Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
past vedle pasti
náš pojebaný stát co zas vymyslel od května se musí kontrolovat veškeré údaje na výrobním štítku což se dříve nedělalo a kontrolovalo se jen vin nyní zjistí že třeba váha vozu je o 3 kila menší než je v techničáku prostě úředník to špatně napsal a vozidlo je nezpúsobilé provozu uředník nic neopraví, výrobce jiný štítek nedá, tak dostanete doporučení udělat si jiný štítek a je vše OK pokud s jiným štítkem vyjedete do zahraničí kde mají čtečku na štítky tak vám ho zabaví jako kradené
Naposledy upravil slovacek.milos dne 16.10.12, 14:27, celkově upraveno 1
|
16.10.12, 07:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Re: past vedle pasi
Co je to za picovinu?
Mne nejaky kreten napsal do malyho technicaku VINko TMB misto spravnyho TMS a normalne mi to prepsali, akorat chteli videt protokol z technicky (stacil pul roku starej), ve kterym je VIN napsany to spravny.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
16.10.12, 08:47 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
u nás je právě problém v tom že evidenci začali policajti a pořád tam jsou jeden z hlavních motorů práce je vymyslet jak to neudělat příklad ted je zas nový typák na závěsné a tam musíš napsat číslo oprávnění a razítko, já mám jen na bosal od kelly, tak to tam prej nesmím dát že je to na průser a pod tím je že se musí jet na stk a ta to má potvrdit stk nic nepotvrdí protože vydává protokoly a policajt řekl že když v typáku nebude razítko tak to nenapíše tak jsem vyhrabal nějaké razítko co se stím razítkují krávy na porážku jebl to tam a policajt spokojený
|
16.10.12, 09:30 |
|
|
fatal
rejpal
|
No ty krávo. Viky píše: Co je to za picovinu?
Mne nejaky kreten napsal do malyho technicaku VINko TMB misto spravnyho TMS a normalne mi to prepsali, akorat chteli videt protokol z technicky (stacil pul roku starej), ve kterym je VIN napsany to spravny. Tak něco takového by u nás asi neprošlo. Úředník je v celém vesmíru jediný neomylný tvor a údaj v TP je správný.
|
16.10.12, 09:43 |
|
|
p.s.
|
vy to tam máte náký divoký a nebo vám magoří ůřední šiml to s tou montáží na tažný platí i u nás musíš mít od každýho výrobce TZ povolení že to smíš montovat pokud není jedu na STK kde mi bez problémů na mou žádost skontrolují namontovaný TZ a vystavý doklad o kontrole za cca 200kč s tímto dokladem zajdu na magistrát kde mi to bez problémů napíšou do velkýho TP dělal sem již několikrát a bez problémů
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
16.10.12, 09:46 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
jj ted byla paní, že neprošla evidenčkou bo její twingo z 96 mělo na štítku přípustnou 1065 a v tp 1070. tak čeká na vyjádření Rčr
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
16.10.12, 09:59 |
|
|
fatal
rejpal
|
Už chápu proč mi pan úředník tak kladl na srdce, abych si při vyrábění nového štítku kastle na Perlu dal sakra pozor na správné údaje o váze. Ono je jedno, kolik unese kastle, hlavně aby údaj souhlasil s TP. Vítejte v Kocourkově.
|
16.10.12, 10:36 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: past vedle pasti
mi taky kdysi fízlové udělali z naftového auta benzínové a zmršili číslo motoru přinesl jsem jim doklady podle kterých se auto přihlašoval a tím jim dokázal že udělali chybu nechtěli to opravit ani za prase a chtěli vyjádření výrobce které by stálo snad 6OOO korun auto jsem přehlásil do jiného okresu udaje přepsal a zdar
|
16.10.12, 14:33 |
|
|
gokralik
|
A je to velký problém zkontrolovat údaje ještě na úřadě a za chyby úředníka ihned zjebat?
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
16.10.12, 15:44 |
|
|
fatal
rejpal
|
Není, pokud ty chyby nepocházejí z dávné minulosti... Taky si tak jednou úředník chtěl nechat jeden doklad, no naběhl jsem na něj a neodešel jsem dokud mi ho nevrátil. Člověk se s nimi nesmí moc párat, bohužel.
|
16.10.12, 16:30 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re:
gokralik píše: A je to velký problém zkontrolovat údaje ještě na úřadě a za chyby úředníka ihned zjebat? tak problém to není ale ty to děláš skontroluješ všechny udaje včetně titěrností jako NM každý je rád že zté pakarny vypadne
|
16.10.12, 16:59 |
|
|
ventYl
|
ja som mal v starom technicaku max. pripustne zatazenie 520780kg alebo taku nejaku hovadinu. a ked som ho koli tomu, ze sa pismenka pretlacili od staleho nosenia vo vrecku siel vymenit, tak sa ma tetuska na policii pytala, ze aku v tom mam prevodovku.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
17.10.12, 07:44 |
|
|
ferrari
|
Jim píše: jj ted byla paní, že neprošla evidenčkou bo její twingo z 96 mělo na štítku přípustnou 1065 a v tp 1070. tak čeká na vyjádření Rčr Takéto podobné patálie mal bývalý majiteľ môjho Megača, vraj musel dať opraviť údaje v TP...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
17.10.12, 16:40 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
To jsem zvedav co budou delat u Semika az budou prepisovat jednoho tranzita, kterej ma v technicaku vyrobce mercedes
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
17.10.12, 17:11 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já spravil jednoho pežota a měl na to minimální fifnance na znak mi nevyšlo tak se mi v dilně povaloval opel jebl jsem to tam tomu autu vymymsleli název oplžot
|
17.10.12, 17:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|