|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
WulpesWulpes
|
zlobí centrální zamykání
Ahoj,mám centrální zamykání s dálkovým ovládáním firmy Enforcer.Před dvěma dny se auto při zamčení pouze klíčem začalo svévolně zamykat a odemykat a při zamčení dálkovým ovládáním spustí alarm i když jsou všechny dveře zamčené.Nepomohlo ani odpojení a znovupřipojení baterie.Nemáte s tím někdo prosím zkušenost?Předem děkuji za radu.
_________________ Škoda Felicia combi
|
6.12.06, 13:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
paradio
|
Chyba bude v řídící jednotce. Já měl taky podobný problémy, vystoupil jsem z auta a samo se zamklo, tak jsem nosil v kapse drát na háčkování. Doumlouval jsem se z prodejcem / je v záruce/ a on mi radil co mám zkontrolovat a nakonec mi řekl poslat řídící jednotku na opravu případně že dostanu novou.
Projistotu vystupuj z auta jen když máš otevřené okno /vlastní zkušenost/.
.
_________________ ___________________
|^^^^^^^^^^^^^^| ,, _\_
|**** PARADIO***** '|""";.||.___.
|_..._...______==== ___|__|..., ] |
"(@ )'(@ )""""*|(@ )(@ )*****(@)
Škoda 120GL 1987 - VW PASSAT 1.8T/110kW
|
6.12.06, 15:51 |
|
|
WulpesWulpes
|
Problém vyřešen.Chtělo to celkový reset.
_________________ Škoda Felicia combi
|
6.12.06, 18:25 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Dá se nějak restartovat originální centrál Felcky? Případně postup, díky
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
6.12.06, 18:58 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
hans píše: Dá se nějak restartovat originální centrál Felcky? Případně postup, díky
odpoj baterku
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.12.06, 18:59 |
|
|
kiteman
|
zapni zapalov,drž zapnutý dál.ovladač a vypni zapalov.U jablotronu se používá k resetu tajné tlačítko./slouží i k nastavení /
|
6.12.06, 20:39 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Sadra17 píše: hans píše: Dá se nějak restartovat originální centrál Felcky? Případně postup, díky odpoj baterku
Takhle sme jednou blbli s kamosem a jeho feldou, meli sme zavreny dvere a jak sme zapojili baterku, zamkla se, klice samozrejme na sedadle. Nastesti mel pootevreny okynko, tak sme dratkem vytahli klice
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
6.12.06, 20:43 |
|
|
alssh
|
Matthes píše: Sadra17 píše: hans píše: Dá se nějak restartovat originální centrál Felcky? Případně postup, díky odpoj baterku Takhle sme jednou blbli s kamosem a jeho feldou, meli sme zavreny dvere a jak sme zapojili baterku, zamkla se, klice samozrejme na sedadle. Nastesti mel pootevreny okynko, tak sme dratkem vytahli klice
To ně se stalo při montáži centrálu a alrmu něco docela podivného. V návodech bylo hnědý drát odemykání bílý zamykání, jak u jednotky centrálu tak u alarmu. Tož sem zapojil a ono to mělo být do kříže... asi chyba v návodu, ale bylo to nedobytné auto. Buď bylo zamčené a nebo odemčené ale se spuštěným alarmem a imobilizerem. Tajže se stačilo v autě zamknout dálkačem a mohlo se vyzazit na cestu. Jenom ten kravál při nastupovaní mi vadil. Takže nezbývalo nic jiného než o5 rozebrat palubku a celé to přepojit
|
7.12.06, 09:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|