Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 10:30

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 zatéká do Felicie - pod volantem 
Autor Zpráva

Příspěvek zatéká do Felicie - pod volantem
Dobrý den, obracím se na Vás, zda byste mi mohli poradit, co mám dělat se zatékající vodou na místo řidiče do Felicie. Většinou je voda tzv. nasáklá pod přístrojovou deskou na levé straně v místě, kde se otevírá přední kapota. Několikrát mi již měnili přední sklo - bylo napraklé a vždy použili nové těsnění. Nechal jsem to i přetěsnit a voda stále zatéká. V servisu mi dokonce vyplnili i nějaké dutiny pod předním sklem a voda stále zatéká. Nechci už vyhazovat peníze za to, že v servisu neví co s tím a udělají něco, co vlastně ani nepotřebuji. Mnohokrát děkuji.

4.4.07, 16:12
Pspvek Reklama

Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
odplastuj to , lej vodu na střechu a koukej kudy to poteče :wink:

4.4.07, 16:53
Profil ICQ

Příspěvek 
Většinou to teče po nějakým zásahu do brzd přes pedálovou konzolu, zkusit se zaměřit tam, potom to může prosakovat přes nějakej otvor z motorovýho prostoru do budky, třeba přes svazek el, nebo topení, zkontrolovat průchodky, jestli nejsou poškozený, nebo úplně pryč.

4.4.07, 19:45
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
V nejhorším případě mohlo být auto nabouraný a někde není dobře vytmelenej spoj karoserie a to se někdy hledá ghodně špatně a dokonce se už objevujou i nebouraný felicie u kterejch se prostě někde ten plastizol ve spoji nadzvedne a pak tam teče.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

4.4.07, 20:10
Mistr mechanik

Příspěvek 
tam jak popisuješ máš těsnící gumy pro přední elektrárnu a nastavování světel, ono se to tam blbě nasazuje, potáhni za to jestli je to tobře nasazeno v karoserii, nebo jen tak přitlačeno a nazdar, nebo si někdo ulehčuje výměnu že to prořeže, nebo jsou protařeny další dráty a netěsní, a kolik máš rok výroby, můžeš mít prožranou kastli v místě spodních oddtoků těsnění skla, pokud teče sklem resistin ML stříkačku a navalit tam toho pod těsnění dokola když bude venku vedro miloš

5.4.07, 07:53
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]