Autor |
Zpráva |
Radic
|
zkušenosti s "utěsňovačem chladiče"
používal to někdo s uspokojivým výsledkem? prosakuje mě chladič na deltě...už druhý tak jestli to má cenu zkoušet...nikde sem o tom žádní zkušenosti nevyčetl... Díky za odpovědi pánové a popřípadě i dámy...ale nevim o žádné co by sem chodila
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
6.10.10, 00:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
mě to pomohlo, pokud v soustavě něco lehce prolíná nebo mírně kape, ničeh se neboj a vrzni to tam
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
6.10.10, 00:08 |
|
|
Radic
|
a nějaká značka? nebo je to snad jedno...vim že je buď tekutý nebo prášek...
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
6.10.10, 00:25 |
|
|
CROWACK
|
myslim sem měl tekutej wynn's...ale už je to dýl, nejsem si jistej...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
6.10.10, 00:31 |
|
|
michalkatka
|
ja som mal taký prášok, alebo skôr také šupinky, zabralo to, ale pri rozborke motora to ostalo medzi blokom a vložkami...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
6.10.10, 18:22 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já viděl nový chladič na stodvacku za 24O korun,
|
6.10.10, 19:06 |
|
|
Šemik
|
Tekutý wynns, fialová lahvička - opakovaně použito, vždy s úspěchem
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
6.10.10, 19:26 |
|
|
hany26
Ignorant pravidel
|
uspěšné používám hvězdnej prach radoby z USA májí to autodíly netolickí pardubice.jemný hliníkový prášek cena za krabičku cca 75 kč u mě ztatím 100% spolehlivost a mile překvappuje co zvládá
_________________ Postarší motorista 2 kategorie.
Všeliké kvaltování toliko pro hovado dobré jest. - J.A.Komenský
Naposledy upravil hany26 dne 10.10.10, 10:58, celkově upraveno 1
|
9.10.10, 23:57 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
chladič na deltu má rozměry 52x32 stojí 47OO
cgladič na fáčko má rozměry 48x 28 stojí 44O korun ale musí se dát i expanska,
pokud se mění jakákoliv součástka v chladící soustavě musí se dát nová chladící kapalina, antikorozivní ochrana fachá tak že nová kapalina na novém dílu zreaguje a uděla ochranný film, jetá kapalina už tyto vlastnosti nemá a nový díl hned žere až ho prožere miloš
|
10.10.10, 07:39 |
|
|
ferrari
|
slovacek.milos píše: pokud se mění jakákoliv součástka v chladící soustavě musí se dát nová chladící kapalina, antikorozivní ochrana fachá tak že nová kapalina na novém dílu zreaguje a uděla ochranný film, jetá kapalina už tyto vlastnosti nemá a nový díl hned žere až ho prožere miloš
Uuuu, cenná informácia...som to tak aj urobil, aj keď nevedomky...
2 Radič - tiež som to použil a funguje...aj keď teda mne šlo o to, že som mal emulziu na víčku a po použití tohoto sa to značne eliminovalo...tiež to bolo tekuté, ale značku už neviem...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
10.10.10, 08:06 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
s těma cenama to je dílo,
já před pár lety prdnul na ford tranzit 2.5D ze škoda 12O za tři kila nový chladič, prej není šance aby motor uchladil, byl o dvacet šísel menší,
náš žlutý rýžový bratr neměl peníze na pořádný chůadič tak se musel spokojit s chladičem ze škodovky a v pohodě dva roky no problém, jezdí často i do ostravy, miloš
|
10.10.10, 08:39 |
|
|
Radic
|
no ono to bylo tak...koupil sem auto a tekl chladič...tak sem sehnal na vraku druhý z tipa a ten už enom tak prosakuje...takže bych to vyřešil takto nejak...nová kapalina teďka pujde tak jak tak akorát mě sere to dolévání...sice se rožně kontrolka že už je jí tam málo ale je to otrava...navíc to nechává fleky všade kde to stojí. Zkusim sehnat ten Wynns...
Ze stodvacítky chladič si nedovedo představit jak bych tam bastlil...srat sa s hadicama a saharů potom...díky...to radši ať to teče
|
10.10.10, 20:10 |
|
|
kingbacker
|
Zkušenosti dobré, koupil jsem nějaký za 100 , chladič téct přestal, a dosud neteče.
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
14.10.10, 15:23 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.10.10, 18:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|