Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 00:50

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 
 Poslední rozloučení 
Autor Zpráva
Hluchoň

Příspěvek Poslední rozloučení
Vážení přátelé,

po dlouhém zvažování, které trvalo zhruba od začátku druhého pololetí roku 2009, jsem se rozhodl přistoupit k ukončení své aktivní činnosti na tomto diskuzním fóru. Nelíbí se mi zde celá řada věcí, která nesouvisí s organizací a správou fóra, ale se zde řešenými a dokola mletými nesmysly, ať už se týkají chvástání, kdo koho předjel, žvástů o tom, jak je to či ono auto strašně slabé, či plácání o nejrůznějším tuzingu. Vadí mi snaha některých ignorovat platné zákony. Nedovedu pochopit zde prezentovanou lajdáckou práci a s ní spojenou radost z ní. Mám na mnoho věcí názory zcela odlišné, než se zde začínají ve větší a větší míře objevovat. Objevují se zde dezinformace způsobené neznalostí nebo neschopností, avšak tvrdě prosazované. Nechci, nemohu a nebudu se dále v takovém společenství účastnit žádné další diskuze.

Zaregistroval jsem se 23.1.2007, když jsem hledal pomoc s nevyrovnanými výkony svého auta. Od té doby jsem se dozvěděl docela dost zajímavých věcí. Zúčastnil jsem se všech třech srazů těchto stránek, jejichž kvalita měla vzestupnou tendenci. Získal jsem celou řadu přátel. Děkuji všem, kteří mi kdy pomohli, i těm, se kterými jsem jen tak pokecal. Děkuji všem, kteří se podíleli na vybudování a provozu tohoto fóra.

Přeji TechWebu, jeho správě i všem jeho rozumným uživatelům hodně zdaru do budoucna a co nejméně problémů s jejich plechovými miláčky.

Pokud by mě někdo chtěl kontaktovat, icq a email mám v profilu, kamarádi mají i telefon. PM si přečtu taky, přijde mi emailem.

Na shledanou.

10.10.09, 23:05
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Však já už jsem to včera taky psal...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.p ... &start=007
A taky si koupíme pořádný auta :D

10.10.09, 23:29
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
Jo takovyhle idioti me taky serou, ale je to problem nejen TW ale vetsiny for na internetu. To je jako kdyz se dementi 50x za mesic ptaj jesi muzou do 120L lejt natural :-) Prece se clenove vedeni nemuzou nechat takhle rozhodit. To radsi persekuovat ty magory tuzingovy apod.

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

11.10.09, 10:11
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Dezertér

Příspěvek 
Ježiš co tady zase blbnete. Já myslel že jste dospělí nebo co... :roll:

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

11.10.09, 11:16
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 4 ]