|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
BigTom
Tydýt
|
 Zvuky
Ahoj škodovaci,v posledni dobe me trapi jeden zvuk...
Jednase o to že při dosaženi rychlosti višši jak 40km/h,se mi ze předu auta oziva chrasteni(jakoby ozubena kola jeli na sucho)omlouvam se ale nevim jak to popsat,jde to z řidičovi strany
Prvne jsem mrknul na převodovku zda je dost oleje take me napadlo zda to nezpusobuje nahon tachometru,jak je na konci ozubene kolečko zda je dost ponořene,ale oleje bylo dostatek při te přiležitosti jsem jej zrovna vymenil,zkusil jsem nahon take odelat a projet ale pořad to bzuči nebo chrasti nevim jak lepe to popsat...,ale asi težko takhle poradit,muže to byt vice veci spojka,poloosa....
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3MPi
|
| 1.4.10, 15:46 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
BigTom
Tydýt
|
dělato pouze v přimem směru po projiždeni zataček se to uklidni a neni nic slyšet....
Naposledy upravil BigTom dne 12.4.10, 21:58, celkově upraveno 1
|
| 12.4.10, 21:04 |
|
 |
|
venda
|
Asi už mě někdo nebude mít rád.
Neodpovím na dotaz, spíš se zeptám autora...
Proboha kde jsi se učil češtinu? To si to co napíšeš nedokážeš přečíst a zastydět se nad tím?
|
| 12.4.10, 21:22 |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11977 Bydliště: Český Těšín
|
Ta čeština ještě není taková hrůza, znám i mnohem horší.
Zvuky těžko popsat. To chce hledat. Když motor vytáčíš na místě, zvuk se neprojevuje? Zkus zvednout vždycky jedno přední kolo, zařadit trojku a normálně to na tu rychlost vytočit, jestli se zvuk projeví, můžeš opatrně hledat odkud je (ale nelehat pod auto ani nelézt před!). Může to být cokoliv, třeba zadřený písek brzdy nebo ložisko.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 12.4.10, 21:30 |
|
 |
|
BigTom
Tydýt
|
sory za tu češtinu je to na rychlo nene motor když vytačim tak nic je to jen při jizde dělato od 40km/h
|
| 12.4.10, 21:57 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
já teda nevim, ale ikdyž píšu seberychlejch, tak nepíšu "višši"
zesil si rádio 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 12.4.10, 22:54 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
venda píše: Asi už mě někdo nebude mít rád. Neodpovím na dotaz, spíš se zeptám autora... Proboha kde jsi se učil češtinu? To si to co napíšeš nedokážeš přečíst a zastydět se nad tím?
každá věda je na něco i ten nejlepší češtinář když mu odejde ložisko v levém kole je s celou svou vědou v prdeli
je třeba působit silou po dráze S a ložisko vyměnit no a pak třeba večer zas používat stránky typu http://www.okoun.cz/boards/onanie_nad_p ... 1062613260 a přijít si na své
toš tak to je no co  miloš
|
| 13.4.10, 07:13 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Bývá dobrým zvykem, že když nechci nebo nemohu někomu odpovědět k věci, tak držím hubu (abych přes ní taky náhodou nedostal). Prosím držme se toho i v elektronické podobě, i když tady máme tu vymoženost, že si přes hubu dát nemůžeme.
BigTomovi doporučuji, aby se nejdříve nad tím textem malinko zamyslel, pak zmáčkl tlačítko edit a dal si to po sobě trošku do pořádku. Až to budeš mít, tak odpoj větrák na chladiči od elektriky aby se náhodou nemohl zapnout, zařiď nějak, aby se nemohl otáčet (stačí tam narvat kus hadru) a kousek se svez (sleduj teplotu motoru, nebude funkční ten ventilátor, tak opravdu jen kousek a ne v kolonách). Pokud máš stejný problém jako jsem měl v zimě já (a podle popisu to tak vypadá), tak je ten zvuk od větráku, který se roztáčí náporem vzduchu(proto ta závislost na rychlosti pohybu) a zároveň je už buď vydřený, nebo jen není namazaný. Rozebrat, vyčistit, namazat, složit. Taky to ale může být něco jiného, ale tuhle jednoduchou věc vyloučíš popisovanou metodou velmi rychle.
|
| 13.4.10, 08:58 |
|
 |
|
BigTom
Tydýt
|
jo mrknu nato ložisko jsem mel v prd...ale to hučelo jinak i v zatačkach....
tak ventilátorem to neni
|
| 13.4.10, 15:14 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |