Autor |
Zpráva |
mskoda
|
ukradena octavia
zdravím všechny dne 14.10.2010 mi nekdo v Hradišti ukradl oktavku 2 řada černa met.komby v plné vybavě navi xenonon,šeddá kuže tazne u řidiče promačklí dulek od loktu vše v elektrice decka modra sedačka a v kufru bylo bavlnené povlečeni kolem 60 ks. kupoval jsem jí před týdnem s ustí od pana Václava Hajase byla dovezena s nemecka jsem uplne s nervama v hajzlu měl jsem hav.pojištení ale to je na dlouho spz 6U12061
vin TMBGE61Z762200791 dám odmenu když nekdo pomůže
736460680
|
16.10.10, 07:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jiri
|
nechci ted nic proti nikomu nebo tak ale pokud si ji pred tydnem koupil a ted ti to ukradli je mozne ze mel od auta nekdo druhy klic...proveril bych dovozce, prodejce..ale samozrejme je to jen domenka nic proti nikomu kdyby si to tu precetl
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
16.10.10, 14:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jiri píše: nechci ted nic proti nikomu nebo tak ale pokud si ji pred tydnem koupil a ted ti to ukradli je mozne ze mel od auta nekdo druhy klic...proveril bych dovozce, prodejce..ale samozrejme je to jen domenka nic proti nikomu kdyby si to tu precetl
stím mám krásnou zkušenost, prodal jsem panu bývalému soudci auto vymyslel si neskuteční kokotiny které jsme mu splnili a předali mu jeho vysněné auto,
za týden mu ho šlohli, to jsem se naposlouchal co jsme za zloději, předěláváme kradená auta, v baráku mi seděl na schodech, chgtěl zpátky prachy, otravoval sousedy, v bazaru dělal peklo, podával trestní oznámení, chodil jsem po policajtech,
nakonec jsem se pustil do pátrání a auto našel v jednom sádku vykoulené přes střechu, jeho synáček si vzal tajně klíče přelítl přes střechu a pak je tajně vrátil a auto zašili,
omluvu, že jsem kur.va zlodějská
jsem se nedožil miloš
|
16.10.10, 14:50 |
|
|
Jiri
|
nekdo mi vypravel ze koupil auto a asi za mesic mel drobou nehodu a urazil zrcatko....z toho mu ale vypadli nahradni klice a malej technicak
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
16.10.10, 14:53 |
|
|
Radic
|
asi měsíc zpátky se u uherského brodu ztratila žlutá fabia RS...taky z německa...byl to druhý pokus o krádež...první nevyšel. Auto se nenašlo.
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
16.10.10, 14:59 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Radic píše: asi měsíc zpátky se u uherského brodu ztratila žlutá fabia RS...taky z německa...byl to druhý pokus o krádež...první nevyšel. Auto se nenašlo.
u nás skoro v rodině koupil si borec dvojkovou koktu, při prvním pokusu namontoval další imobilizer, při druhém pokusu zamykání zpátečky, třetí pokus vyšel. pojištovna dala další auto ale trauma má tak silné že s autem parku jen v uznamčených budovách nebo v autě čeká miloš
|
17.10.10, 09:32 |
|
|
CROWACK
|
No jo, to totiž udělal blbě, při dnešním způsobu kradení aut se můžeš na nějaký imo nebo zámek zpátečky vykašlat, to zastaví jenom amatéry...jediný, co opravdu funguje je GPS trasování vozidla, ale to je zase sakra drahý...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
17.10.10, 11:21 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
CROWACK píše: No jo, to totiž udělal blbě, při dnešním způsobu kradení aut se můžeš na nějaký imo nebo zámek zpátečky vykašlat, to zastaví jenom amatéry...jediný, co opravdu funguje je GPS trasování vozidla, ale to je zase sakra drahý...
dobrá věc já psal že jsem ujel s utem po strážnici asi 8OO metrů na laně a majitel auta hned volal co se děje s autem že mu volali z agentury,
crowack řeknu ti že mám školení na montáž GPS tam se dovíš že umístění na vozidle je omezené a přes jaký materiál vysílač signálu nefachá, pak ti dojde že stím můžeš strašit zas jen ty amatéry
miloš
|
17.10.10, 11:54 |
|
|
Ondras83
|
kámoš dělá policajta v praze, o víkendu jezdí domů a řikal, že to je v prdeli, že kolem školy maj 3 parkoviště, jedno jasný, tam nechat auto, tak tam večer není, druhý kde se vykrádá introš a když nic nevezmou, tak to rozflákaj a třetí bezpečný...no a z toho bezpečnýho teď někdo vybral jeho spolužákoj muziku z golfa...dobrý ne?
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
17.10.10, 12:00 |
|
|
chemer
Moderátor
|
To je super, že policajti aspon vědí, na jakym parkovišti se krade.
|
17.10.10, 12:14 |
|
|
Kristensen
|
ono se to teď zase nějako rozmohlo tady u nás kradou auta za bílýho dne v poměrně frekventovanej části města, během jednoho dne zmizela fobie a romster a ještě ke všemu v jedný části města a na stejným parkovišti. Ono si z toho pár lidí udělalo slušnej kšeft, je spousta kšefťáků s autama ale taky spousta si jich nechává udělat náhradní klíče pak to vypadá tak jak to vypadá, člověk přijde k autu a ono tam nestojí žádný nebo už tam dávno stojí jiný Laughing
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
17.10.10, 13:12 |
|
|
ferrari
|
Čo z toho vyplýva? Treba si kúpiť Hyundai...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
17.10.10, 13:28 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
ferrari: Nebo fiat panda
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
17.10.10, 13:38 |
|
|
CROWACK
|
slovacek.milos píše: crowack řeknu ti že mám školení na montáž GPS tam se dovíš že umístění na vozidle je omezené a přes jaký materiál vysílač signálu nefachá, pak ti dojde že stím můžeš strašit zas jen ty amatéry miloš
No miloši je to sranda, ale řeknu ti, vždycky to je o citlivosti toho snímače, proto se snaží, aby samotný auto omezovalo příjem co nejméně aby pak byla dostatečná rezerva, když auto naloží do uzavřenýho kamionu...nejdůležitější věc ze všeho je pak z auta sloupnout ty cedulky, aby o tom zloděj nevěděl, pak se nezařídí podle situace (odrušení signálu atd...). Ale vždycky to bude jenom technika, jde to oblbnout...proto bych paranoikovi doporučil k tomu ještě otřesový čidlo s GSM pagerem a zbrojní pas... Nebo koupit starou paštiku, tu nikdo nechce
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
17.10.10, 13:41 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
To prave neni pravda. OndroviM ukradli onehda dvojkovyho golfa
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
17.10.10, 13:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|