Autor |
Zpráva |
VAN3R
|
Plato Favorit kde zohnat?
Ahojte....Potreboval by som vediet kde by som vedel kupit drevene zadne plato do favorita do ktoreho chcem dat reproduktory.........alebo si ho vyrobit sam?....
_________________ Škoda Favorit 136L
|
7.1.11, 17:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
Re: Plato Favorit kde zohnat?
Skocis do teska, pojdes do regalu kde maju plata na favorita a nejake si tam uz vyberes.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
7.1.11, 23:59 |
|
|
gokralik
|
Zkus vrakáče, jestli tam nenarazíš na nějakého tuzéra, co už to vyrobil za tebe...
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
8.1.11, 00:19 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
plato u dobreho stolare za 100, vyrezani dir za malbora a koberec najdes kdekoliv na nasel plato na vrakaci ktere bylo o 10 cm delsi a 3 cm uzsi - podle vyrezanych dir v koberci sem si udelal vlastni palto
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
8.1.11, 00:21 |
|
|
Rados
|
ja odporúčam si spraviť . kúsok preglejky oblep kobercom a máš to kvalitnejšie ako nové. Na vrakáči už budú špinavé a 3/4 bude vytiahnute slnkom. A ten plast nič nevydrží
_________________ Feliforit
|
8.1.11, 22:12 |
|
|
di3go
|
mne ho robil kamarat este ked robil v stolarni..preglejka nebdue vyhovujuca ... casom ti slnko material oslabi...ked sme ju davali prvy krat ledva sme ju tam narvali 2 ... ptm jeden skok mimo cestu , co som sa cudoval plato sa dali krizom cez kufor...a teraz ked kukam nan po 2 rokoch tak aj po otocenii reprakov a prisrobovani 2 stvrcovych dosiek vidno ze sa prehina...
_________________ Skoda Favorit 135 ,white, code name FAFO-ex 5 rokov v sluzbe Felicia Combi 98
|
9.1.11, 01:58 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Ak to budete robit, odporucam MDF, to je uz dlhodobo material na repraky. preglejka nie je dobra kvoli strukture vlakien
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
11.1.11, 12:18 |
|
|
kwiko
|
Ak sa MDF plato nestabilizuje, casom sa to prehne ako banan Najlepsie by bolo z akustickeho smreku kvoli vlaknam (ale udrziavat v aute stabilnu vlhkost by asi bol problem) Preto sa da nahradit biosmrekom, alebo brezovou preglejkou, setrilkovia aj bukovou, smrekovou, borovicovou, topolovou - tieto vsetky vsak treba vhodne zaramovat kvoli stabilizacii tvaru a rezonancie. Inak to moze dopadnut vseliako. Lebo to treba aj nieco vediet o akusticko-mechanickych vlastnostiach a moznostiach materialu s kt. sa ide pracovat! Preto sa ludia uchyluju k HDF, MDF, DTD... laminatu, dosiek z epoxdovych vlakien, plastu, recyklovaneho plastu, papieru...
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
11.1.11, 15:27 |
|
|
varok
|
A aby to vydrželo vlhko a nekroutilo se to, co to tak nalakovat barvou nebo bezbarvým lakem a až teprve potom potáhnout kobercem?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
11.1.11, 16:03 |
|
|
kwiko
|
napriklad
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
11.1.11, 16:13 |
|
|
fatal
rejpal
|
Ono to není zas tak kritické, mám z obyč dřevotřísky nelakované a sice je vidět, že si vlhkost cucla, ale zatím to drží v kuse... Jinak souhlas s vyztužením.
|
11.1.11, 22:18 |
|
|
di3go
|
ja co som sa vycital tka mam tu DTD.....kamarat robil v dielni s drevom -skrinky a podobne...a z jeho zostavy co si vyrabal mu ostala akurat platna o rozmeroch plata....tak sme tu odpili na stoliku s kotucom na presne rozmery....ale holt teplo a vlhkost dali tej doske zabrat....ale urcite to ha lepsie ako keby to malo byt v origo plastovom plate
_________________ Skoda Favorit 135 ,white, code name FAFO-ex 5 rokov v sluzbe Felicia Combi 98
|
15.1.11, 10:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|