Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
starline pasta na ruce
nechci nic propagovat ale asi přid rokem jsem si koupil pastu na mytí rukou v akci od starline,
za ty leta jsem vyzkoušel hodně nejrůznějších solvin, pěn šamponů a kde čeho, ta starline dobře umyje ruce a nemáš je vysušené tak se v pohodě umyješ i několikrát denně
dobrá věc miloš
|
14.8.10, 06:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
tak zkus ještě WURTH
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.8.10, 09:22 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: tak zkus ještě WURTH
ani mi nemluv byl to takový sajrajt s pumpičkou jestli se nepletu normálně to mylo, a ta pumpička se za chvíli podělala
taky mám rozbrus EWS l25 mm má spojku, že prej na celý život drahý jak prase, za to bych měl dva narexy
je velký, slabý, přitlačíš a zastavíš ho, kryt z toho upadl, snůra se taky rosypala, sem tam řízneš do plechu nebo výfuku, štítek je na tom z papíru a je rozdrolený,
i různé nářadí co jsem měl nemám z toho nic
navíc přijelo auto a věci mi vnucovali což nesnáším pak si něco vemeš aby jsi se blba zbavil
narex je narex ten mám desítky let od wurth už nic miloš
|
15.8.10, 07:39 |
|
|
kwiko
|
Wurth pasta co som mal, bola ako klasicka Solvina. Super funovala, ale relativne draha a rychlo sa minala.
Najlepsiu pastu som zazil v istom servise v GB. Bol to taky gel s pieskom, umyvalo sa bez pridania vody.
Ten starline skusim
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
15.8.10, 08:11 |
|
|
barton
|
Já měl pastu RAMBO a bylo to fajn,špína mizela dobře,taky se to roztíralo na sucho,solvina se nechytala vyrábělo se to v Ústí nad Labem
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
15.8.10, 11:54 |
|
|
Ondras83
|
máme taky nějakou pastu na sucho, fotr to přines z práce, je to spíš takovej gel...je to velký asi jako indulona a ta tuba stála prej 300 ...od wurtha máme takovej fialovej kyblik, ale je to drahý jak prase, tak to moc nepoužíváme
na ruce používám mio nebo real a v pohodě
ten starline zkusim
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
15.8.10, 11:57 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
http://www.ochranne-pomucky.cz/drogerie-28/vega-96.html já používám tohle meje to celkem dobře moc to nestojí a koupim to kdekoliv v drogerce
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
15.8.10, 11:58 |
|
|
varok
|
Já mám rád takové solviny, né ty hnědé jako klasické, ale taková žlutá z hodně jemného písku v černém kelímku. Název už nevím. Nebo ten Reál nebo Mio. To Mio jsme kdysy používali na šachtě a na mastnotu je to dobré. Nevím ale, jestli se to dá ještě koupit.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
15.8.10, 13:36 |
|
|
hany26
Ignorant pravidel
|
nejvyšší spokojenost mám s levným ale účinným zenit L za 25 kaček ale meje
_________________ Postarší motorista 2 kategorie.
Všeliké kvaltování toliko pro hovado dobré jest. - J.A.Komenský
|
13.9.10, 07:40 |
|
|
CROWACK
|
Solvin a sraček sem taky vyzkoušel mrak, solvina s pilinama úplně nahovno, leda pro nějakýho truhláře, s pískem jakš-takš, wurth seru, protože je to drahý jak pandury pro armádu, cif na šporáky a podobný sračky žerou ruce a nakonec jsem vždycky skončil u Mia, nemám s tím žádnej problém, levný, dostupný...jenom by to chtělo ještě nějaký "mytí" na ruce na silnici, třeba po měnění rezervy nebo nasazování řetězů, sice vozím rukavice, ale víme jak to je...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
13.9.10, 08:54 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
já měl cosi alá tempu v modré tubě a použití bez vody - tzn, namazat rozemnou a pak pouze otřít do hadru... ale co to bylo jak se to jmenovalo nevím
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
13.9.10, 10:13 |
|
|
varok
|
Jo jo, zlaté mio. Dá se to ještě vůbec koupit? je to skoro to samé jako reál, ale na miu je myslím napsané, že se může používat i na ruce.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
13.9.10, 17:40 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
13.9.10, 17:58 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mio koupíš v drogerce je dobré, taky je dobré ho kombinovat se solvínou umí miloš
|
13.9.10, 20:26 |
|
|
hany26
Ignorant pravidel
|
_________________ Postarší motorista 2 kategorie.
Všeliké kvaltování toliko pro hovado dobré jest. - J.A.Komenský
|
13.9.10, 20:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|