Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 13:00

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 pokuty 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek pokuty
zajímalo by mě jak to je v různých regionech,

tady ve strážnici když třeba nemáš pás fízlové zapnou majáky a zastaví tě klidně mimo obec na plné čáře a řeší přestupek, za žárovku, pás, nebo propadlou technickou chtějí minimálně 1000 korun,

já jsem na to dost alergický protože před pár lety májáky a houkačka v půl třetí ráno kdy byl nulový provoz tak jsme nedostatečně zastavili u penoša na stopce, :roll: :roll: :roll:

v pátek mě zastavili na polní cestě neměl jsem doklady chtěli 2000 korun pokuty, zas mi vyprávěli jaký jsem hříšník, že jsem měl před deseti lety za volantem O,4 promile, tak je potřeba proti mně tvrdě zasahovat, musel jsem dýchat a poslouchat kokotiny, :roll: jako třeba že jedu po silnici třetí třídy, cesta bohužel nemá žádné číslo ani adresu, tak jsem fízlovi řekl at napíše oznámení a napíše tam číslo té silnice třetí třídy nakonec že jedte :oops:

no za minulý týden přijel pan janča vyměnit PP žárovku obrys a že pás a žárovečka 1000, přijela kudlíková 6 dnů propadlá technická 1000 přijel gazárek asi měsíc propadlá technická 1500

je to i u vás :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

11.4.18, 06:56
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Já se poutám, před jízdou nepiju, světla mi svítí, technickou mám, předpisy dodržuju, rychlost většinou taky. Naposledy mě stavěli asi před rokem, byli slušní, chtěli vidět řidičák a techničák a za chvíli jsem fičel dál. :D Myslím, že je to o oboustranném přístupu. Pokud máš před něma nějaké blbé poznámky a kecy, tak tě podusí. Vím to, jeden známý je policajt a přesně tohle dělá. Když má řidič kecy, tak si veme doklady, sedne do auta a patnáct minut čeká jen tak. :D

11.4.18, 07:05
Junior TW team

Příspěvek Re: pokuty
Mě za dva roky párkrát stavěli, že třeba ráno v pon se jen dýchá a pustí tě dál neřeším, já nepiji vůbec, tak je mi to fuk.
stavění, když utekl vezeň, nebo třeba někdo z blázince u nás, beru jako úplně ok.
V létě jsem měl nehodu, srazil mě borec na kuháči s motorkou mě odstřelil, přístup policie také ok.
Když roztřelil kamarád auto a očividně lhal, taky přístup policie ok, postupovali profesionálně.

Samotné zastavení, s majáky, bez houkání, bylo před 4 ráno všední den, jedu Škodovkou ke světelné křižovatce, skočila zelená a protože jsem byl v pohybu, podředil jsem a "foukl" to doleva, než se protisměr rozjel, zastavili mě, doklady, řekli, že příště bych měl raději počkat, já řekl, OK a rozloučili se.

Podruhé jsem je v neděli odpoledne potkal na křižovatce, opět stavění nna majáky jen, doklady a řekli, že jsem nesvítil a jelo se dál.

Potřetí jedu, zase cca 4.30, vysedá přítelkyně u práce, okolo projela policie. Jedu a vidím že na další odbočce se police otočila a pk pomalu za mnou, tak jsem jsi ten pás zapl :oops: , doklady a ptali se, jestli vím proč mě staví, tak jsem jim řekl, že asi protože jsem němal zapnutý pás, zaplatil jsem 300Kč a jel.

Jinak naštěstí ok, alhoholu a drog se nebojím, není proč, pás se snažím zapínat od doby co jsme zjistil, že je to za body. Světla občas zapomenu, ale nikdy víc než jen, že mi to řekli nebylo. Rychlost občas porušuji, ale zatím ťuk ťuk nic. No technická je občas problém, ale jakože to jezdím jen max z dilny na STK, ale do konce roku bych chtěl dát do kupy dodávku a podval a bude to ok.

11.4.18, 07:41
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pan Kapitán

Na to, ze jsem znama firma u nas, tak jsem buzeraci nejak extra nezazil uz docela dlouho. Akorát nekdy tak loni jsem primo o mne u baraku nedal policajtovi prednost zprava a jel jsem jako hovado.

Evidentne mel na jiny starosti, protože mi sice vynadal, ale chtěl vedet jestli se chodim projit po meste, ze mají hlaseni, ze se tam po nocích potlouka divnej fousatej chlap (asi ho hledal). Tak jsem mu řekl, ze sice fousy mam a divnej jsem taky, ale ze se nepotloukam. Tak chtěl obcanku a zapsal si, ze mne zkontroloval.

To bylo všechno, takze u mne dobry.

Jinak předtím jsem mel mensi honicku taky s mistnim a bylo to za 200 a tytyty za nesmyslnej zakaz vjezdu co jsem drze projel primo před nim.

Na to, ze za mokra s oblibou jezdim křižovatku na namesti driftem, klidne malomesto.

Cizi mne kontrolovali párkrát a dycky pohoda, doklady, technicka, občas fouknout, negativni - nashle.

Cvokárium: Youtube Instagram

11.4.18, 07:58
Profil ICQ YIM
Mistr mechanik

tady je to fakt sajgon, jedu vyvážit kola na pežota protože nemají středovou díru na odpočivadle

32 policajtů :shock: :shock: :shock: 8 doprávaáků a 24 obyčejných chtěl jsem napsat normálních ale to nejde :roll:
mám to na cypa jezdím za den třeba v šesti autech a furt něco kontroluj, ted jsem jel zrovná s filckou a upadlo sklíčko na blinkru :oops:

11.4.18, 13:11
Pan Kapitán

No vidíš jak ti kluci jsou celi zhavi pomáhat a chranit.

Cvokárium: Youtube Instagram

11.4.18, 15:48
Profil ICQ YIM
Mistr mechanik

to mi právě neleze na mozek proč si napsali na auta pomáhat a chránit, já bych jim to přepsal na nachytat a skásnout :oops:

11.4.18, 19:23
Ignorant pravidel

zalezi jak na jednotce tak regionu
v praze na PH5 na smichove bez pasu - priznal sem se ze 2x do roka - OK dnes to mate jako ze nemate doklady od vozu (2x stejny prestupek = cistirna)
PH2 vinohrady - tam jsou i po blby zarovce ve svetle za 500,-
PH1 Vaclavak a okoli - 200 za stani v krizovatce - stal sem za krizovatkou na srafkovane plose
PH7 - policajti cajk jeste ti poprejou dobrej den

11.4.18, 19:33
Mistr mechanik

to mi právě neleze na mozek proč si napsali na auta pomáhat a chránit, já bych jim to přepsal na nachytat a skásnout :oops:

a viki na batáku jsem ti psal, tam nastoupilo báckomando jezdí od lodi k lodi a vyhrožují správním řízením a tisícovýma pokutama,

sami si v petrově udělali neoprávněnou demolici batového domku a postavili skleněnou fízlárnu co je na orlíku a ted jim to nechce nikdo skolaudovat, je to černá stavba a neoprávněná demolice, ču,ráci si dělají co chtějí a tebe chtějí nachytat že nemáš v lodi kýbl :roll: :oops:

trestnou činnost zatloukají například výtržnictví je nějaký přestupek proti občanskému soužití a krádež vloupáném je přestupek poškozování cizí věci, osobní zkušenost v období jednoho roku :roll:

11.4.18, 19:36
Vývojář

S policajty nemám problémy, za celou dobu 1 pokuta za příliš mnoho lidí na palubě :mrgreen: . Jinak nepiju, jezdím připoutanej. Ale je fakt, že když chce tchán nebo někdo jiný udělat něco na autě, prostě vezmu auto a jedu a nic nekontroluji.... Ale zase u nás to není taková buz...e, takže i toto by si s nimi člověk slušně vysvětlil....

Peugeot 106 1.1 '02
Fáčko 136L '89 Bělouš
Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka
Š Felda 1.3 MPI Combi '97
Fáčko 1.3 Lxi '93
Š 120 LS '78 Beruška

12.4.18, 09:35

U vás neplatí,že ak poruchu (vadnú žiarovku) odstrániš na mieste,pokuta nemôže byť?

http://www.sptech.sk/

12.4.18, 11:37
Profil Zobrazit autorovy stránky
Vývojář

Samozřejmě, že platí....

Peugeot 106 1.1 '02
Fáčko 136L '89 Bělouš
Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka
Š Felda 1.3 MPI Combi '97
Fáčko 1.3 Lxi '93
Š 120 LS '78 Beruška

13.4.18, 09:35
Dřevák na focení, neumí ostřit

mě když naposledy stavěli tak jak říká miloš s majákama se za mnou rozjeli :D a hned test na alkohol nic tak ještě test na drogy taky nic :D no asi jsem vypadal podezřele v ruských maskáčích :D ještě že nechtěli povinnou výbavu (v kufru bylo airsoftový AK74) :D

13.4.18, 11:15
Profil ICQ

Co mám zkušenost z Č. Budějovic a okolí, tak většina setkání s příslušníkem probíhala ve vší slušnosti. Na motorce mě stavěli párkrát v životě, vesměs proto, že jsem opravdu udělal nějaký přestupek. Jen jedinkrát mě naštvalo, když mě stopli protože chtěli vidět, co vezu v baťohu - co je jim do toho... V autě jsem byl stavěn o poznání častěji i v rámci různých buzeračně pokutovacích akcí apod., ale většinou se jednalo o drobnosti řešené domluvou (nikdy nedali pokutu např. za nerozsvícená světla, nebo zapomenuté komplet všechny doklady). Opět si vzpomínám jen na jedinou absurdní kontrolu, kdy mě stopli jenom proto, že se jim nelíbilo, jak jsem objel kaluž :)

16.4.18, 17:35

Taky přispěju, ale trošku z jiného soudku. Snad prominete. Jsou to asi 2 roky co jsem byl s jedním kolegou v Jeseníkách pracovně nákladním Ivecem. Převáželi jsme panely z jednoho místa na druhé, odhadem 3km. Zrovna měli cajti nějakou velkou akci, kontrolovali náklaďáky a kamiony. Jezdilo se asi 1,5 km po nějaké velké silnici, pak zatáčka doprava, přejet menší kruháč rovně a dalších 1-1,5km na překladiště. U té zatáčky stála policistka s plácačkou a odkláněla ty náklaďáky na velké parkoviště, kde to další policajti kontrolovali. Iveko uveze asi 15-16 panelů, ale raději jsme vozili 10. Jeli jsme první fůru, policajtka nás odklonila na to parkoviště. Tam nás zkontrolovali, vše v pořádku, můžete jet. Odvezli jsme a jeli zpátky. Naložili druhou fůru a jeli po druhé. Policistka neváhala a znovu nás odklonila. To je ještě v klidu. Zase jsme vyložili, jeli zpátky. Naložili další fůru a znova. S řidičem jsme se bavili, jestli nás zase vemou. A fakt že jo. :D Tak jsme se smáli a policajt co nás měl kontrolovat se nám omlouval, přes vysílačku zjebal tu policajtku u silnice, ať už nás nechává projíždět, že máme všechno OK. Tak odvézt, zpátky pro panely. Jeli jsme po 4. A už vysmátí co bude. Co myslíte, odkláněla nás ta přiblblá policajtka u silnice? :D Jasně že jo. Ale jak jsme jeli kolem ní, tak se lekla, skovala plácačku za záda a ukázala že můžeme jet. Taková blbost se jen tak nevidí. Pak cajti odjeli a převezli jsme v klidu poslední fůru, tentokrát už na prasáka asi 15 panelů a hurá domů. :D

20.4.18, 20:05
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další