Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 21:54

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Krádeže airbagů 
Autor Zpráva

Příspěvek Krádeže airbagů
Ahoj,
tak se mi po třech dnech (ani jsem nečekal, že to bude tak brzo) parkování s novou fabii v naší vesnici zadařilo, a přišel jsem o airbag řidiče (v okolí nás bylo takto postižených dnes 5 ) - cca 2 měsíce zpět přišla sestra u roomstera v Praze o airbag spolujezdce.
Celkem by mě zajímalo, kde podle vás všechny ty airbagy končí - to je tolik bouraček? Zběžně jsem kouknul na aukru a normálně tam v aukcích airbagy jsou - tak nevím, co si o tom myslet, jestli někdo vědomě z vlastního auto vyndá airbag, prodá ho, a jezdí bez něj..nebo si koupí čerstvější novější a ten prošlý prodá :)
No nedělám si iluze, že v tom nejedou i servisy..

23.11.12, 23:17
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Krádeže airbagů
Myslím, že sis odpověděl sám :)

EDIT: Jinak už jsem slyšel o krádežích všeho možného, ale o airbacích ne. Jak je vidět, zas mi něco uteklo, není to novinka, http://www.novinky.cz/krimi/156719-zlod ... rbagy.html

23.11.12, 23:21
Mistr mechanik

tak v příručce na obsluhu je napsíno že žiotnost pytlů je 15 let a musí se vyměnit až to budou na stk kontrolovat :?: se budou asi krást

24.11.12, 08:35
Ignorant pravidel

novinka to neni, kamosovi v praze ukradli v praze vaky z C4, je to vyhodny byznys

24.11.12, 12:51
Hluchoň

To je jednoduchy, z ciziny se dotahne za par supu rozbity auto, opravi se, aby jezdilo a vypadalo, ono pak ma krasnej novej lak, pak se sezene interier treba z jinyho jinak bouchlyho vraku nebo z neceho ukradenyho, auto najednou krasne vypada venku i vevnitr, navic je z Nemecka,kde se k tomu lidi pekne chvoaj a jezdej po krasnej cestach, takze zakaznici budou verit 130 tisicum kilometru a prachy jsou vyrobeny... no a airbagy jsou tam taky potreba, to v tom lepsim pripade, kdyz tam misto nich neni jen zaslepka a rezistor, ktery oblbe jednotku, takze je spokojena a nehlasi chybejici airbag

26.11.12, 20:30
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]