid130 píše: Sadra17 píše: http://new.skoda-auto.com/cze/service/documentation/fabia/pages/0608-0509.aspx Nemyslím že jde o novou fabii
ty symboly se určitě neměnily a starou někam zašantročily
|
29.7.09, 20:53 |
|
|
spoti
|
jezis, jsem blb, myslela jsem, ze je tu vlozen druhy navod..tak nevim, ja tu kontrolku snad pujdu vyfotit
|
29.7.09, 20:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|