Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
těsnění
jakej materiál je nejlepší použít na těsnění ? neni to na škodovku ale na minibike
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.4.07, 19:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
|
jo je to tědnění karburátoru benál odsud teče proudem
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.4.07, 19:42 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Papir se silikonem motorovym cervenym
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
10.4.07, 19:43 |
|
|
jizíček
|
ja jsem to na simsona udelal ze stary duse ... a ani kapka benzinu ven ... ale melo to tu nevyhodu ze kdyz ho vyndal, tak se zkroutilo ... ale pak se opet srovnalo ... takze radeji nevyndavat
_________________ Favorit 135 BMM r.v. 94 - odhlašený
VW Golf III combi, 1.9 tdi, r.v. 97
Škoda 742 Forever Team
|
10.4.07, 19:56 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: těsnění
Sadra17 píše: jakej materiál je nejlepší použít na těsnění ? neni to na škodovku ale na minibike
tak to vidíš pokud tam jede stará duše, tak tam můžeš dát cokoliv vyrovnej plochy a utěsní cokoliv, nejhorší asi je když tam toho napaláš moc, pak to vytlačíš a může to způsobovat různé problémy, já jedu červený silikon s mírou pořád dokola miloš
|
10.4.07, 20:04 |
|
|
Jarda S.
|
za***ný čiňani kdyby to udělali pořádně
|
10.4.07, 20:07 |
|
|
Kristensen
|
Sadra17 píše: :roll: za***ný čiňani kdyby to udělali pořádně
Kdyby jsi nepodporoval za***ny číňany a koupil si lepší značku tak uděláš líp, co by jsi za ty peníze chtěl za výkony od šikmookejch.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
10.4.07, 20:24 |
|
|
Šemik
|
Červený silikon na benzín NE!!!! Benzín ho rozleptává...
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
11.4.07, 12:27 |
|
|
Jarda S.
|
Kristensen píše: Sadra17 píše: :roll: za***ný čiňani kdyby to udělali pořádně Kdyby jsi nepodporoval za***ny číňany a koupil si lepší značku tak uděláš líp, co by jsi za ty peníze chtěl za výkony od šikmookejch.
jo jenže za lepší českou bych dal 4x tolik a sem automechanik ne a to by bylo kdybych to nedokázal spravit
|
11.4.07, 20:16 |
|
|
Kristensen
|
Sadra17 píše: Kristensen píše: Sadra17 píše: :roll: za***ný čiňani kdyby to udělali pořádně Kdyby jsi nepodporoval za***ny číňany a koupil si lepší značku tak uděláš líp, co by jsi za ty peníze chtěl za výkony od šikmookejch. jo jenže za lepší českou bych dal 4x tolik a sem automechanik ne a to by bylo kdybych to nedokázal spravit
Jo to já jsem taky ale pro mě je podstatná kvalita a ne to jestli to v případě poruchy dokážu opravit toho se nebojím.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
11.4.07, 21:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|