Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 22:56

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
 Policie vs. cyklisté 
Autor Zpráva
von GLEXR

Příspěvek Policie vs. cyklisté
Nemáte někdu tušení, jestli příslušníci toho našeho pomáhajícího a chránícího gestapa mají pravomoc zastavovat a případně pokutovat za přestupky cyklisty na cyklostezce? Na pozemní komunikaci je to samozřejmě jasný, ale když pojedu třeba v noci bez osvětlení, nebo pod vlivem alkoholu po cyklostezce, můžou mě vůbec zastavit?

Já osobně mám totiž názor, že ne; ale teď jsem slyšel o případu, kdy pokutovali cyklistu za alkohol. Tak tomu fakt nějak nerozumím :roll:

Škoda 742 Forever Team

3.10.09, 19:03
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Hliník navždy.

Příspěvek 
Ja doufam ze muzou... pokud ta stezka je verejne pristupna tak proc by slapalisti meli mit nejaky takovy vyhody?

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

3.10.09, 19:06
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

Příspěvek 
Jo jo, je to veřejná komunikace (sic jen pro cyklisty ale pro ty platí pravidla a povinnosti řidiče) takže nevim proč by tomu tak nemělo býti.

3.10.09, 19:13
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
von GLEXR

Příspěvek 
No já teda doufám že ne, páč proč by měli na základě pravidel provozu na pozemních komunikacích kontrolovat někoho, kdo se na pozemní komunikaci nepohybuje? (Pokud teda není ta stezka braná jako pozemní komunikace, ale to snad ne :?: )

Jak by se potom mělo jezdit do hospody, když autem se nesmí, na kole by to bylo taky o hubu... :roll:

Carlos byl rychlejší; tak to je v pytli...

Škoda 742 Forever Team

3.10.09, 19:15
Profil ICQ
Ignorant pravidel

Příspěvek 
hans píše:
No já teda doufám že ne, páč proč by měli na základě pravidel provozu na pozemních komunikacích kontrolovat někoho, kdo se na pozemní komunikaci nepohybuje? (Pokud teda není ta stezka braná jako pozemní komunikace, ale to snad ne :?: )

Jak by se potom mělo jezdit do hospody, když autem se nesmí, na kole by to bylo taky o hubu... :roll:

Carlos byl rychlejší; tak to je v pytli...

pokud neni cyklostezka na soukromem pozemku jedna se o pozemni komunikaci

a do hospody muzes na kole jenom te nesmi chytit jinac pro tebe plati stejna povinost jako pro ridice motorovych vozidel

3.10.09, 19:17

Příspěvek 
Teda pokud tě na tom kole chytí že ano. Autem na cyklostezce nemůžou a pokud nejsi nalitý tak že ti je stezka tak nějak akorát tak bych jim nezastavil.... Jednou jsem je objel na silnici a to jsem měl něco v sobě (flašku vodky) no a podruhý jsem z hospody na kole nebyl schopen...

3.10.09, 19:22

Příspěvek 
Hm, jeste prad par hodinami mi tady nekdo kazal o dodrzovani pravidel a najednou se odkope, ze ridi vozidlo na pozemni komunikaci nachcany jak duha a jeste se vyhyba postihu od sboru straznych andelu, kteri dnem i noci bdi nad bezpecnosti nas vsech ... :roll:

Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!

3.10.09, 19:26

Příspěvek 
Poprvý to bylo ještě před autoškolou.... neřeším je to pár let a podruhé jsem zpět už nejel... Tak nevim o co ti jde.

A ničemu jsem se nevyhybal. Když tě zastavuje mávaní čepicí při vyskakování z auta tak si mohu myslet že mě jen zdraví.

3.10.09, 19:28

Příspěvek 
A to te zbavuje zbavuje zodpovednosti za to, ze jezdis nachcanej po verejny komunikaci?
O co mi jde? Jde mi o to, ze vy levicaci mate vzdycky plnou hubu dodrzovani zakona, ale kdyz jde o vas, tak je najednou vpohode ujizdet fizlum, jezdit nachcanej ... vzdyt to bylo predtim, nez jsem dostal od statu bumazku k rizeni auta, tak je to vlastne uplne fpoho.

Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!

3.10.09, 19:31

Příspěvek 
Ano na kole si vždy dám nějaké to pivo a jedu po veřejné komunikaci. Jsem si toho plně vědom.

3.10.09, 19:36

Příspěvek 
Potom jsi ale ...... V tomto pripade doslova.

Tento příspěvek byl proti vůli jeho autora cenzurován, protože urážel jemnocit jeho veličenstva admina, t.č. zmítaného menopauzou.

Naposledy upravil bitmap dne 4.10.09, 09:56, celkově upraveno 1

3.10.09, 19:42
Ignorant pravidel

Příspěvek 
Dawid130 píše:
Ano na kole si vždy dám nějaké to pivo a jedu po veřejné komunikaci. Jsem si toho plně vědom.

jeste stesti ze mam hospodu 300 metru od baraku a na kole sem uz 2 roky nejel a na autem nema ani smysl startovat,

proto po vzoru slusnych lidi do hospody a z hospody zasadne PESKY

3.10.09, 19:45

Příspěvek 
Bitmape co si o mě myslíš je mi úplně ale úplně jedno.

Naposledy upravil Dawid130 dne 3.10.09, 19:49, celkově upraveno 1

3.10.09, 19:46

Příspěvek 
21lucas píše:
Dawid130 píše:

jeste stesti ze mam hospodu 300 metru od baraku a na kole sem uz 2 roky nejel a na autem nema ani smysl startovat,

proto po vzoru slusnych lidi do hospody a z hospody zasadne PESKY

Já jel na kole naposled loni na podzim a to jen do hospody z hospody už ne. A předtím ani nepamatuji.

3.10.09, 19:48

Příspěvek 
Dawid130 píše:
Bitmape co si o mě myslíš je mi úplně ale úplně jedno.

Nikdy jsem neocekaval opak, avsak to, cim ve skutecnosti jsi, svou lhostejnosti vuci me nezmenis ;)

3.10.09, 19:51
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další