Autor |
Zpráva |
varok
|
Co projde přes STK?
Chtěl bych poprosit profíky o názor, spíše radu. Co všechno ještě pustí přes STK? Teď jsem dával všechny prachy do feldy a na fáčko mi toho moc nezbylo, tak je v hrozném stavu. Myslel jsem, že mám technickou na fáčku až příští rok, ale už teď v dubnu. Motoricky by měl projít přes Emise. Ale co všechno musí být OK? S feldou jsem v únoru prošel, sice až napodruhé kvůli předním brzdám, ale jinak vše v pohodě. Brzdy jsou dělané minulý rok, brzdí slušně. Ale kastle je v dost hrozném stavu.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
22.3.11, 20:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CrazyMan
|
Re: Co projde přes STK?
tak prahy nesmí bejt nasračku a nosníky... v podstatě nosný části... zbytek je si myslím šumák
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
22.3.11, 20:56 |
|
|
varok
|
Světla svítí, ostřikovače ostřikují, stěrače stírají. Záleží co je prahy na sračku. Nosníky i podlaha jsou v pohodě, není to hnilé. Prahy jsou jen na koncích trošku chycené. Přední blatníky jsou už dost jeté. Už rok plánuji vyvařování, ale pořád mi do toho něco leze a tak mi nezbydou peníze. Ale fáčko si chci nechat a jestli projdu přes STK, tak ho chci konečně zvelebit.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
22.3.11, 21:00 |
|
|
CrazyMan
|
nasračku... myslím ty co jsem měl já na favoritu přední blatníky jak tam není ostrá hrana tak bych to neřešil...
|
22.3.11, 21:02 |
|
|
varok
|
Přední blatníky jsou chycené na tom místě, jak se šroubují k podběhům, tedy schované pod kapotou. Pravá přední blatník je shnilý i v té části nad prahem. Vše samozřejmě obrousím, zakytuji a zamaskuji. Bojím se jen, aby nějaké hovado nepřišlo se šroubovákem a víme co, ne? Jo a prahy jsou jeté u té podlahy, jak je ten lem. Jinak povrchově není moc vidět, že by byly hyn.
|
22.3.11, 21:05 |
|
|
CrazyMan
|
píchne a pak ať píchá starou... poškození vozidla oprava na jeho náklady... on se může maximálně tak dívat
|
22.3.11, 21:09 |
|
|
CROWACK
|
v prahu nesmí být díra. Šroubovákem se v tom rejpat nesmí, to bych je žaloval, mám na ně pifku od té doby co mi vytrhli stabilizátor z mostu...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
22.3.11, 21:10 |
|
|
varok
|
U feldy mi říkal starší chlápek, že dneska to už moc s drobnější korozí neřeší jako dřív. Ten chlápek byl docela rozumný, ale jsou i různé hovada, které hledají každou pi...u, jen aby ti to znepříjemnili. Když nefungují třeba brzdy, nebo jsou emise na ho..o, to chápu. Jestli je ale třena chycený zadní lem, přední blatník nebo tak, to už je buzerace.
|
22.3.11, 21:13 |
|
|
Dundee
|
Důležitý jsou nosný části, brzdy, světla, nápravy a pokud možno málo úniku provozních kapalin. A když dáš technikovi při pozdravu stovku na pivo, tak se na rezatý flíčky ani nepodívá
_________________ Dacia Duster 1.6SCe+ LPG '17 s 85.380 km na tachecu- "Drobek"
|
22.3.11, 21:15 |
|
|
varok
|
U nás jsou takoví, že to berou jako úplatky a dělají problémy. Když už mám volné homo klouby, jinak by mělo být vše OK, projde?
|
23.3.11, 13:18 |
|
|
fatal
rejpal
|
varok píše: Přední blatníky jsou chycené na tom místě, jak se šroubují k podběhům, tedy schované pod kapotou. Pravá přední blatník je shnilý i v té části nad prahem. Vše samozřejmě obrousím, zakytuji a zamaskuji. Bojím se jen, aby nějaké hovado nepřišlo se šroubovákem a víme co, ne? Blatníky mám nahoře taky shnilé, lemy shnilé, zatřené Tlumexem, na STK o tom nepadlo ani slovo. Naopak se mu nelíbily brzdové trubky (pochopitelně). Takže když nenatrefíš na vola, tak je důležité to, co dělá bezpečnost - brzdy, podvozek, ale třeba i funkční pásy.
|
23.3.11, 14:06 |
|
|
senkyr222
|
Zkoušej i klakson, kvuly tomu mě odkazaly do pryč. (moc netroubým tak sem nevěděl že nefunguje ).
_________________ škoda felicia 1,3 mpi r.v. 1998, nová tvář.
|
23.3.11, 18:52 |
|
|
john simple
|
kamos kdysi davno prijel ze 110ls na stk do Frydku, v zime mu zamrznul ostrikovac, tak byla zavada
|
23.3.11, 20:25 |
|
|
MSG
|
Jak píšu v příspěvku nad tím, dneska jsem s feldou zažil nemilou špatnou zkušenost - neprošel jsem STK kvůli nefunkčním hydrokorektorům. Chjo... Takže se tam zajít asi nejdřív zeptat... tohle bylo STK Mynos, Bešťákova ul. - Ďáblice, Praha.
|
24.3.11, 10:19 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
kup nový nebo předělej na elektrický, na feliciaklubu je návod, obojí vyjde na stejný peníze
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.3.11, 12:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|