Autor |
Zpráva |
Kachnis
Moderátor
|
nehoda
stala se mi dost nemila vec..
pohyboval jsem se cca 80kou po silnici, proti jel SUV, nejakej vetsi..pres prehradu fouknul vitr a naval me smerem do prortismeru,do cesty ofroudovi, strhnul jsem to z5 , urazil jsem si o nej zrcatko a odrel zadni lem, pujde vyklepat a zatrit barvou.Zastavil jsem a cekal jestli se vrati, jenze nic, cekal jsem jeste chvili aby to nebylo ze ujizdim a porad nic, tak jsem odjel..
doma me napadlo, co kdyz sem mel benga?byl sem z toho dost vyfluslej, protoze jsem tam po ty silnici mel co delat abych se neroztocil a nevytriskal, musel to videt v zrcatku, protoze si nemoh nevvsimnout ze sme se drcli..co s tim ted?
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
30.4.10, 14:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
paži
|
Nic...pokud nezastavil měl třeba pár promile nebo mu to bylo prsotě jedno. Míň starostí pro Tebe...
|
30.4.10, 15:13 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
jenze mel na aute asi taky skodu, odrenej lak nekde, mozna i na dverich kdyz sem ho strejchnul zadnim blatnikem .urcite to teda nebylo nad 100.000, ale proste uz je to nehoda od ktery jsme vlastne oba ujeli,ne?
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
30.4.10, 15:17 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Nezastavil? Nezastavil.
|
30.4.10, 15:19 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
jenom aby nezastavil nekde za rohem a pak si nerek, ten chuj, ujel..preci jen moje auto je snadno zapamatovatelne,ze
|
30.4.10, 15:23 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Je opravdu divný, že pokud jsi do něj bouchnul, tak nezastavil. Ale Ty jsi na místě nehody zastavil a čekal, takže bych byl v klidu. Pokud by se to snažil dotyčnej zpětně něják reklamovat, bude to prostě vždycky slovo proti slovu. Byl bych spíš rád, že jsi to do něj neplesknul čelně.
|
30.4.10, 15:26 |
|
|
paži
|
Tvojí značku asi nemá, takže má smůlu. Ty jsi udělal co jsi mohl.
Kamarád jednou takhle odřel feldou auto za mega, škoda přes 100 tisíc a chlápek ujel. O pár km dál to hodil do příkopu a měl 2 promile. Takže bych se nedivil, kdyby to nějak podobně bylo i v tomhle případě
|
30.4.10, 15:57 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Taky bych na to sral. Bo se zeptej Jima, to je odbornik... V nejhorsim jako dukaz ukazes tohle tema a reknes ze te pazi navedl.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
30.4.10, 16:20 |
|
|
paži
|
|
30.4.10, 18:14 |
|
|
Karátek
|
Můžu tě uklidnit, nic se nestane a vše bude OK. Policajti by se ptali na značku a pokud by nevědel, tak policajti řeknou, že má smůlu.
_________________ Škoda Favorit ELTRA 151 L PICK-UP Elektromobil. Rok výroby: 1992. Pohon: Trakční baterie. Napětí: 84 V. Kapacita: 180 Ah (C5). Výkon: 15,4 kW. Max. rychlost: 80 km/hod. Dojezd: Podle terénu, max. 80 km. Spotřeba: 20 až 25 kWh/100 km.
|
30.4.10, 18:51 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
dobre, ale kdyz rekne zelenobila 120ka, tak je to jasne, u nas v kraji jsou jen 2 a na aute bude mit zelenou i bilou..
|
2.5.10, 18:42 |
|
|
Šemik
|
No, a ma dukaz zes to byl ty? Zrcatko jsi si predpokladam sebral. Navic, copak maji na DI evidovanou barvu zelenobilou?
Ja bych to pustil z hlavy, kdyby neco tak vlastne nic. Lem jsi si odrel o sloupek vrat, a at ti prokaze ze ne.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
2.5.10, 18:47 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
a co když naboural on do tebe
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
2.5.10, 18:48 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
No joo! to je fakt genialni!
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
2.5.10, 19:24 |
|
|
Ondras83
|
kdyby ho to sralo, tak se otočí a vytáhne tě z auta...já bych se taky nebál
škoda, že sis to nevyfotil, jak tam stojíš, jak to máš nabořený, při případnejch tahanicích bys měl aspoň nějakej důkaz, že jsi na místě nehody čekal (třeba řídila ženská a chlap jí doma nadá, co dělala a začne to hledat, ale bejt tebou, tak se nebojim:) )
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
2.5.10, 19:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|