|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Vikä - kvalita z Číny?
stěžovatelé na vika čína zde prosím napište číslo dílu,číslo reklamace, kde a číslo telefonu at se nebavíme furt dokola oničem
|
23.5.14, 19:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
Re: Vikä - kvalita z Číny?
Milosi, co blbnes, zakladas picoviny. Uz trochu uvazuj. Nikto nebude reklamovat sracky za par korun, proste sa pouci, a hotove, druhy krat nekupi. Mne osobne odisli VIKA pakne na rapidovi asi po 5000km, boli zo srackoveho materialu, krive, tak sa zdeformovali tak ze vobec nebrzdili, pritom mali materialu tri prdele. Dalsia vec, gulove capy na 120, tiez cca podobny kilometrovy vykon kym nezacali neskutocne mlatit. Dalsia vec, favo rozdelovac VIKA, vydrz cca 500km, potom odidena cievka a vymlety cap po dalsich asi 5000km. A takto by sa dalo pokracovat donekonecna. VIKA proste nepatri na auto ktore ma jazdit, to patri na auto na predaj, do ktoreho nechceme moc vrazat.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
23.5.14, 20:31 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
neblbnu, kupuji šajzy a treklamuji je, mám reklamační protokoly, tak se riozdělme na stádo blbců co si kupují šajzy přesto že ví že nic nevydrži a pak je jen vyhazují za značkvé díly a proděláváji nebo je prostě reklamují jako vadný díl prostě něco markantího a ne inernetové tlachy
|
23.5.14, 21:04 |
|
|
CROWACK
|
tak to ty vole aspoň jinak pojmenuj, třeba "sem vkládejte reklamace na šajzy", dyť je v tym bordel když maj dvě témata stejnej název... Já jsem třeba dneska koupil chladič vika a ty prostitutky žluté na něm netrefili díry. prostitutka potřebuju jezdit a to bez chladiča nende. Tak sem si na ty prostitutky žluté upliv jedu, díry projel pilníkem a budu s tim jezdit. Abych se s tim v ponděli sral zpátky do brna a vracel to, když ti díry šejdrem mají všecky jejich chladiče to mi může políbit prdel, na to je můj čas moc drahej...ještě byt kvuli tomu tyden bez auta. On si totiž žluťák ulehčil práci, nenaohybal držák-vinkl jak měl a tim přidělal pul hodiny práce mě. Furt ale lepši pul hodiny v prdeli než pul dne. Navic nevim co by mě kdo uznal za reklamaci třeba paken, když si všecko montuju sám a automechanik nejsu. Zmalovaná slečinka u přepážky mě řekne ale pane to jste si měl nechat odborně namontovat a odešle mě elegantně do prdelě...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
23.5.14, 21:47 |
|
|
gokralik
|
Asi tak Miloši. Reklamace je ve většině případů možná jen u odborně namontovaných dílů. Já osobně jsem se u Viky spálil dvakrát a už mi něco takového na auto nesmí ani náhodou. Konkrétně silentblok vodního čerpadla vydržel cca 2000 km, zadní bubny od novoty házely tak, že každé brzdění byl porod. Po stočení zatím OK.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
23.5.14, 22:05 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nevím furt plícáte takovou máčku mimomísu přijde mi díl je vadný ta mi ho vymění,namontuji díl neplní svoji funkci tak mi uznají reklamaci, sám montují od levných po drahí, beru od kel a jsem naprosto transparentni za kolik beru měsíčně, kolik mám reklamací všechno je dohledatelné, pokud zde cokoliv střelím odpasu že se něco stalo něco jsem koupil a nějak to dopadlo to ne všechno jde hned doložit, nemusím jen tak kecat cypoviny pokud máte problémy jen napište číslo dílu problém číslo reklamace kde a jak to dopadlo nic víc jinak jste banda šulinů co jen pomlouváte vlastní neschopnost
|
23.5.14, 22:26 |
|
|
gokralik
|
Ježiši Miloši. My prostě nemůžeme nic reklamovat. Já přijít do krámu s vadným dílem, tak mi prodavačka řekne "No, ale to není odborně namontovaný díl, to vám vyreklamovat nemůžeme."
Vika je prostě ultrašmejd, díly by měli vyrábět leda pro koloběžky.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
23.5.14, 22:31 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
mě by zajímalo jak by postupovali u mě při reklamaci s odbornou montáží, faktura ze servisu je řešení ale to neznamená že se nedá odborně namontovat i doma, odbornost bych moh prokázat výučním listem...
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.5.14, 22:56 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
slovacek.milos píše: jinak jste banda šulinů co jen pomlouváte vlastní neschopnost MAM TOHO DOST.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
24.5.14, 05:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|