|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
kody výbavy vozidel felicia,fabia a octavia
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
kody výbavy vozidel felicia,fabia a octavia
na štítku v kufru je výbava vozidla poznačená třímístnými kody, nevíte někdo kde se dá najít co ten kod znamená?
|
14.12.06, 13:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
co já vim tak pod blinkrem je štítek s nápisem
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.12.06, 19:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ty štítky jsou dva stejné jeden v servisce a druhý v kufru u pikapa na levém sloupku, jo už vím ty myslíš u feldy vin pod pravým blikačem, ale to je jen vin, ty kody by ti pomohly při diagnostice, třeba uzávěrka u oktávky, to na přístrojovce nenajdeš a pokud si ji koupíš z bazaru tak o tom ani nevíš, takový případ jsem měl miloš
|
14.12.06, 21:51 |
|
|
hans
von GLEXR
|
To Sadra: Miloš měl na mysli štítek v kufru, kde je označený i VIN vozidla. Ta nálepka pod blinkrem u Fabie a Octavie jenom označuje výbavu (Classic atd.), dá se ale jednoduše vyměnit...
To Miloš: Hledal jsem v moudrý knize, ale všude se píše jenom tolik, že "Na štítku jsou shrnuta všechna data nutná k identifikaci a informace nutné k opravám vozu. Uvedené informace umožňují při objednávce opravy určit bez pochybností, jakou výbavu má automobil od výrobce, a tedy jaké náhradní díly a technologie použít. Na datovém štítku jsou uvedena stejná data jako na vnitřní straně obalu servisní knížky.
- VIN
- číslo typu vozidla
- vysvětlení typu; výkon motoru
- identifikační číslo motoru a výrobní číslo motoru/ identifikační číslo převodovky
- číslo laku/číslo vnitřního vybavení
- čísla důležitějších mimořádných výbav"
Mam pocit, že přesnej význam čísel výbav ti sdělí jenom autorizovanej servis nebo fabrika...
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
16.12.06, 13:02 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
třeba někdo na něco přijde, zeptám se v servise, zrovna jsem tam řešil ztrátu klíčku s imobilizérem miloš
|
16.12.06, 14:01 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|