| Autor |
Zpráva |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 alkohol za volantem
průser jedu s autem došel mi benál, auto cukalo, přijela hlídka že prej kdo je řidič a nadýchal jsem O.35, pak ještě přijely další hlídky a pořád to bylo O.35, pak dali další přístroj a skoro O.5 auto skapalo nešel benál tak jsem nacucl a asi nadýchal, před jedenášcti lety jsem měl problém a alkoholem O.28, nějak dva tisíce a půl roku zákaz od té doby bych s alkoholem za volan nesedl tak před barákem když jedu do dílny, ale to by zas nešlo pokud nemáš v pořádku mozek nemůžeš u aut pracovat, tak jsem z toho vyvalený, papíry mám jezdím ale O.35 to je prej na zákaz na rok a pěkný flastr, nevíte někdo fungujou ty přístroje na benál, dávám si fakt bacha, za jedenáct let co jsem nadýchal nepiju moc, opíkačky a tak, sem tam, normálka, pokud se napiju alkoholu jede stará je tak z 99 procent plkna nepije, jinak díky za rady, s bengama jsem se snažil sušně no pěkně mě to sere, řádně jsem se ožral před desi lety to jsem ani nemohl chodit, čel jsem tak od rýny k rýně  ,
Naposledy upravil slovacek.milos dne 23.9.11, 20:46, celkově upraveno 1
|
| 23.9.11, 20:29 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
p.s.
Registrován: 12.10.09, 21:26 Příspěvky: 1486 Bydliště: Karlovarsko
|
 Re: alkohol za volantem
to bude asi drahý měls trvat na okamžitym odběru krve pak by se stim pokud by nic nenašli dalo něco dělat takhle to vidim docela blbě http://www.auto.cz/alkohol-volantem-nov ... bodu-58392
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
Naposledy upravil p.s. dne 23.9.11, 20:45, celkově upraveno 1
|
| 23.9.11, 20:41 |
|
 |
|
davemo
Registrován: 6.12.10, 17:55 Příspěvky: 295 Bydliště: Ostrava-Zábřeh
|
Ahoj Miloši nevím jak teď ale Já jsem měl před 3 roky taky alkohol a bylo to 1.75  a zákaz na 12 měsícu a pokutu ve správním řízeni 29 000kč  kterou splácím ještě teď 
_________________ Škoda felicie 1.9D combi 47KW rv.96 Prodáno Seat toledo 1.9TDI sedan 66KW rv.2004/12 (2005)
|
| 23.9.11, 20:43 |
|
 |
|
p.s.
|
ještě se skus o radu obrátit sem http://www.prestupkyvdoprave.cz/index.html a pak už jedině nákej dobrej právník 
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
| 23.9.11, 20:48 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
Miloši, a tos jim to jako na místě odkejval? Jaktože jsi netrval na odběru krve, když víš, jací jsou tam u vás blbí policajti? Bez odběru se s nima teďka těžko něčeho domůžeš, za všecko může zasraná ekologie, v benálu je přídavek lihu, nacucneš trochu do huby a hned ten dräger jede jako bys vypil palírnu...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 23.9.11, 20:49 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
na odběru jsem trval že prej by to bylo drahý odvoz a odběr prej stojí 13.OOO, trvat na něčem bylo těžký, zezadu se přiřítli benga pak přijeli zepředu, některí znám, no problém, jel jsem s fáčkem připravený na technickou a mělo od března propadlou, v práci nikdy nepijem parták je totální abstinent vyléčený alkoholik 1O let, mě nejvíc zajímá jsou ty brenga p=řístroje náchylní a měří i benál 
|
| 23.9.11, 20:56 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
CROWACK píše: Miloši, a tos jim to jako na místě odkejval? Jaktože jsi netrval na odběru krve, když víš, jací jsou tam u vás blbí policajti? Bez odběru se s nima teďka těžko něčeho domůžeš, za všecko může zasraná ekologie, v benálu je přídavek lihu, nacucneš trochu do huby a hned ten dräger jede jako bys vypil palírnu...
|
| 23.9.11, 21:02 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
to teba nemisí zaujímať čo to stojí, keď si si na isto že si nepil tak si mal na tom trvať.... ja som tiež raz nafúkal 2,6  trval som na odbere, prišli druhý s iným tregrom a zrazu bolo 0,00, keby som nafúkal aj tak, stále trvám na odbere...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 23.9.11, 21:06 |
|
 |
|
p.s.
|
tak vedu hovor s kolegou policistou a ty přístroje měří přesně ale ty prej nadýcháš i po tyčince mars ale po 15 minutách kdy se opakuje měření nenadýcháš nic a to samý je prej i s benzínem takže měl by existovat protokol o měřeních po určitém čase ten si asi podepsal? a pokud sou obě měření pozitivní tak si v háji. další vec je pokud ty trváš na tom že chceš odběr krve sou policisté povini tě na něj odvést a platí ten kdo prohraje tj pokud ti nic nenaměří platí policie a pokud ti něco najdou platíš ty 
|
| 23.9.11, 21:12 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
michale asi to bude jak bude, dají mi asi zákaz podepsal jsem nějaký papírek z toho přístroje, co mě zajímá tak jestli ty jejich přístroje reagují na benzín, na acceton prej ty jejich alkohol tesrty nefachají acetin dýchají cukrovkáři 
|
| 23.9.11, 21:19 |
|
 |
|
CrazyMan
|
podpis znamená souhlas 
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
| 23.9.11, 21:22 |
|
 |
|
p.s.
|
ještě jedna věc pokud by ty měření probíhali jinak hned po sobe nebo byl jinej problém s protokolem lze tento protokol napadnout tkzv. rozporovat -asi bych si vyžádal kopii daného protokolu a šel se někam poradit  reagujou na benzín psal sem to de o to kolik měření a po jakém čase si absolvoval a podepsal !!!!!!!!!!
|
| 23.9.11, 21:23 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
p.s. píše: tak vedu hovor s kolegou policistou a ty přístroje měří přesně ale ty prej nadýcháš i po tyčince mars ale po 15 minutách kdy se opakuje měření nenadýcháš nic a to samý je prej i s benzínem takže měl by existovat protokol o měřeních po určitém čase ten si asi podepsal? a pokud sou obě měření pozitivní tak si v háji. další vec je pokud ty trváš na tom že chceš odběr krve sou policisté povini tě na něj odvést a platí ten kdo prohraje tj pokud ti nic nenaměří platí policie a pokud ti něco najdou platíš ty 
|
| 23.9.11, 21:24 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
Miloši je to tak, ušili to na tebe, šlápl jsi tam někomu na kuří oko. Na krev jsi měl ze zákona nárok, platili by to oni a kolik to stojí to tě nemusí zajímat. Teď už ti nikdo neuvěří, co ti tam nakecali a prostě budeš platit. Je to zkurvenej svět... 
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 23.9.11, 21:27 |
|
 |
|
chemer
Moderátor
|
Jaké byli časové rozestupy mezi jednotlivými měřeními?
|
| 23.9.11, 21:36 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |