Autor |
Zpráva |
michalduranik
|
Jak odemčít volant a nastartovat ? Škoda 120 L
Ahoj, chtěl bych se Vás profíků tady na fóru zeptat jak mám odjet s mojí milovanou 120 L když mi někdo ztratil klíčky. Vím že existuje spoustu možností jak s tímto odjet, ale chtěl bych se Vás zeptat na nějaký jednoduchý typ, se kterým bych dokázal chvilku žít.
Předem mockrát díky za reakce !! Každá rada mi pomůže !
|
18.9.10, 13:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
druhej volant bez zamku volantu a orisek pod palubovkou startovat sroubovakem
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
18.9.10, 13:54 |
|
|
michalduranik
|
no a když druhý volant nemám ? .. ani asi mít nebudu ? .. řekni mi prosím nějaký podrobný návod. díky moc
|
18.9.10, 13:58 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Nevim co si o tom myslet. Tohle je navod na ukradnuti auta a osobne bych ho tu nerad videl, protoze jeden nikdy nevi kdo se pta na druhym konci kabelu
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
18.9.10, 14:11 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
michalduranik píše: řekni mi prosím nějaký podrobný návod. díky moc
no tak to uz opravdu nejde i kdyz se jedna o starou skodovku ale pokud ses sikovnej a chytrej prijdes na to sam
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
18.9.10, 14:34 |
|
|
michalduranik
|
21lucas píše: michalduranik píše: řekni mi prosím nějaký podrobný návod. díky moc no tak to uz opravdu nejde i kdyz se jedna o starou skodovku ale pokud ses sikovnej a chytrej prijdes na to sam
proč by to jako nemohlo jít ? .. to dělá skoro každej slíchávám, ale já na tady tyto věci moc nejsem tak si stím bez rady sám neporadím
|
18.9.10, 14:36 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
jo jenze to nikdo verejne nenapise z duvodu ze by se pak podobne auta kradly jak na bezicim pasu
|
18.9.10, 14:38 |
|
|
michalduranik
|
21lucas píše: jo jenze to nikdo verejne nenapise z duvodu ze by se pak podobne auta kradly jak na bezicim pasu
já si myslím že se kradou i tak, ale i když je to staré auto tak kdo to dělá je pěkněj hajz*
tak by mě alespoň mohl někdo poradit přes soukromou zprávu, nemám potřebu to šířit.
|
18.9.10, 14:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
to jo všichni zloději se budou chodit učit na škodaveb krást auta takové věci se učí v ve VTOS,
odšroubuj pod volantem plast povol čtyři šrouby a volantová tyš ti vypadne na nohy, pak vydělej spínačku nastartuj a volentem se dá točit skoro půl otáčky tak dojedeš do místa kde se to opraví, sežen si celou volantovou tyč nebo zámek miloš
|
18.9.10, 17:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
21lucas píše: jo jenze to nikdo verejne nenapise z duvodu ze by se pak podobne auta kradly jak na bezicim pasu
krást 12O je fakt byznys a běžící pás by jel hodně prázdný pač by na ně nebylo co dát miloš
|
18.9.10, 17:44 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
slovacek.milos píše: krást 12O je fakt byznys a běžící pás by jel hodně prázdný pač by na ně nebylo co dát miloš
nemyslel sem zrovna 120 ale treba uz FA/FEL
|
18.9.10, 17:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
21lucas píše: slovacek.milos píše: krást 12O je fakt byznys a běžící pás by jel hodně prázdný pač by na ně nebylo co dát miloš nemyslel sem zrovna 120 ale treba uz FA/FEL
tam to máš jetě jednodušší je tam jeden klíček miloš
|
18.9.10, 18:18 |
|
|
Hiro
|
neměl bys mít jako majitel jeden náhradní
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
Naposledy upravil Hiro dne 19.9.10, 13:17, celkově upraveno 1
|
18.9.10, 18:27 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
21lucas píše: slovacek.milos píše: krást 12O je fakt byznys a běžící pás by jel hodně prázdný pač by na ně nebylo co dát miloš nemyslel sem zrovna 120 ale treba uz FA/FEL
mně dse podařilo za pět minut otevřít BMW a odjet nějak 535 přesně nevím
v autorizáku řekli že je tam sejf systém a že to prostě nejde i kdYbychom rozmlátili okna přede mnou na tom pracovali různí lidé od fochu celkem lO hodin a otevřeli jen víko motoru,
já nad tím raději dvě hodiny přemýšlel a pak pět minut pracoval, prožil sem takové to malé lidské štěstí že se mi zas něco nemožného povedlo miloš
|
18.9.10, 18:31 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Hiro: By možná měl, a třeba pažimu se to málem vymstilo. A já bych si měl taky nechat udělat druhou sadičku.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
18.9.10, 18:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|