Škoda Felícia 1,3 - servis
Autor |
Zpráva |
kmosek
|
Škoda Felícia 1,3 - servis
Dobrý den, co by jste mě doporučili nechat zkontrolovat na Felícii r.v.1996, najeto 200 000km. motor 1,3 benzín? Autem najezdím cca 1000km měsíčně, problém s níčím nemám takže mě jde hlavně o to co by bylo dobré zkontrolovat při těchto najetých km. Děkuji
|
4.3.13, 18:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: Škoda Felícia 1,3 - servis
vsechno
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
4.3.13, 18:36 |
|
|
CROWACK
|
Otázka za deset bludišťáků zní: Dělal se na tom autě pravidelný servis? > Ano: pokračujeme podle plánu údržby, viz příručka > Ne: vše co jde, vyměnit všechny náplně, filtry včetně palivového, kontrola stavu brzd, podvozkových částí, test tlumičů, geometrie a výměna vadných součástí. Nebo se na to vykašlat a jezdit dokud se něco neposere, to je levnější (jen aby ) # když cena opravy převýší hodnotu auta, uděláš z něj kostku a koupíš holt další...edit: sem pomalej edit2: já bych tak neplašil, 1000km/měs není zas tak moc, tohle najedu jenom do/z práce a žádnej autoservis nesponzoruju
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
4.3.13, 18:38 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nejlíp sehnat si servisku nebo ji koupit v autorizáku a začít s údržovým plánem pak jede felda do nekonečna
|
4.3.13, 21:41 |
|
|
CROWACK
|
situace jak z Izera, prodávám žigulíka, ale nikdo ho nechce, má moc najeto. - Tak prostě upevněte náhon tachometru do vrtačky a stočte to o nějaký ten tisíc dolů... - tak co, prodal se? - Copak jsem blbej, proč bych ho prodával, když má najeto jenom sedm tisíc!
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
4.3.13, 22:00 |
|
|
ferrari
|
slovacek.milos píše: nejlíp sehnat si servisku nebo ji koupit v autorizáku a začít s údržovým plánem pak jede felda do nekonečna do nekonečna = pokiaľ nezhnije
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
5.3.13, 19:39 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak doba je taková že vymyzela ruční práce dvakrát do roka nakoupit přípravky, spreje, tempo a leštit stříkat dutiny, kličky, lišty, gumy, dutiny spodek, starost o kastli je tak postříkat hadicí nebo projet mičkou no a výsledek že že feldě hnije i čelní sklo na fotce
|
6.3.13, 07:16 |
|
|
MATTESS
|
Abys pak neměl z Feldy DeLorean
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
6.3.13, 07:50 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
milos ma v tomhle pravdu
|
6.3.13, 09:06 |
|
|
MATTESS
|
Dutiny, spodek atd OK. Ale brát Feldu 2x ročně tempem?
|
6.3.13, 09:38 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
tam by asi byl lepsi nejaky jiny pripravek, ale mozna ze stani na ulici k tomu tempu donuti
|
6.3.13, 10:19 |
|
|
MATTESS
|
Mít stát auto na ulici, tak kašlu na nějaký lesk. Ty pastele u Feldy docela trpí no. A tempo je dost abrazivní, takže bych taky volil něco jiného. Naproti tomu (kupodivu) manželky 19 let stará P106 docela drží lesk na původním laku a to auto stojí stále venku
|
6.3.13, 11:54 |
|
|
Forman
|
moje felda má skoro 300tis, a pořád jezdí,jen jsem musel udělat komplet brzdy,filtry,náplně a na jaro chystám zadní lemy. Přední blatníky jsou od loňska a prahy s podlahou v poho
|
6.3.13, 11:58 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
MATTESS: tak to docela čučím.. babka parkuje 106 v garáži od roku 1988 co ho koupila a loupe se jak divá
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
7.3.13, 08:26 |
|
|
MATTESS
|
Jo, taky jsem si u některých všiml. To samé tchánova P405. Jakou máte barvu? Já to pozoruju hlavně u tmavých barev. Naše P106 je červená
|
7.3.13, 08:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|