Prosim o radu ohladom ponuky
Autor |
Zpráva |
hurtucik
|
Prosim o radu ohladom ponuky
Zdravim.Zhanam nove auto tak pozeral som po octavii 55kw nasiel som na nete za 1500 € ma rozbite zadne svetlo a naraznik ale tie veci mam zohnate za 40€. Tak som bol nanu pozriet, karoseria v pohode, tak som sa siel previest po nastartovani mu blika cervena kontrolka oleja co to moze byt ? ..Snimac tlaku oleja ? .Vravel ze olej daval menit pred mesiacom a ked mu ho vymenili tak mu to blika po nastartovani. Kazdy vravy ze netreba tu kontrolku podcenovat. Som mu ponukol favorita ci neche lebo vravel ze zhana nieco male tak mi povedal ze ho zoberie a mu dopalit 1000€ co vy nato? Dobry obchod? FAVORIT ma LPG.
|
10.4.13, 07:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
p.s.
|
Re: Prosim o radu ohladom ponuky
pokud mu bliká kontrolka oleje může bejt špatnej tlakovej spínač nebo přicpanej sací koš pokud auto chceš skus mu navrhnout at nechá odstranit závadu já bych oktávku s tímhle motorem nechtěl ten motor je na auto dost slabej
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
10.4.13, 09:49 |
|
|
ventYl
|
mozno v servise podrbali do kabelaze kontrolky, mozno to auto novy olej videlo po desiatich rokoch a teraz skapal po jeho vymene, lebo novy olej vyplavil usadeniny. povedz, ze ho kupis, ak to bude odstranene, ze mu hoc cenu servisu preplatis.
k tomu, ci oktavia. za 1500 mozno, ak je v technicky dobrom stave a naozaj je v tahu iba zadny naraznik. inac sa za tieto peniaze da kupit kopec lepsich aut, problem je v tom ich najst a hlavne najst take, ktore nebude cudka, zvlast tu na vychode.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
10.4.13, 10:40 |
|
|
hurtucik
|
No sak toto na vychode je to prbolem ..A zase nebudem cestovat do Blavy preplatim tolko za cestu ze az. No podla mna bude upchaty kos lebo vravel ze p ovymene oleja to zacalo blikat.No skusim mu navrchnut take riesenie uvidim co mi nato odpovie.. A este ktomu ta octavka je v plnej vybave.
|
10.4.13, 15:18 |
|
|
ventYl
|
tak riesit u jednotkovej oktavie plnu vybavu je ako radovat sa, ze vojakovi, co slapol na minu ostala aspon jedna noha plna vybava jednotkovej okty je taky trocha lepsi zaklad niektorych omnoho starsich aut ja by som to kludne spravil tak, ze hoc aj na tvoje naklady to auto nechaj v servise prehliadnut. zozen si servis niekde v tvojom okoli, ktory ma dobre referencie od znamych a chod tam, ze chces spravit prehliadku stavu auta. podvozok, vycitanie pamati zavad, kontrola agregatu. obvykle sa take nieco da zohnat okolo 30 eur. potom budes vediet zhruba na com si. myslim, ze je to rozumna investicia, ak ta potencialne opravy mozu vyjst 10x viac. ono to trocha smrdi vymenou oktavie za fako, hoc by aj protiucet za fako s plynom bolo 500E. prever si, ci majitel nie je v exekucii, alebo to nie je corka. zial, ci to nie je v zastave u nejakej nebankovky, alebo banky, sa zistit takmer vobec neda.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
10.4.13, 18:27 |
|
|
hurtucik
|
No sak ta exekucia napadla aj hned mna ...No mam kamaratov v servise urcite by sa mi nato pozreli, uja mam co robi Diagnostiku takze hned to napichnem. Dufam ze to bude v pohode ze nekupim neaku sracku ktora sa bude kazdy chvilu srat.
|
10.4.13, 22:22 |
|
|
ferrari
|
ventYl píše: tak riesit u jednotkovej oktavie plnu vybavu je ako radovat sa, ze vojakovi, co slapol na minu ostala aspon jedna noha plna vybava jednotkovej okty je taky trocha lepsi zaklad niektorych omnoho starsich aut No, kamarátov otec mal jednotkovú Octu rv 2000, mal tam ABS, ASR, Climatronic, 4 bagy, cúvacie senzory, všetky okná v elektrike, bledý introš, tempomat...no a čo by si ešte chcel mať v aute rv 2000?
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
12.4.13, 11:08 |
|
|
ventYl
|
navigaciu napriklad
|
12.4.13, 11:46 |
|
|
ferrari
|
A v akom staršom aute, ako Octa I máš vyhovujúcu navigáciu? Okrem toho, cracknúť si Sygica do Androidu a kúpiť držiak na sklo za 10€ nie je až taký problém...a funguje to skvele
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
12.4.13, 14:41 |
|
|
ventYl
|
co je to "vyhovujuca navigacia?" navigacie sa montovali do luxusnych aut uz cca v roku 1998, mozno aj skor, ale to je prakticky uplne vedlajsie.
nejde ani tak o to, co vsetko sa do toho auta dalo dat, to je u aut cca podobnej kategorie v rovnakom obdobi zhruba rovnake. rozdiel je skor v tom, co si v akom aute v akom obdobi dostal ako zaklad. no a ten skodovacky zaklad z roku 2000 bol dost bosy.
|
12.4.13, 17:00 |
|
|
ferrari
|
vyhovujúca navigácia = navigácia schopná updateu za rozumných podmienok = skoro zadarmo. === v aute spred 2000 neexistuje
Hej, základ bol ozaj základ...v podstate to má škodovka dodnes...a možno je aj pravda to, že niekto chápal v tej dobe 2xBAG, okná v elektrike a mech. klímu ako "takmer plnú výbavu"...
|
12.4.13, 17:36 |
|
|
Šemik
|
Pokud se nemýlím, tak Octavie s touhle příšernou základní motorizací se dala pořídit nejvýše ve stupni výbavy GLX (SLX s motorem AEE nebylo), takže by to krom volantu a pedálů mohlo mít i centrál Kdo si tohle koupí je blázen, to auto je zoufale nevýkonné a žravé. To už je lepší si nechat favorit.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
13.4.13, 06:56 |
|
|
ferrari
|
No, ak sa nemýlim, tak Octa 55kW sa montovala len po FL a teda to nemohla byť GLX, jdeine ak Ambiente...ale možno sa mýlim. A žravý bude len a len podľa toho, ako budeš zaobchádzať s pravou nohou n apravou pedáli...vo Fobii to vie jazdiť za 5-5,5l; teda v Octe bude vedieť okolo 5,5...len sa s tým bud emusieť jazdiť jemne... PS - teda ja som to pochopil ako Octa 1,4 16V 55kW. Ak je to 1,6 55kW, tak beriem všetko späť
|
13.4.13, 17:34 |
|
|
Šemik
|
Já to pochopil právě jako 1.6 55kW předfacelift Měl jsem s tím tu čest, příšernost. 1.4 16V 55kW bude asi lepší ve spotřebě i jízdě, ale ani tak to rozhodně není motorizace snů.. a 1500 euro, to se mi zdá na facelift, byť základní, dost málo
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
13.4.13, 21:48 |
|
|
gokralik
|
ferrari píše: No, ak sa nemýlim, tak Octa 55kW sa montovala len po FL a teda to nemohla byť GLX, jdeine ak Ambiente...ale možno sa mýlim. A žravý bude len a len podľa toho, ako budeš zaobchádzať s pravou nohou n apravou pedáli...vo Fobii to vie jazdiť za 5-5,5l; teda v Octe bude vedieť okolo 5,5...len sa s tým bud emusieť jazdiť jemne... PS - teda ja som to pochopil ako Octa 1,4 16V 55kW. Ak je to 1,6 55kW, tak beriem všetko späť Kam ty chodíš na ty hodnoty spotřeby? Na 5,5 l se horko těžko dostanu i s TDIčkem. U benzíňáků se pohybuju tak od 6,5 - 8 litrů.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
13.4.13, 22:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|