Autor |
Zpráva |
barton
|
Elektrická leštička na auto
Vždycky na zimu leštim auto voskem tak nad tím trochu přemýšlím.....co myslíte,je to k něčemu,nebo k ničemu?
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
4.10.09, 12:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
je funguje to dobře a hlavně tě potom nebolí ruce
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.10.09, 12:08 |
|
|
Petr105
|
Supr věc
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
4.10.09, 12:11 |
|
|
Ondras83
|
tak přesně na tohle sem chtěl za chvilku zakládat téma...
máme jí v krámě, už se to tady řešilo a hodně k tomu psal miloš...mě by nejvíc zajímalo, jaký leštidla se pod to můžou a jaký nemůžou dát
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
4.10.09, 12:40 |
|
|
Petr105
|
No, podle toho, jakou máš... Já mám takovej malej šmejd z Makra, kterej nemá moc sílu, takže s tím rozmatlám jakejkoli vosk. Ale věřím tomu, že kdyby to bylo něco výkonného, tak by k tomu musel být vosk přímo určený... Pokud je
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
4.10.09, 12:43 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ondras83 píše: tak přesně na tohle sem chtěl za chvilku zakládat téma... máme jí v krámě, už se to tady řešilo a hodně k tomu psal miloš...mě by nejvíc zajímalo, jaký leštidla se pod to můžou a jaký nemůžou dát
já ale řešil spíš strojní leštění, to máš v podstatě rozbrus 230 mm. ale je na tom leštící kotouč s regulací otáček to se nedá srovnávat miloš
|
5.10.09, 21:20 |
|
|
Jarda S.
|
jo tu strojní leštičku mam v plánu ale kde na ty plány brát
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.10.09, 05:51 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
ta obyc je na rozmazani vosku dobra - ale nic vic to neumi - na zaslej lak to chce uz jinou masinu
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
6.10.09, 09:05 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: jo tu strojní leštičku mam v plánu ale kde na ty plány brát
je to tak min šestka aby sis zaleštil miloš
|
6.10.09, 18:40 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
VeTeV píše: ta obyc je na rozmazani vosku dobra - ale nic vic to neumi - na zaslej lak to chce uz jinou masinu
na to znám jen ruce na ten zašlej
a ještě starou ale už kdysi miloš
|
6.10.09, 18:41 |
|
|
Jarda S.
|
slovacek.milos píše: Sadra17 píše: jo tu strojní leštičku mam v plánu ale kde na ty plány brát je to tak min šestka aby sis zaleštil miloš
dá se i za dvojky ale asi za cenu kvality
|
6.10.09, 18:45 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
no já pořád vidím asi 3200 leštička + kotouče 400+3M apon střední jemná a leštící pasta a máš dalších 2400
tak jedině koupit rozbrus a udělat plynulou regulaci klidně na pedál abys mohl volit do tisíce a pak stačí dvoje otáčky víc jak tisíc,
pokud nedodržuješ otáčky tak ti to brusivo odstředivou silou uletí a místo leštění je šmolení miloš
|
7.10.09, 20:59 |
|
|
Jarda S.
|
|
8.10.09, 05:23 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: http://www.uni-max.cz/lesticka-cp-201/d/
to jsi mě teda nadzvedl já dal za tu samou 3200 naštěstí je to jiná a stojí pořád stějně,
tato levná fachčí ale musíš leštit po dílech kdybys leštil celé auto tak ji zadřeš proto leštička stojí od 10.000 do 20.000 kč
na netu mám přesný návod od borce co leští 3M, tam jsou hlavně vychytávky o otáčkách, že třeba pokud překročíš u brusné pasty 1000 ptáček tak ti brusivo uletí odtředivou silou a šmolíš, polituru zas valíš točkama že ji vlastně zapékáš, můžeš přidat i kapku vody
já to teda zas tak nežeru ty popelnice co sem tam leštím všera jsem zkoušel na VW jeta leštit zašlé apolo a neuspěl jsem samý nekonečný oxid zbytečná dřina auto už bylo stříkané
majitel neuspěl ani s tempováním
dnes po ránu jak popršelo jeta vypadá hezky miloš
|
10.10.09, 08:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|