Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 16:29

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Trvalé vyřazení vozu z evidence DI 
Autor Zpráva

Příspěvek Trvalé vyřazení vozu z evidence DI
Co se vyřazení týče, je mi jasné, že se to dělá čestným prohlášením přes seníky, králíkárny atd...
Ale jak postupovat v případě, kdy se auto určené k odhlášení nachází v současnosti v depozitu? Je možné přijít a chtít rovnou trvale odhlásit, nebo se musí nejdřív řádně vyzvednout a pak teprve zrušit?
Důležitým faktem je, že to auto už není :oops:

11.10.10, 12:00
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: Trvalé vyřazení vozu z evidence DI
Petr105 píše:
Co se vyřazení týče, je mi jasné, že se to dělá čestným prohlášením přes seníky, králíkárny atd...
Ale jak postupovat v případě, kdy se auto určené k odhlášení nachází v současnosti v depozitu? Je možné přijít a chtít rovnou trvale odhlásit, nebo se musí nejdřív řádně vyzvednout a pak teprve zrušit?
Důležitým faktem je, že to auto už není :oops:

záleží na úředníkovu a celkovému postoji k této pasti,

značky ti nevydají pokud nemáš platnou STK, STK provést nejde protože bez auta ti nikdo STK nepotvrdí,

je zde popsáno pár případů jak to jde i nejde, můje osobní zkušenosti že i po předložení zákonů, ve veselí nad moravou odmítli odhlásit auto a nakonec značky skončili v depozitu, tam se striktně drží jen dokladu o ekologické likvidaci,
taky popisuji jak jsem tam přišel s dokladem o likvodaci a zas to nešlo

složil jsem si písničku: hoja hoj hoja hoj úředník je pako hoja hoj hoja hoj nekonečný boj :D miloš

12.10.10, 06:39

Příspěvek 
To je největší blbost udělat tohle zbavit se auta a pak řešit jak ho odhlásit ale teď už je pozdě...Zkus zajít na úřad a poptat se a uvidíš já když jsem rušil favorita tak jsem neměl malej TP a jen jsem k čestnému prohlášení dopsal že OTP bylo ztraceno...a hotovo a to mi řekl přímo úředník že to tam mám napsat tak zajdi na úřad a zkus se zeptat že chceš podat čestné prohlášení ale že značky máš v depozitu hlavně jim neříkej že auto už není....Takhle bych to řešil já...
:wink:

Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.

12.10.10, 11:50
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]