kvíz pro chytré hlavy :-) - legalizace fólií na oknech
hello boys,
mám pro vás takové menší cvičení: řeším bordel v papírech k okením fólím na nově koupený ojetině.
Majitel mi ukázal kartičku (typový list), tak jsem si řekl ok a dál jsem to neřešil. Teď ale koukám, že je tam pěkněj hokej:
Popis:obr. vlevo - realita na autě.zadní sedačky - jakési fólie bez viditelného atestu
zadní levý kufr (je to kombi) - atest SAFEX - BRUXAFOL (netuším jak se to tam dostalo, majitel prej nechal lepit vše nově)
zadní pravý kufr - fólie není, předchozímu majiteli vymlátili okýnko a po zasklední tam už nic nelepil
zadek - bez fólie
obr. vpravo - kartička (typový list)zadní sedačky - fólie EWF
zadní levý kufr - fólie EWF
zadní pravý kufr - fólie EWF
zadek - fólie EWF
S tím zadkem mi říkal, že ho nechtěl, ale že mu ho tam omylem nalepili. Tak jim řekl, že nee a nechal je to sundat. Ale v kartičce to nechali.
S tím zadním bokem bez fólie - rozbité sklo, to se taky dá pochopit...
Problémem jsou ty zadní sedačky bez atestu a to, že jedinej atest co tam je, neodpovídá kartičce...
Jak to nejlíp dolegalizovat? Napadá mě:
1.) nechat dolepit od firmy, co to dělala, ten zadní pravý kufr s podmínkou, že dají 4 atestové nálepky EWF na vše, co tam je. Nálepky by ale byly NA fólii, ne POD ní, což je sice nezvyklé, no ale na funkci by to nemělo mít vliv. Pak bych vyříznul ten druhý atest (je pod fólií) a nalepil tam na tu díru nějakou nálepku, třeba Mcdrive:-)
2.) nechat dolepit ten zadní pravý kufr od SAFEXU s podmínkou, že dají kartičku na obě 2 kufrový boční okna. Pak bych vysvětloval, že se zadní okna obě rozmlátila a přelepovalo se to znova a jinde. Akorád to ale neřeší ty chybějící atesty na sklech u zadních sedaček, které bych asi musel nechat někde vytisknout.
Mimochodem, nemáte čistě náhodou tip na výrobce samolepek?3.) nechat dolepit ten zadní pravý kufr od kohokoliv s podmínkou, že dá kartičku na všechny 4 okna + 4 atestové nálepky stejného znění.
Dělá tady někdo fólie? .-) Pak bych vyříznul ten druhý atest a nalepil tam nějakou nálepku
4.) nechat dolepit ten zadní pravý kufr od kohokoliv a nechat si vytisknout 4 samolepky s atestem EWF
Co vy na to?