Hoj lidičky, poraďte mi někdo, plís, jak udělat, aby mi doma zůstalo auto, ale papírově už neexistovalo
Jediný, co mě napadlo je podmazat vrakmana, aby mi vystavil papír o likvidaci - bez likvidace (nevim jestli je vrakman nějak kontrolovanej či co, aby to mohl za peníz udělat).
No voni ti to udělaj většina, ale sou to prostitutky...oni dobře ví, že jiná cesta není a tak si řeknou o docela dost peněz... Teda ještě jedna cesta je, že ti ho ukradli a potom dostaneš papír od polišů, ale to už je vo hubu.... Já mám třeba takhle furt fáčko...mám ho v depozitu, ale fyzicky auto už nemám...Takže to jednoduše vemu potom z depozita a nechám tak jakoby v provozu a ať mi políbí prdel třeba....
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
6.11.07, 18:21
Thobiash
Jj o tom depozitu mi někdo řikal, že týpek tam má auta už snad pět let ... a auta už samozřejmě nejsou. Ale to se musí po roce prodlužovat, ne? Pro mě by bylo nejlepší to udělat tak, abych měl fakt jen káru a papírově aby to neexistvalo - na papíry už to stavět nikdy nebudu...
Zajdi si k ekovrakovištníkům a pokud si komunikativní typ, tak se ti to povede za 500-1000, vem si sebou flašku, štítek, vyřezanej VIN a papíry, ono to nějak dopadne.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
6.11.07, 18:50
Thobiash
Drak píše:
Zajdi si k ekovrakovištníkům a pokud si komunikativní typ, tak se ti to povede za 500-1000, vem si sebou flašku, štítek, vyřezanej VIN a papíry, ono to nějak dopadne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 36 návštevníků