Autor |
Zpráva |
Martin91
|
fabia
zdarec měl bych dotaz na co jsi dávat nejvíc bacha při koupi ojeté fabie??
|
29.5.07, 21:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Fobie je shit, to si kup radsi starsi octavku, pokud chces zustat u skody Zalezi kolik do toho chces vrazit no
Jinak hlavne at v tom neni HTP
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
29.5.07, 21:13 |
|
|
Martin91
|
...
no ja vim co je to zac ale nasi trvaji na fabii neboj a na HTP jsem je taky upozornil ale tota se zda byt dobra http://www.sauto.cz/search.php?f_k=1&f_ ... 0713&f_ft=
|
29.5.07, 21:43 |
|
|
Nepér
|
Já bych se HTPčka nebál, do města dobrý... a na dálnici to jede prej líp, než Fa.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
29.5.07, 21:57 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No ja nevim, me se fobie furt nezda
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=5673615
o 50 klaciku vic no
|
29.5.07, 21:57 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Nepér píše: Já bych se HTPčka nebál, do města dobrý... a na dálnici to jede prej líp, než Fa.
prazdne - ovela dynamickejsie ako favorit
plne - minimalne horsie ako favorit
priznajme si, predsudky...
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
29.5.07, 21:59 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ja proste tvrdim ze 4 takt by mel mit z principu minimalne 4 valce. Sice mame po dedovi jednovalcovou 4 taktni sekacku, ale to neni auto ...
|
29.5.07, 22:02 |
|
|
Warman
|
deekay píše: Nepér píše: Já bych se HTPčka nebál, do města dobrý... a na dálnici to jede prej líp, než Fa. prazdne - ovela dynamickejsie ako favorit plne - minimalne horsie ako favorit priznajme si, predsudky...
hm...jenomže, když už to pojede jako Fa, tak to bude žrát jako raketa při startu. V tom je ten hlavní rozdíl mezi HTP a "normálním" motorem. Když ho budeš používat po městě a na dálnici se nebudeš vydávat samotnej za hranice tak 120kmh-1, tak to pojede solidně, v něčem i líp než Fa, jenže když budeš potřebovat výkon, tak ho zatraceně hodně zaplatíš na spotřebě...
|
29.5.07, 22:09 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
A co todle ??? Jéééééééééééééééééééééééééé
http://www.sauto.cz/search.php?f_k=1&f_ ... 94&&pg_p=1
Brm brm...
Už mě svezli...300 kobyl jede, ale jede...neopatrná práce s plynem a máte po několika pokusech vyděláno
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
29.5.07, 22:10 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
ano vydelano.... ale nie kvoli vykonu ale listovej zadnej naprave
ale inak celkom zaujimava fabia
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
29.5.07, 22:11 |
|
|
Martin91
|
...
a na co si mam davat pri koupi bacha ?
|
29.5.07, 22:13 |
|
|
Radic
|
reknu vam to asi takhle. Ja mam 135ku rapida. Dneska sem se bavil s novou fabii há-té-pé na nasich sinicich. Chadak byl na nervy kdyz me nemohl predjet v tech zatackach. Pak prisla rovina a statecne se drzel az do 140km/h nevim jestli pak povolil nebo co. Odpoledne sem se zase v kopci drzel kamaradovi Fabie 1.4 50kw kdyz sem s nim pak zastavil u jeho domu tak nadaval ze sem mu hodil lano nekam za auto, protoze jinak neni mozne ze sem se ho drzel. Ja bych HTP nechtel ani za tu p..u
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
29.5.07, 22:33 |
|
|
CROWACK
|
Re: fabia
Kalista píše: zdarec měl bych dotaz na co jsi dávat nejvíc bacha při koupi ojeté fabie??
Pri koupi ojeté fabie si musíš dát bacha abys nekoupil "jetou" fabii ...no hlavně pokud vim, tak se sere přední náprava, odchází veškerý věci made in bosch a občas zatíká pátejma dveřma...jo a 1,9sdi je skoro stejně použitelný jako htp...(opravte mě jestli kecám )
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
29.5.07, 22:46 |
|
|
Drak
|
Já bych se toho nebál, je to trochu vylepšená felicie v novým kabátě, jedinej záser zatím, co jsem u nás měl byla vstřikovač a zapalovací lišta, jinak spotřební věci jako silentbloky nápravy, ložiska, brzdy a tak. Mě se nelíbí design, ani interiér, takže bych si to nikdy nekoupil, ale po technické stránce je to OK. Jestli seš zvyklej na 120, tak si budeš broukat eště dva roky. Podle aktuálního stavu bych eště zkusil uhádat cenu, tak na 135.000,-
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
30.5.07, 05:31 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
fábka viz podpis 230 000,-
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
30.5.07, 16:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|