Autor |
Zpráva |
Marousek
|
Výbava Favoritu Německo
Zdravím,
scháním všude možně obsah základní výbavy Favoritu v Německu v roce 1994 a to stupeň lx a glx. Zajímá mě rozdíl mezi naší a jejich a taky to co bylo u nás v základu. Vím že rozdíl není téměř žádný, ale chystám se koupit fávo dovezené z Německa a rád bych v tom měl trochu jasno. Takže pokud někdo má nějaký info tak budu rád. Díky
_________________ Mazda Demio 1.3 GLX - spotřebák Škoda 120 L 85´ - návrat ke kořenům
Škoda 742 Forever Team
|
22.12.10, 15:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Petr105
|
Re: Výbava Favoritu Německo
Mám tu možnost občas jezdit s Formanem LX, r.v. 93, BMM. Je dotažený z Německa. Výbava je opravdu téměř stejná jako u nás. Tento kousek má černý interiér, chybí mu stropní hodiny a v přístrojovce nemá otáčkoměr, ale právě hodiny zn. PRIM. Jinak nic zvláštního. Snad jen samolepka SKODA GARANTIE v příhrádce u spolujezdce EDIT: A zapoměl jsem na střešní okno.
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
Naposledy upravil Petr105 dne 22.12.10, 20:02, celkově upraveno 1
|
22.12.10, 15:26 |
|
|
Marousek
|
Tak jsem se na virtu z dobového letáku dozvěděl pár info o výbavě u náš, takže teď mi chybí jen ta německá O tom mém vyhlídlém vím zatím jen r.v. 1994, 40kw BMM, střešní okno a otáčkoměr. Více budu vědět po svátcích. Vím že někomu to přijde že řeším kraviny, ale mě to zajímá
_________________ Mazda Demio 1.3 GLX - spotřebák Škoda 120 L 85´ - návrat ke kořenům
Škoda 742 Forever Team
|
22.12.10, 17:14 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Co nechapes na nazvu sekce: Sekce pro neŠkodovky?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
22.12.10, 17:18 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Viem napriklad ze v Grecku bola sucast vybavy plastovy pas na dverach cez cele auto s malym napisom bertone, u nas byvalo to iste ale s napisom favorit a len pri speci verziach. Fakt neviem preco by sa nemohol favorit u nas pochvalit tym ze bol designovany jednym z najznamejsich designerov aut na svete... zasrany komunisti a VW!
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
22.12.10, 17:27 |
|
|
Marousek
|
Matthes píše: Co nechapes na nazvu sekce: Sekce pro neŠkodovky? Omlouvám se, nevšiml jsem si.
Škoda 742 Forever Team
|
22.12.10, 19:33 |
|
|
kwiko
|
Mam 135le 12/92 prima z Nemecka a vybava bola totozna s tou pre Cesko-slovensko... fialova farba, fialovo-zeleny motiv na tapaciroch a potahoch, tmavohnedy zvysok, otackomer, ochranne gumove pasy na dverach
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
22.12.10, 19:52 |
|
|
gokralik
|
Výbavy byly podle mě totožné, možná dovozci provedli občas nějaké skotačiny, ale jinak bych to nehrotil. U mého dojčlandu z 10/92 ve výbavě L byl akorát otáčkoměr (pod přístroji neodborně zaizolované + po hodinách) a otěrové lišty. Ale těžko říct, jestli si je tam nechal přilepit majitel, protože nic z věcí na autě nebylo origo Škoda. Takže tam Fanouš přijel ve stejné výbavě, v jaké byl v česku. Ale po modernizaci modelu (521 zlepšení - například průhledné čelní sklo a zarážka na poličku) se to mohlo změnit.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
22.12.10, 22:58 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já bych se zajímal spíš o servisní knížku, mám velmi čpatné zkušenosti, měljsem fáčkove výběvě jak ty starékomunistickérolety tomělosedačku hrůza, totálmotorický šrot v 6O.OOO km rozvody totál KO,pak další šroty prostě olej se neměnil aservissenekonal, i feldy všechno v prdeli, můj kluk ji má vechno vháji alebyla zas levná,dalo se vše nové, v servisu poctivě měnili olej tak motoricky je OK,
jediné pozitivum co znám je poslední felda s novou tváří se serviskou, tam je zvedlý výkon protože 1.3 jede jak 1.6 má to stabilizátor a jiné vychytávky miloš
|
23.12.10, 07:56 |
|
|
Marousek
|
Miloš: Ono se to má tak že ten Favorit vlastní babička od mého známého pro kterou ho v roce 1999 dotáhly s najetýma 60tis, což samozřejmě nemusí být pravda. Každopádně ona na něm najezdila za tu dobu jen 12000, jinak stojí v garáži. Nechá mi ho víceméně za simbolickou cenu a tak do toho určo půjdu. Jen jsem přemýšlel nad těma výbavama v cz a v zahraničí, ale jak se dozvídám tak v tom opravdu žádný rozdíl nebyl.
Škoda 742 Forever Team
|
23.12.10, 10:57 |
|
|
varok
|
Možná se lišily výbavy pro nějaké země v tropech, kde bylo asi jinak řešené chlazení apod. Do německa rakouska apod. se podle mě vozily klasické fáva bez nějaké spešl výbavy.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
23.12.10, 14:51 |
|
|
Petr105
|
Favouš v Bulharsku:
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
23.12.10, 14:56 |
|
|
Marousek
|
Jsem si právě prohlížel fotky favoušů ze zahraničí na virtu a opravdu to nevypadá na nějaké změny, až teda na země jako je třeba egypt, tunis atd. tam jsou změny na chlazení.
Škoda 742 Forever Team
|
23.12.10, 17:04 |
|
|
varok
|
Marouš, co jsem asi psal o pár řádků výše? Pak ať tady ze mě někdo dělá blba.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
24.12.10, 14:33 |
|
|
Marousek
|
A jo vidíš, jsem si toho nějak nevšim, sorry. Aspoň že jsme se schodli
Škoda 742 Forever Team
|
25.12.10, 18:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|