|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Eiza
|
Chladič
Ahoj všem potřeboval bych se vás na něco zeptat dnes se mi stala nemilá příhoda.Nevím co se mi stalo s mým milovaným "plecháčkem" ale začal vařit.Říkal jsem si,že je to chladičem,ale když vystydl a nalil jsem vodu,tak z chladiče nic neteklo.Sice je prorezlí,ale nic z chladiče nevytékalo.A proto vás prosím jestli byste mi neporadily co s tim je a jestli má cenu kupovat nový chladič DĚKUJI MOC X.
|
5.4.07, 22:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dusche
|
Mas Felicii? Pokud chladic neni deravej, novej nekupuj. Spis skontroluj cidlo ktere spina vetrak na chladici. Popripade ruzne spony, estli ti nekde neukapava voda.
|
6.4.07, 06:23 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
třeba těsnění pod hlavou, jednoduchý test po dojetí nechej nastartované auto teplota ti trochu povyleze a sepne ventilátor a tak pořád dokola, pokud ti syčí přetlaková zátka, teče kapalina, netočí ventilátor, je studený chladič, tak to asi v chladiči nebude miloš
|
6.4.07, 07:10 |
|
|
Eiza
|
Diky
|
6.4.07, 07:58 |
|
|
spartra
|
chladič stojí +- 400kaček
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
6.4.07, 17:43 |
|
|
Kikan
|
V první řadě si zmenši obrázek.
_________________ Škoda Forman 135GLX - 43kW BMM, r.v. 1993
|
6.4.07, 18:19 |
|
|
Nepér
|
Co je to tu zase za experta obrázek, jako kráva a zakládá dva dredy (thready) najednou do různých sekcí, bóže...
Jinak zamykám duplicitní "dred".
pokračování zde: http://www.skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=4302
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
7.4.07, 13:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|