Autor |
Zpráva |
euromen
|
garážová anomálie
normálně už sem to nazval anomálii.. kdekoliv jinde nechám auto stát tak startuje úplně dokonale hned jak otočim klíčkem.. studenej teplej vlažnej... prostě kdykoliv...ale v garáži.. studenej musim točit sááákra dlouho.. i třeba až na 10 pokus chytne.. vlažnej sotva chytá a teplej ten taky moc nejde.. už sem s tim rezignoval a kašlu na to..ale pokaždý když ráno přídu tak vypadám jak když to auto je v prdeli a se ho snažim ještě probudit z mrtvolnýho spánku
_________________ život je boj, bohudík
|
3.4.07, 12:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: garážová anomálie
asi ma v garazi vydychanej vzduch a rano nechytne dech
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
3.4.07, 12:48 |
|
|
euromen
|
kachnis píše: asi ma v garazi vydychanej vzduch a rano nechytne dech
pochybuju garáž je větraná.. je i rovná takže benzín neni steklej mimo.. benzín mi ani nepadá dolu.. to by blbvě chytala i jinde.. prostě anomálie...ale v jinejch garážích chytá dobře.. stála tejden v jiný garáži a hned chytla...
|
3.4.07, 12:50 |
|
|
Kristensen
|
euromen píše: kachnis píše: asi ma v garazi vydychanej vzduch a rano nechytne dech pochybuju garáž je větraná.. je i rovná takže benzín neni steklej mimo.. benzín mi ani nepadá dolu.. to by blbvě chytala i jinde.. prostě anomálie...ale v jinejch garážích chytá dobře.. stála tejden v jiný garáži a hned chytla...
Teď je otázka jak dlouho to stojí jinde a jak dlouho v garáži, jestli jinde stojíš 2 hodiny a v garáži třeba 12 tak to jinde nepoznáš než jen v tej garáži
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
3.4.07, 12:54 |
|
|
euromen
|
mno doma mi to průměrně stojí přes noc a jinde i 7 dní...nebo celý dopoledne a kus odpoledne co sem ve škole
|
3.4.07, 13:07 |
|
|
Kristensen
|
Tak budeš muset do garáže objednat nějakýho vymítáče ďábla
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
3.4.07, 13:23 |
|
|
roman heller
|
Kristensen píše: Tak budeš muset do garáže objednat nějakýho vymítáče ďábla
..... ......mě ten upravený motor blbě chytá když stojí dva-tři dny....solexi maj odvětrávání a benzín se vypaří...další věc je že když je teplota kolem 5 stupňů tak blbě chytá,protože hodně hltá studený vzduch a nechce se mu ale nakonec chytne (nic mu taky jinýho nezbývá... ...)
3.4.07, 14:44 |
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
To bude geopatogenníma zónama Jsou to mrchy. Tak jako to místo v ČR, jak tam auta jedou samy do kopce.
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
3.4.07, 22:12 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Serifus píše: To bude geopatogenníma zónama Jsou to mrchy. Tak jako to místo v ČR, jak tam auta jedou samy do kopce.
az sa bojim s kym to susedime
nemas nejaky link na tie auta co idu do kopca?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
3.4.07, 22:15 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
nemas nahodou garaz postavenou na nejakem stredovekem pohrebisti, nebo tak neco ?
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
4.4.07, 16:04 |
|
|
Waclav
|
deekay píše: Serifus píše: To bude geopatogenníma zónama Jsou to mrchy. Tak jako to místo v ČR, jak tam auta jedou samy do kopce. az sa bojim s kym to susedime nemas nejaky link na tie auta co idu do kopca?
V ČR to není, je to myslím, někde v Indonesii, jednou to dávali v Cestománii, je tam nějak obrácená gravitace, prostě do kompce to táhne a z kopce musíš šlapat
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
4.4.07, 21:24 |
|
|
euromen
|
tak už je to jedno, auto bylo prodáno
|
4.4.07, 22:03 |
|
|
Bukaj
|
euromen píše: tak už je to jedno, auto bylo prodáno
A varovals' nového majitele?
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
5.4.07, 02:00 |
|
|
euromen
|
Bukaj píše: euromen píše: tak už je to jedno, auto bylo prodáno A varovals' nového majitele?
neparkuje v mojí garáži
|
5.4.07, 12:19 |
|
|
Bukaj
|
euromen píše: Bukaj píše: euromen píše: tak už je to jedno, auto bylo prodáno A varovals' nového majitele? neparkuje v mojí garáži
Jen jestli to není přenosné...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
5.4.07, 17:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|