Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
topení na olej
topíte někdo na olej, zažil jsem mazec málem jsem vyhořel miloš
|
23.2.11, 19:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jiri
|
Re: topení na olej
ja topim olejem....co se stalo?
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
23.2.11, 19:53 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
přitáhnul jsem neznámý olej, u kotle jsem měl nádoby se zbytkem oleje, kotel se rižhavil a začalo hořet i okolí, dílna palná kouře děs, naštěsí dusila hoření, otevřel jsem všechny dveře a ceočkem uhasil problém, v dílně je prúser všechno očouděné, problém vidím v tom že vyjetý olej je OK ale poud přivezeš něco nezńámého musíš se mít na pozoru jinak v pohodě kdo si hraje s ohněm musí očekávat požár miloš
|
23.2.11, 20:03 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jezis. No hlavne ze jsi v poradku
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
23.2.11, 20:04 |
|
|
Jiri
|
mohl v tom byt benzin nebo neco podobneho, neco neznameho je dobre redit s klasickym vyjetym olejem
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
23.2.11, 22:40 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Miloš si dělá každej druhej rok revize elektropřístrojů ale dílnu si nechá klidně shořet.
|
23.2.11, 23:28 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
asi ten olej fakt obsahuje benál, furt se musí člověk učit, kdo nic nedělá nic nepokazí miloš
|
24.2.11, 07:14 |
|
|
Ondras83
|
taky jsem o tom premejslel...mame v dilne klasickou H41cku na uhli a drevo, ale dostal jsem napad nekde sehnat kotel na olej a topit tim...jak tak ctu, musi ten olej bejt uplne cistej...ja treba do kanystru s vyjetakem obcas vyleju mensi mnozstvi neceho jinyho...benzin z cisteni, arvu nebo neco podobnyho...v praci treba do oleje lejem i brzdovku atak...
kolik se toho oleje asi spotrebuje za zimu?
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
24.2.11, 16:32 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
asi litr na hodinu topení
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.2.11, 17:35 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
neni lepsi ten olej nalejt do uhli nez na nej shanet dalsi kotel ?
|
24.2.11, 18:08 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No to nevim teda. Zas cistej oil hori ciste. Uhli ma v obyc kotli ten problem, ze hroudy uhli se dotykaj a vznikaj tam nevhodny chemicky reakce. O ucinnosti nemluve.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
24.2.11, 18:10 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
hlavně nasypeš kýbl uhlí a vybereš půl kýble popela
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.2.11, 18:12 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
|
24.2.11, 18:55 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Matthes píše: No to nevim teda. Zas cistej oil hori ciste. si dovolim nesouhlasit..hori ciste za ucitych podminek, ktery nezaridis bez pouziti analyzatoru spalin a na tech domorobokotlich uz vubec ne..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
24.2.11, 22:14 |
|
|
Jiri
|
castecne souhlasim s kachnisem, me to celkem funguje, jako analyzator zplodin jsem pouzil oko a komin....pokud je vse ok..tedy spravny prutok vzduchu do kotle a k tomu odpovidajici mnozstvi oleje tak nad kominem je videt jen horky vzduch...samozrejme se skutecnym analyzatorem zplodin by se urcite dal postavit velmi dobry kotel s malou spotrebou
|
25.2.11, 09:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|