Autor |
Zpráva |
Waclav
|
Cajti vs. tuning
Zdar
Chtěl bych se optat jak cajti koukají na tunig, např zamračení kapoty, tonovaný skla, kola na podložkách, neony, spojlery, prahy atd....
Buzerujou hodně?
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
3.3.07, 15:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
elegant
|
Tak to záleži na policajtovy, ktorý ťa stopne. Môžeš najsť takého, čo sa na to vykašle alebo si to nevšimne, spokutuje, prípadne s úsmevom ti zobere EČV (ŠPZ).
Ja osobne uznávam tuning medziach zákona
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
3.3.07, 18:15 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já jsem třeba slyšel návleky na obrysovky jednou pět set podruhé pět set, od neonu pod autem chtějí náhradní trubici že je to vnější osvětlení, na motorkách zase zkoušeli hledat na výfuku nějaké číslo a nepustí tě přes hranici, jinak se snima třeba nebav, nic nepodepisuj, napíšou oznámení do komise a pošlou tě na STK tak zjistí že to máš OK a máš to v klidu, žádný bengo nemá cejchovaný metr aby ti něco mohl proměřovat, jediné co mají tak metrologické měření na radarech, podle zákona o přestupcích se s bengama vůbec bavit nemusíš pokud tě označí jako podezřelého ze spáchání přestupku miloš
|
3.3.07, 18:49 |
|
|
barton
|
a stk taky nemá ráda tuning
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
3.3.07, 19:31 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
barton píše: a stk taky nemá ráda tuning
pokud ti to benga nenafotí dáš to před STK do pořádku a jsi král miloš
|
4.3.07, 12:05 |
|
|
Kristensen
|
Re: Cajti vs. tuning
Waclav píše: Zdar Chtěl bych se optat jak cajti koukají na tunig, např zamračení kapoty, tonovaný skla, kola na podložkách, neony, spojlery, prahy atd.... Buzerujou hodně?
Co jsem se setkal já tak většinou nadávaj na šprcky na parkovačkách, na prodloužený kapoty a když se hodně dobře podívá tak i na podložky ale na spojlery nikdy nedržkovali a na folie na oknech to je různý a neony taky
|
4.3.07, 14:38 |
|
|
patrik-hp
|
|
4.3.07, 20:16 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
auto neni na bourání ale na ježdění
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.3.07, 20:21 |
|
|
Martin
|
To je, ale neubráníš se tomu a to můžeš jezdit sebelíp. S Patrikem plně souhlasím.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
4.3.07, 20:40 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Martin píše: To je, ale neubráníš se tomu a to můžeš jezdit sebelíp. S Patrikem plně souhlasím. já se tomu zatim ubránil
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.3.07, 20:41 |
|
|
Kristensen
|
zavařený kliky bych ani neřešil stejně většinou když je nějaká rána tak tě z toho vystříhaj......
|
4.3.07, 21:02 |
|
|
Martin
|
Až by tě nemohly dostat z auta a musel bys čekat na hasiče až tě vystříhají, tak bys mluvil jinak.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
4.3.07, 21:18 |
|
|
Drak
|
Já se zas běžně setkávám s tím, že si spousta lidí pod pojmem tuning představí všelijak oplácaný auto spoilerama, místo výfuku rouru od kamen, skla co nejčernější, ale nikdo si už neuvědomuje, že rozjet se umí každej pitomec, ale zastavit nebo udržet auto na silnici už jim moc nejde. Základem otuněnýho auta by měly být adekvátně k motoru a jeho schopnostem plně funkční brzdy a řízení, což sem zatím neměl tu čest na žádným takto vyzdobeným autě vidět a popravdě řečeno se s tím autem bojím vjet i do dílny, že nezastavím, nebo spadnu do kanálu a běžně vidím litat je po cestách nejraději tak kilem a víc, proto je můj postoj k tuningu velice pasivní a četníkům bych nakazoval každý auto s nelegální úpravou okamžitě odstavit s cesty. Nikomu to nepřeju, ale jednou se taky může stát, že podobnej sportovec srazí vás, nebo vaši rodinu, i když vy máte auto v absolutním pořádku a jedete tak, jak máte.
|
4.3.07, 21:20 |
|
|
Kristensen
|
Drak píše: Já se zas běžně setkávám s tím, že si spousta lidí pod pojmem tuning představí všelijak oplácaný auto spoilerama, místo výfuku rouru od kamen, skla co nejčernější, ale nikdo si už neuvědomuje, že rozjet se umí každej pitomec, ale zastavit nebo udržet auto na silnici už jim moc nejde. Základem otuněnýho auta by měly být adekvátně k motoru a jeho schopnostem plně funkční brzdy a řízení, což sem zatím neměl tu čest na žádným takto vyzdobeným autě vidět a popravdě řečeno se s tím autem bojím vjet i do dílny, že nezastavím, nebo spadnu do kanálu a běžně vidím litat je po cestách nejraději tak kilem a víc, proto je můj postoj k tuningu velice pasivní a četníkům bych nakazoval každý auto s nelegální úpravou okamžitě odstavit s cesty. Nikomu to nepřeju, ale jednou se taky může stát, že podobnej sportovec srazí vás, nebo vaši rodinu, i když vy máte auto v absolutním pořádku a jedete tak, jak máte.
Jo tak pokud chceš pofidérní tuning vyhnat ze silnic tak koukej vyhodit ten volant ze seata a sedačky Vytváříš tady skupinu lidí do kterej v podstatě patříš sám, co to pletivo v masce, to taky asi není příjemný když někoho smeteš a zapíchneš mu ho do stehna stejně jako ostatní věci na autě který tam normálně jsou.
|
4.3.07, 21:24 |
|
|
Drak
|
Volant se seata má stejnej vnitřní průměr a tisícihran jako 120, sedačky jsou hodně pevně přivařený, navíc jsou bezpečněší, než originální 120 bez opěrek a mřížka je z tahokovu ze vzduchovýho filtru, takže ju zmačkáš jak papírovýho čerta. Víš dobře, o čem mluvím, jenom mě špatně chytáš za slovo. Mluvím o pružinách uřezaných flexou, podložkách pod kola, motorech z bůhvíčeho a podobných úpravách důležitých strojových částí auta.
|
4.3.07, 21:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|