Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 10:24

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 pristrojovka 
Autor Zpráva

Příspěvek pristrojovka
Ako sa daju dat dole rucicky z budikov, bez toho, aby som ich poskodil a ako ich potom nasadit aby ukazovali spravne? Pasovali by na Formana aj rucicky z feldy? :roll:

28.3.07, 20:23
Pspvek Reklama

Voditelj brodice

Příspěvek Re: pristrojovka
kofi píše:
Ako sa daju dat dole rucicky z budikov, bez toho, aby som ich poskodil a ako ich potom nasadit aby ukazovali spravne? Pasovali by na Formana aj rucicky z feldy? :roll:

to davanie dole by aj mna zaujimalo. su machri co vymienaju tie plastove podklady a ti mi tvrdili ze to ide normalne stiahnut.
no ja neviem akou silou to tahali ale mne sa to nedari bez poskodenia alebo odtrhnutia rucicky

inac preco chces davat rucicky z feldy na formana? :D mas vela volneho casu? :lol: co tak si vyrobit podobne a nalepit? okrem toho neviem kolko vazia tie rucicky ale ak len decentne viac ci menej ako forman tak ti to bude zle ukazovat...

28.3.07, 21:28
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Na tu váhu si dej sakra pozor. Já jsem si origo ručky natřel reflexní barvou a to hned v několika vrstvách (aby to bylo kvalitní :D ). Později sem z hruzou zjistil že mi otáčkoměr aj rychloměr ukazuje míň. Tak jsem tu barvu dal pryč a vše bylo O.K. Nakonec jsem tam hodil jednu vrstvu (kvalitně) a je to gut. Rychlost mám zkontrolovanou, protože mám GPS navigaci a ta je daleko přesnější jak rychloměr.

28.3.07, 21:35

Příspěvek 
No jak ji sundat? prostě tahem, musíš si vzít nejlépe hřebikovky (kleště) ale musíš mít cit v ruce jinak si místo sundání ručičky ucvakneš hřídelku a někdy pomůže si sní nejdříve protočit na hřídelce ale to si musíš nejdříve označit viz. dále. No a jak ji nasadit tak aby to stejně ukazovalo? no to je jednoduchý než s tou ručičkou cokoliv uděláš tak ze zadu z budíku sundáš ten pohon tachometru (takovej hliníkovej odlitek) a dostaneš se k takovímu zvonečku nebo jak to nazvat, no a teď natočíš volně ručičku třeba na 50km/h podržíš ji tam a na tom zvonečku si uděláš fixem značku proti něčemu nepohyblivýmu na tom budíku no a teď už můžeš ručičku sundat. Nazpět natočíš zvoneček na značku a ručičku nasadíš na hřídelce opět na 50 a pak už to je jasný.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

28.3.07, 21:37

Příspěvek 
A neprohoď si rafiky paliva a teploty, každá má jinou váhu.

29.3.07, 05:44
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]