| Autor |
Zpráva |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
 Kočka v motoru
Údajně je to známá věc, že do Favoritů/Felícíí rády lezou kočky, usadí se v prostoru za akumulátorem a když se neleknou startujícího motoru a rychle nevylezou, mohou se tímto způsobem "záhadně ztratit". Jedna kočka už se nám takhle ztratila, spěchal jsem tenkrát do školy, skočil jsem do auta, nastartoval a odjel, od té doby jsme kočku neviděli. No a hádejte, kde je většinou schovaná naše druhá kočka (auto stojí na zahradě před domem). Když není nikde k nalezení, stačí poklepat na kapotu a vyběhne ven, no takže bych potřeboval nějak poradit, jak jí v tom zabránit... nebudu přece otevírat kapotu vždu před tím, než někam pojedu.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 5.3.06, 17:55 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
David
|
tak to je dobry  tak až budeš někam vyjíždět tak ji pokaždý vytrub a třeba si odvikne.
|
| 5.3.06, 19:00 |
|
 |
|
Luboš
|
Co takhle pod motor natáhnout síťku? 
|
| 5.3.06, 21:32 |
|
 |
|
Nepér
|
Luboš píše: Co takhle pod motor natáhnout síťku? 
Aby pak nemohla vylízt...
|
| 6.3.06, 18:11 |
|
 |
|
Lukas
Registrován: 29.1.06, 19:18 Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Nepér píše: Luboš píše: Co takhle pod motor natáhnout síťku?  Aby pak nemohla vylízt...
no Luboš asi myslel natahnout tu sitku kdyz tam ta kocka nebude-aby tam nemohla vlezt
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
| 6.3.06, 20:36 |
|
 |
|
Nepér
|
Aha, no ale stejně si to moc nedovedu prakticky představit... Jak to upevnit, aby to ničemu nevadilo, jak veliký oka... 
|
| 6.3.06, 21:37 |
|
 |
|
JuDu
|
Nemusi to byt nejaky husty, staci aj oko 1 x 1 cm, tak aby bola 'macka-ne-priepustna'. Treba davat pozor, aby tam ostala diera na vetranie a v pripade odpadnutia siete aby to drzelo na viacero miestach.
|
| 6.3.06, 22:50 |
|
 |
|
Lukas
Registrován: 29.1.06, 19:18 Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Nepér píše: jak veliký oka...  ...to zalezi jak velkou kocku mas 
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
| 6.3.06, 22:54 |
|
 |
|
krf
|
zařid si, at tam leze pes  nebo to udělej, ajy si tam neměla kda lehnout... nejakej šikmej plech nebo bodáky  ...kámošovi lezla kočka do 120 k motoru na pravej plech... taky nevedel co s ni
|
| 7.3.06, 08:29 |
|
 |
|
Bukaj
|
 Re: Kočka v motoru
Nepér píše: Údajně je to známá věc, že do Favoritů/Felícíí rády lezou kočky, usadí se v prostoru za akumulátorem a když se neleknou startujícího motoru a rychle nevylezou, mohou se tímto způsobem "záhadně ztratit". Jedna kočka už se nám takhle ztratila, spěchal jsem tenkrát do školy, skočil jsem do auta, nastartoval a odjel, od té doby jsme kočku neviděli. No a hádejte, kde je většinou schovaná naše druhá kočka (auto stojí na zahradě před domem). Když není nikde k nalezení, stačí poklepat na kapotu a vyběhne ven, no takže bych potřeboval nějak poradit, jak jí v tom zabránit... nebudu přece otevírat kapotu vždu před tím, než někam pojedu.
To já jsem zas slyšel (a u souseda i viděl), že kuny velmi rády rozhryžou brzdové hadičky a tapecírung motoru 
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde...  Škoda 742 Forever Team
|
| 9.3.06, 17:56 |
|
 |
|
krf
|
 Re: Kočka v motoru
Bukaj píše: Nepér píše: Údajně je to známá věc, že do Favoritů/Felícíí rády lezou kočky, usadí se v prostoru za akumulátorem a když se neleknou startujícího motoru a rychle nevylezou, mohou se tímto způsobem "záhadně ztratit". Jedna kočka už se nám takhle ztratila, spěchal jsem tenkrát do školy, skočil jsem do auta, nastartoval a odjel, od té doby jsme kočku neviděli. No a hádejte, kde je většinou schovaná naše druhá kočka (auto stojí na zahradě před domem). Když není nikde k nalezení, stačí poklepat na kapotu a vyběhne ven, no takže bych potřeboval nějak poradit, jak jí v tom zabránit... nebudu přece otevírat kapotu vždu před tím, než někam pojedu. To já jsem zas slyšel (a u souseda i viděl), že kuny velmi rády rozhryžou brzdové hadičky a tapecírung motoru 
me na wartase lezou v práci do motoru krysy a tahaj tam granule :-/ ale ještě nehryžou
_________________ brouk pytlík-všechno znám, všechno vím, všude jsem byl
|
| 10.3.06, 14:44 |
|
 |
|
Roman
|
hlavne u felicii zerou mysi tenm morotovej tapecirung - to je videt do ceho skodovka driv investovala - aby udaly pozink to ne, ale poradne chutny odhlucneni motoru, aby to chutnalo veskery haveti, to udali znamenite 
_________________ LPG a dlouha spajzka :-D:-D 92, orangee 93
|
| 10.3.06, 15:32 |
|
 |
|
bezpik
|
Na Kuny a na potkany platěj použitý ponožky. Nejlépe těsně předtím než se vám zlomí.
Cítí z toho člověka a nejdou tam,ale je potřeba je čas od času měnit.
_________________ Škoda navždy!!!!!!!!!!!!!
|
| 8.2.09, 17:36 |
|
 |
|
bezpik
|
Nevim to spíš rovnou toho psa ne?
_________________ Škoda navždy!!!!!!!!!!!!!
|
| 8.2.09, 17:41 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
Luboš píše: Co takhle pod motor natáhnout síťku?  Kočka se vždy dostane tam, kam chce, síť by ji asi nezastavila... Nepér píše: takže bych potřeboval nějak poradit, jak jí v tom zabránit...
Co kdybys tam prostě něco (nějakou výplň, třeba odhlučňovací) dal tak, aby tam nebylo místo? Když se tam nevejde, tak tam nezůstane...
|
| 8.2.09, 18:52 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |