|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Ked pridam pustim spojku zhasne motor
Autor |
Zpráva |
skodaDrifter
Tydýt
|
Ked pridam pustim spojku zhasne motor
Mam na was prozbu.Bol som sa odviest po tyzni a ako som auto daval do garaze tak zraru ako som pamaly zacal pustat spojku zacalo auto dusit a ako nahla som ju pustil zadusilo motor a ani sa nepohne .Skusil som dat do neutralu a pustit spojku a zase zhasol motor.Neviem ci to ej w prevodovke alebo je nieco z posilovacom. Prosim poradte mi
_________________ Nikdy nevrav, že niečo nejde, pretože sa vždy nájde idiot, ktorý nevie, že to nejde a urobí to!
Škoda 120L,Škoda Favorit Silvet Line
|
21.2.10, 03:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
vypadol ti kabel z karburatora... zdvihni kapotu, z karbecu trci taky valcek s kontaktom, niekde okolo motora sprava sa ti bude povalovat odpojeny kabel.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
21.2.10, 03:11 |
|
|
skodaDrifter
Tydýt
|
darklord píše: vypadol ti kabel z karburatora... zdvihni kapotu, z karbecu trci taky valcek s kontaktom, niekde okolo motora sprava sa ti bude povalovat odpojeny kabel.
viem co myslis.vsimol som si toho myslim ze to je zapojene lebo tam nemam tam kde sa dava zlozka vzduchova.Ale ked mam vymacknutu spojku mozem pridavat tolko chem a ide v pohode
_________________ Nikdy nevrav, že niečo nejde, pretože sa vždy nájde idiot, ktorý nevie, že to nejde a urobí to!
|
21.2.10, 03:26 |
|
|
darklord
|
ked to vypadne tak motor ide aj na sytic, ale na volnobeh to zdochne kedze ten ventil neni otvoreny ked nema stavu
|
21.2.10, 03:30 |
|
|
skodaDrifter
Tydýt
|
darklord píše: ked to vypadne tak motor ide aj na sytic, ale na volnobeh to zdochne kedze ten ventil neni otvoreny ked nema stavu
ale na volnobehu to ide pekne ked mam vytlacenu spojku
|
21.2.10, 03:37 |
|
|
darklord
|
no a plyn si pridal? rucku mas povolenu?
|
21.2.10, 03:50 |
|
|
skodaDrifter
Tydýt
|
darklord píše: no a plyn si pridal? rucku mas povolenu?
plyn som mal k zemy a bez rucnej vsedko som pozeral uz neviem co to mu moze byt
|
21.2.10, 03:51 |
|
|
darklord
|
cize sa proste nemozes rozbehnut ako keby si bol prikovany k zemi hej? nastartujes na neutral a dzri volnobeh na neutral bez spojky? zaradis rychlost, pridas plyn a ked pusts spojku tak sa to udusi bez toho aby sa auto pohlo? ak si odpovedal ano na vsetky otazky tak skontroluj ako je na tom olej v prevodovke. potom hod neutral, zdvihni zadok a otacaj kolesom, potom to iste na druhej strane. ak z nejakeho dovodu nepojde kolesom pohnut tak by som to videl na kusnuty diferencial alebo poriadne zavarene brzdy
|
21.2.10, 04:06 |
|
|
skodaDrifter
Tydýt
|
darklord píše: cize sa proste nemozes rozbehnut ako keby si bol prikovany k zemi hej? nastartujes na neutral a dzri volnobeh na neutral bez spojky? zaradis rychlost, pridas plyn a ked pusts spojku tak sa to udusi bez toho aby sa auto pohlo? ak si odpovedal ano na vsetky otazky tak skontroluj ako je na tom olej v prevodovke. potom hod neutral, zdvihni zadok a otacaj kolesom, potom to iste na druhej strane. ak z nejakeho dovodu nepojde kolesom pohnut tak by som to videl na kusnuty diferencial alebo poriadne zavarene brzdy
nie na spojke nastartujem a ked mam zatlacenu spojku tak ked ma talcia auto sa pohne ale ko nahlae pustim spojku tak zhasne motor .motor ide v pohode ked mam zatlacenu spojku ale ako nahjle ju pustim tak ho zacne dusit a ked je motor vypaty tak w pohodke sa da tlacit
|
21.2.10, 04:42 |
|
|
darklord
|
takze sme vylucili brzdy, ale o diferaku to nic nevypoveda. idealne by bolo zdvihnut zadok aby boli obidve kolesa vo vzduchu, zaradit rychlost a jednym kolesom otacat. ak sa nebude dat pohnut = druhe koleso bude stat -> vymena prevodovky.
|
21.2.10, 04:53 |
|
|
skodaDrifter
Tydýt
|
darklord píše: takze sme vylucili brzdy, ale o diferaku to nic nevypoveda. idealne by bolo zdvihnut zadok aby boli obidve kolesa vo vzduchu, zaradit rychlost a jednym kolesom otacat. ak sa nebude dat pohnut = druhe koleso bude stat -> vymena prevodovky.
no sak yvskusam ale dufam ze to nebude prevodovka napisem potom ked an to pridem ze co to bolo zatial dakujem
|
21.2.10, 19:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|