|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
acheron21
|
positna udalost
Zdravim vas,
pred casom sa mi stala nemila vec-v skratke kamion mi navesom znicil formana.Stalo sa to na slovensku ale kamion bol cesky.Kedze si zle nadbehol alebo cosi take vinu uznali jemu.
Chcel by som sa opytat ci nema niekto skusenost s podobnou vecou.Likviduje mi to ceska kooperativa,a nemam predstavu kolko im moze trvat poslat mi peniaze na ucet a nikto mi nevie povedat ani kolko to bude.
Odhadca spisal opravit lavy prah,skontrolovat geo.,opravit pravy predny stlpik,lavy vymenit,dalej vymenit celne okno,vodicove dvere,sklo dveri,spatne zrkadlo,2 disky 2 pneu niake dalsie drobnosti a opravit strechu,lebo bola cela pohnuta doprava,ked som sa ho pytal povedal ze totalka.
|
4.10.10, 17:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
nemate na slovensku neco jako je u nas kancelar pojistitelu? Pres ne bych se pokusil kontaktovat pojistovnu poskoditele
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
4.10.10, 17:23 |
|
|
Šemik
|
Kooperativa je dost pomalá pokud vím, navíc si myslím že to bude uznáno jako totální havárie. Odhaduji tak cca 5000CZK za 2 měsíce
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
4.10.10, 19:29 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|