HTP..tak to je mazec!!!!!!
Autor |
Zpráva |
NOVON
|
HTP..tak to je mazec!!!!!!
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
4.12.09, 14:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
řekni sám osobně.. Věříš tomu? Já ne!!!
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
4.12.09, 15:23 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Sám HTP neznám, nevim jak se s tim jedzí. Ale nemám rád takový to, že stačí vyslovit "HTP" a hned všichni hučí a nadávají. To je prostě hrozný češství.
|
4.12.09, 15:27 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
chemer píše: Sám HTP neznám, nevim jak se s tim jedzí. Ale nemám rád takový to, že stačí vyslovit "HTP" a hned všichni hučí a nadávají. To je prostě hrozný češství.
soused naproti má 105 užovku celou dobu ji udržoval je pěkná mohu poslat i fotku stojí mi před barákem, koupil ji jako novou,
nyní si koupil II fábku 1.2 HTP novou, naprosto spokojený, nikam se nehoní, spotřeba dobrá, auta opečovává jak ve filmu vrchní prchni stěrače stírají, než si jí převezl vymaloval garáž natíral i regály, vysával podlahu,
můj mladý občas jezdí z prahy do strážnice s HTP 12V pořád to dojí co to jde plný, spotřeba deset a pořád nadává, auto je věčně v servisu, na jeho užívání naprosto nevhodné vozidlo ,
taky záležá k jakému =čelu se to auto používá miloš
|
4.12.09, 15:57 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Asi tak no, kdyz stoji v garazi tak se nekazi
Jinak stojim za nazorem ze htp je sracka
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
4.12.09, 16:22 |
|
|
novomi
|
S naší Fabií I. HTP nemám problém. Motor mi nepřijde tak špatný jak všichni hned kecaj. Jen jeho zvuk je hroznej a 6. rychlost na dálnici tomu schází.
Jak píše Miloš. Když chce nějdo závodit a jezdit dravě, tak si má koupit formuli a ne HTP.
_________________ Škoda 120 L r.v. 1988 - 167 000 KM Opel Vectra Sedan 1.6 16V r.v. 1996 - 268 000 KM BMW E46 320D 110 kw touring r.v. 2002 - 266 000 KM
|
4.12.09, 16:34 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
http://skoda-virt.cz/cz/forum/kde-co-a- ... oblem-htp/
s HTP sem odjezdil celou autoškolu a to imoje felda s motorem před smrtí je pružnější
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.12.09, 16:53 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Matthes píše: Asi tak no, kdyz stoji v garazi tak se nekazi Jinak stojim za nazorem ze htp je sracka
tvůj názor bych změnil , sedni si na kozu postav se s kozou na čáru na velkou pardubickou a dojedeš do cíle, že tě tam nebude nikdo čekat nevadí, a nedozvíš se ani že jsi sračka miloš
|
4.12.09, 17:56 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
u nas si HTP II koupil starsi par dcuhodcu na obcasne nakupy v hyper super a dojeti na hrbitov apod - a jsou spokojeni - je to vysoke, dobre se jim tma naseda, vykon jim taky staci, nebot nezavodi a s jejich km prubehem kolem 2-4 tis rocne je to auto prezije....
na druhou stranu to mel kamos co tomu daval tkaovou cocku ze ten motor mel v 80tis problemy jak sade a ankonec se zesrala hlava.... ted ma octuII na leasing v TDii a je nadesenej - aby ne na dalnici to tolik nebasti, ma to zatah a na jeho ucel kdyz nalita za rok 30-50tis je to idelani
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
4.12.09, 18:23 |
|
|
Ondras83
|
já bych HTP do baráku nechtěl, i kdyby s tim měla jezdit jenom máma...slunečnice, rozvody
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
4.12.09, 19:42 |
|
|
Jarda S.
|
Ondras83 píše: já bych HTP do baráku nechtěl, i kdyby s tim měla jezdit jenom máma...slunečnice, rozvody
a za všechno může nahovno řešený mazání dá se to řešit olejem 10W60 což je závodní olej
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.12.09, 19:55 |
|
|
Ondras83
|
Sadra17 píše: Ondras83 píše: já bych HTP do baráku nechtěl, i kdyby s tim měla jezdit jenom máma...slunečnice, rozvody a za všechno může nahovno řešený mazání dá se to řešit olejem 10W60 což je závodní olej
jj, škoda motorsport používala tenhle olej do kit car feldy...dřív sem ho někde našel, 750 kč litr
jinak nevim, co tam v tom foru psal ka-spel (nebo kdo), nemůžu to najít, je tam něco o žárovkách a to je známá věc
|
4.12.09, 19:56 |
|
|
Jarda S.
|
stejně jako castrol co nám tam lejou
|
4.12.09, 20:02 |
|
|
Ondras83
|
Sadra17 píše: stejně jako castrol co nám tam lejou
do fábie dáváte volej za 750 litr?
ty vole, jesi jo, tak už fakt změń servis na domácí a hned
|
4.12.09, 20:06 |
|
|
Dawid130
|
Já to teda nečetl ale už jsem s HTP najel asi 100 000km. Auto pro firmu je to dobrý když se jezdí v jednom městě. Pokud se jezdí mimo města a nedejbože dálnice tak to je vražda. NYní jsem jezdil 4 dny Chrudim Praha. 125km tam a 125 km zpátky. Celkem 1000km no a stálo mě to asi 70 litrů benzínu. Takže spotřebu si spočítejte. Na dálnici jsem jezdil tak těch 140-160km/h což bylo okolo 5000 otáček. Po městě je to okolo 5,5 - 6 litrů.
Auto je to dobrý jen k určitýmu využití.
|
4.12.09, 20:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|