Autor |
Zpráva |
cyz86
|
vyčištění interiéru
Potřeboval bych poradit - stala se mi jistá vtipná nehoda, nevíte někdo jak se dá vyčistit pozvracený interiér? Sedačky a koberce....zkoušel jsem mokré vysávání, asi 5x po sobě a moc to nepomohlo....
|
8.4.07, 14:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
elegant
|
Saponát a rôzne čistiace prostriedky na celkový efekt a voňavku alebo kolínsku na prekrytie zápachu. Odporúčam istý čas pravidelne kupovať osviežovače vzduchu a pravidelne auto vetrať.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
8.4.07, 15:26 |
|
|
cyz
|
poblitá škodovka
elegant píše: Saponát a rôzne čistiace prostriedky na celkový efekt a voňavku alebo kolínsku na prekrytie zápachu. Odporúčam istý čas pravidelne kupovať osviežovače vzduchu a pravidelne auto vetrať.
A jak dlouho tak asi trvá než se ten smrad ztratí? Stane se tak někdy? Není lepší vyměnit sedačky a koberce?
|
8.4.07, 18:28 |
|
|
DRYVER
|
Re: poblitá škodovka
cyz píše: elegant píše: Saponát a rôzne čistiace prostriedky na celkový efekt a voňavku alebo kolínsku na prekrytie zápachu. Odporúčam istý čas pravidelne kupovať osviežovače vzduchu a pravidelne auto vetrať. A jak dlouho tak asi trvá než se ten smrad ztratí? Stane se tak někdy? Není lepší vyměnit sedačky a koberce?
No tak smrad se urcite casem ztrati nebo ho necim prebijes A menit sedacky a koberes kvuli tomu mi neprijde moc rozumne - vzdy se ti to same muze stat treba za tyden nebo 2 a to bys zase memil sedacky?? urcite pomuze porad dokola to nejak cistit ... casem se vysledek urcite dostavi
|
8.4.07, 19:52 |
|
|
cyz
|
DRYVER píše: cyz píše: elegant píše: Saponát a rôzne čistiace prostriedky na celkový efekt a voňavku alebo kolínsku na prekrytie zápachu. Odporúčam istý čas pravidelne kupovať osviežovače vzduchu a pravidelne auto vetrať. A jak dlouho tak asi trvá než se ten smrad ztratí? Stane se tak někdy? Není lepší vyměnit sedačky a koberce? No tak smrad se urcite casem ztrati nebo ho necim prebijes A menit sedacky a koberes kvuli tomu mi neprijde moc rozumne - vzdy se ti to same muze stat treba za tyden nebo 2 a to bys zase memil sedacky?? urcite pomuze porad dokola to nejak cistit ... casem se vysledek urcite dostavi
No dovol? Já nejsem žádný norek který se každý večer vrací domů zeblitej a zechcanej....tohle se mi stalo poprvé za 3 roky co s tou škodovkou jezdím
|
8.4.07, 20:52 |
|
|
DRYVER
|
cyz píše: DRYVER píše: cyz píše: elegant píše: Saponát a rôzne čistiace prostriedky na celkový efekt a voňavku alebo kolínsku na prekrytie zápachu. Odporúčam istý čas pravidelne kupovať osviežovače vzduchu a pravidelne auto vetrať. A jak dlouho tak asi trvá než se ten smrad ztratí? Stane se tak někdy? Není lepší vyměnit sedačky a koberce? No tak smrad se urcite casem ztrati nebo ho necim prebijes A menit sedacky a koberes kvuli tomu mi neprijde moc rozumne - vzdy se ti to same muze stat treba za tyden nebo 2 a to bys zase memil sedacky?? urcite pomuze porad dokola to nejak cistit ... casem se vysledek urcite dostavi No dovol? Já nejsem žádný norek který se každý večer vrací domů zeblitej a zechcanej....tohle se mi stalo poprvé za 3 roky co s tou škodovkou jezdím
Tak sem to nemyslel - treba povezes znamy nebo nejaky ozralce z hospody ci diskoteky a muzes to resit znovu ...
|
8.4.07, 22:13 |
|
|
Vašek Tábor
|
Nedá mi to, musím si rejpnout: Tak si sežeň ješte jedny sedačky, vyměň je a když pojedeš někam pít, tak si dej zase ty starý, člověk nikdy neví. :D
Ale jinak radím stejně jako všichni: čistit a čistit, když už jsou sedačky a koberce čistý, tak větrat a zase větrat. Vzpomeň na Slavnosti sněženek ("... a krom nezasvěcených nesmím nikoho do auta vzít, protože by si myslel, že jsem se, s prominutím, připosral.").
_________________ Mazda 323, červená
|
10.4.07, 06:11 |
|
|
cyz
|
Vašek Tábor píše: Nedá mi to, musím si rejpnout: Tak si sežeň ješte jedny sedačky, vyměň je a když pojedeš někam pít, tak si dej zase ty starý, člověk nikdy neví. Ale jinak radím stejně jako všichni: čistit a čistit, když už jsou sedačky a koberce čistý, tak větrat a zase větrat. Vzpomeň na Slavnosti sněženek ("... a krom nezasvěcených nesmím nikoho do auta vzít, protože by si myslel, že jsem se, s prominutím, připosral.").
To je u mě veliký problém, používám auto jako pracovní a každou chvíli někoho vozím...za chvíli se bude konat pokus č. 2 - nasadím Savo, tak uvidímě jak to dopadne. Btw. největší problém je že jsem tam nejel pít ale pracovně - byla to technopárty na které sem zajišťoval zvuk....a kdybych jenom pil tak by to bylo v pohodě
|
10.4.07, 09:42 |
|
|
elegant
|
No raz som riešil to, že po istom kŕču som mal dosť veľký smrad v aute. Stačil intim sprej po záruke na prebitie zápachu a auto sa dalo zasa používať.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
10.4.07, 10:56 |
|
|
cyz
|
elegant píše: No raz som riešil to, že po istom kŕču som mal dosť veľký smrad v aute. Stačil intim sprej po záruke na prebitie zápachu a auto sa dalo zasa používať.
To taky můžu zkusit, ale nepomohlo ani savo
|
10.4.07, 12:55 |
|
|
Peter50kw
|
Vymontuj sedadla, koberec z auta. Saponat a hadica s vodou to poriesia. Potom vsetko vysusit na slniecku. Tlakova mycka moze tiez pomoct, ale opatrne aby si nepotrhal tkaniny.
|
10.4.07, 13:20 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
10.4.07, 13:42 |
|
|
Waclav
|
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
10.4.07, 21:07 |
|
|
cyz
|
Dobrá rada nad zlato, bohužel v tu chvíli sem si ani neuvědomil že jsem v autě. Jinak se zdá že už je to v pohodě. Savo rulezzzz )
|
13.4.07, 08:25 |
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
To se stalo známýmu... Poblili mu to děti. Ten smrad byl hroznej. Jel jsem s ním jednou. Pak prej začal jezdit bez bot... jako, že si je zul, než jel. Po tom, co v nich celou dobu dělal to prej byl takovej smrad, že ten smrad předtim úplně zmizel. Nevím, už s ním radši nejezdím
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
13.4.07, 11:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|