Autor |
Zpráva |
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
záhadné lupaní - odhaleno - panty u dveří
zdravím, už dříve jsem tu měl jednu diskuzi o záhadném lupání při jízde po nerovném povrchu, myslel jsem si že je to někde od karosérie (nosné části) nebo od nápravy ale neštěstí to byl jen pant u řidičových dveří, vím že je tam takový pružný kolík ale rád bych se zeptal jak to udělat aby to bylo co nejtěsnější protože je mi jasné že to futérko i ten kolík je už ochozený
díky za tipy
Naposledy upravil hardb dne 26.8.10, 20:00, celkově upraveno 1
|
26.8.10, 18:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dundee
|
Ideálně převrtat a nechat udělat novej čep, jinak s tím asi moc nevymyslíš...
_________________ Dacia Duster 1.6SCe+ LPG '17 s 85.380 km na tachecu- "Drobek"
|
26.8.10, 19:22 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
aha tak to bude oříšek to by chtělo zdělat dveře k vůli přístupu ... jinak už dřív sem přemýšlel žebych do předních dveří dal nějaké odcvakávací konektory na repro centrál a časem i na to el. stahování oken marný by nebyl iso konektor do rádia ale jsou hrozně moc velký ...
|
26.8.10, 19:30 |
|
|
Dundee
|
Origo centrál má konektor cca v půlce dveří dole, ale pokud budeš konektor(y) dodělávat, bylo by lepší dát třeba dva kousek od sebe, aby šly postupně protáhnout dírou ve sloupku a schovat je pod plastem u sloupku (za podběhem, ev. u pásu v "B" sloupku pro zadní dveře)
|
26.8.10, 19:48 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
jj bud tak, nebo ho dát tak at se nic prostrčit nemusí bud až ve dveřích nebo jak píšeš až u podběhu a při demontáži by se ten konektor protáhl jen origo otvorem v karoserii a pak oddělal s dveřima i průchodkou
|
26.8.10, 19:59 |
|
|
Dundee
|
Lepší bude ho nechat u podběhu nebo ve sloupku. Ve dveřích by překážel oknu nebo repráku a blbě by se tam uchycoval, aby nedělal neplechu...
|
27.8.10, 05:11 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
jn, máš pravdu tak snad v nějakém tom elektru bude nějaký šikovný konektor neco takového http://www.gme.cz/cz/pfh06-04pn-p800-214.html jen kdyby to byl 8 nebo 10 pin
|
27.8.10, 05:26 |
|
|
varok
|
Hm, klasický Tamiya konektor. Je to modelářský konektor. Zdá se mi ale nějaké levné.
Aha, teď se dívám, že je to cena jen za ty plastové konektory. Ty plechové piny jsou zvlášť. Jsem se divil, vždyť já je nedávno kupoval za asi 25,- kč kus. Myšleno ten plast i s piny dohromady. Já to ale kupoval v modeláři, tam to mají dražší.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
27.8.10, 09:42 |
|
|
darklord
|
najlepsie dat dutinkove fastony, s tymneni problem to dostat hocikam, on ten konektor je prave celkom velky a celkom je porblem ho dostavat cez diery
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
27.8.10, 10:16 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Presne tak v modelarstvi je to dražsi o neco a ten ma nevyhodu ze je jen do proudu max 10 A coz je malo jak na repro i pro ovladani tech oken ....
Max tam dat " T konektory"
Ale precejenom by bylo lepsi aby tam byl jen jeden max 2 konektory
|
27.8.10, 11:06 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
10A je málo pro repro ? odkdy jinak jak píše darklord kulatý fastony se používali originálně na centrál
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
27.8.10, 16:21 |
|
|
varok
|
Ano a jsou tím právě ve dveřích připojeny serva k jednotce centrálu. Když už jsi dal odkaz na ten obchod GMElektronics tak tam je mívají taky. Dej to do smršťovací bužírky a není problém. Že bude každý zvlášť nevadí, ale půjde krásně protáhnout tou pruchodkou ve dveřích. A na repráky ve dveřích je 10A málo? Ty tam máš repráky z Technopárty, nebo co?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
27.8.10, 17:48 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
co se týče tech kabelů pro repro jsem jen plácl do větru ... a když sou k tomu takové ohlasy tak to asi bude stačit no
ono mít každý kabel zvlášt má své klady i zápory ale ja tam vidím jen jeden velký problém (je fakt že se dveře nebudou zdělávat jako ponožky na nohách a pod) ale přeci jenom ten guláš aby se každý kabel spojil z tím správným je oněco obtížnější, vím jde to osobně sem to tak také měl nevím asi ze 6 kabely sem ji se poznačil čísly od 1-6 a byl sem vysmátej ale přeci jenom ty kabely dohromady zaberou více místa než ty co jsou umístěny v kostce z nějakým zámkem proti vyškubnutí
|
30.8.10, 15:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|