|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Autor |
Zpráva |
xanderhell
|
Radiaca
Caute, potreboval by som vediet ci sa da nejako spevnit radiaca paka, lebo ju uz mam velmi rozheganu.
Zabudol som dodat ze je to Favorit.
A este potrebujem vediet ci mozem pouzit aj 14 palcove kolesa ked mam v technickom napisane:
165/70 R 13 79T, 145 R13-74 S
4 1/2 BH X 13
Dalej ci je mozne pouzit dvere z felicie na favorit a ci neviete o nejakom videu kde by bolo demontaz palubovky na favorite, alebo aspon nejaky navod s obrazkamy
Vdaka za odpovede
Naposledy upravil xanderhell dne 6.11.09, 19:56, celkově upraveno 2
|
6.11.09, 19:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CrazyMan
|
na žigulíku nemáš co zpevnit
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
6.11.09, 19:12 |
|
|
michalkatka
|
kola jedine 13...
vôľu v radení opravíš takto
dvere s Felicei nie, dverné výplne sa dajú ale je to dosť pracné aby to nejako vyzeralo, ideálne výplne Favo 94, palubka s Feldy pasuje, ale treba sa vyhrať s elektrikou....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
7.11.09, 07:55 |
|
|
xanderhell
|
aha tak vdaka, ale s tich obrazkov som nic nepochopil
|
7.11.09, 10:51 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jak je ten šroub tak tam je původně kolík a ten bejvá vymlácenej i s dírou takže převrtat na větší a dát šroud a na druhej fotce je novel silentblok
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.11.09, 10:58 |
|
|
michalkatka
|
xanderhell píše: aha tak vdaka, ale s tich obrazkov som nic nepochopil
naväčšie vôle v radení sú na tiahle čo trčí s prevodovky ( na prvom obrázku ), originálny klin je nahredený šroubom, druhý obrázok je ukázané čo treba skontrolovať, príp. vymeniť, na spodu v tom kĺbe sú také dva plastové valčeky tie je dobré tiež vymeniť ak je tam vôla...
inak by som usudzoval že by pre liečbu tvojho auta bol vhodnejší servis, alebo niekto kto sa tomu rozumie a s obrázku hneň pochopí o čo sa jedná
inkak, už sa to tu preberalo, skúšal si hľadať v starších príspevkoch pravidlá si si prečítal
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
7.11.09, 10:59 |
|
|
xanderhell
|
michalkatka píše: kola jedine 13...
a keby som tam dal taketo: 205-50-R15? (je vela tatichto inzeratov na favorit)
dostal by som pokutu, alebo by mi aj zobrali technicak?
|
13.11.09, 18:34 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
za tohle i rodnej list
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
13.11.09, 18:44 |
|
|
IceBear
|
Já bych asi na tvém místě začal podvozkem (teda pokud už jsi to neudělal). Výborný nevyklechtaný tvrdší podvozek + 13" kola ti dají zaručeně lepší výsledek, než samotné 205-50-R15.. Navíc mi přijde logické, že na těch nízkoprofilech (+naše silnice) si ten podvozek akorát odrovnáš.. Co se legálnosti týká, tak máš tuším v TP napsaný povolený rozměr, jiné si musíš nechat schválit.
Sádra: ale zase mu přidají úmrtní
_________________ Fávo Ferdinand 135 BMM 40kW, r.v. 1994, stále "homeless"
Auto Emocion
Facebook mi nevadí, bo mě zatím nikdo neprudí s tím, že na něm nejsem
|
13.11.09, 18:48 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
ty vole tento rozměr kol nese octávia a některé vybrané motorizace Roomstra a Fábie a ty to chceš dát na Fávo? pokud se ti to vejde do podběhu a budeš schopen zatáčet a jezdit jsem zvědavý jak to bude vypadat, ale je to chujovina
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
14.11.09, 00:28 |
|
|
Nepér
|
To řazení nemusí být nutně volné na tom táhle z převodovky, často jsou jen vymačkána ta silonová pouzdra v kloubu pod řadící pákou.
Nejsem si jist, zda se musí nutně vrtat, každopádně je třeba to naříznout.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
14.11.09, 09:28 |
|
|
xanderhell
|
Nepér píše: To řazení nemusí být nutně volné na tom táhle z převodovky, často jsou jen vymačkána ta silonová pouzdra v kloubu pod řadící pákou. Nejsem si jist, zda se musí nutně vrtat, každopádně je třeba to naříznout.
A to je asi môj pripad, pretoze sa mi hybe len z prava do lava, asi o 5 cm.Ako by sa to potom dalo spravit?
|
14.11.09, 12:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|