Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 10:49

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Technická 
Autor Zpráva

Příspěvek Technická
Ahojte...můj známý má jeden takovej problém...má favorita a chce technickou..... má kámoša a ten je schopen mu ji přes jednoho kamoša zařídit a stím autem se tam vůbec nemusí, prostě mu prý stačí jen vlkej techničák a 2500korun. Za týden že prý donese potvrzenej techničák a známky odírovaný, který si musí nalepit na značku. Co myslíte...Má se kamarád obávat nějakých problémů? Je to dobrý kamarád a zná ho docela dlouho..otázkou je jen to, jestli to jde v dnešní době ještě takhle šmelit... Díkec

12.4.07, 07:15
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Da sa vsetko. Otazka je skor ci sa to oplati. Ja by som radsej tie peniaze vrazil do auta, aby STK preslo legalne. A ked je stav taky, ze to neprichadza do uvahy, je nacase auto zrusit a kupit nieco funkcnejsie. Problemy mozu byt take, ze mu prvi cajti co ho stretnu zoberu papiere aj ked ma STK, lebo to na aute moze byt vidiet, ze na STK nema sancu.

12.4.07, 07:23
Mistr mechanik

Příspěvek Re: Technická
Jura píše:
Ahojte...můj známý má jeden takovej problém...má favorita a chce technickou..... má kámoša a ten je schopen mu ji přes jednoho kamoša zařídit a stím autem se tam vůbec nemusí, prostě mu prý stačí jen vlkej techničák a 2500korun. Za týden že prý donese potvrzenej techničák a známky odírovaný, který si musí nalepit na značku. Co myslíte...Má se kamarád obávat nějakých problémů? Je to dobrý kamarád a zná ho docela dlouho..otázkou je jen to, jestli to jde v dnešní době ještě takhle šmelit... Díkec

můj kámoš se tak vypekl nakonec jsme museli vyřídít nový velký a malý TP a prachy byly v prachu a co má za problémek, se to dá dořešit a jet ofic ne? miloš

12.4.07, 09:43

Příspěvek 
Auto ve své podstatě je v pořádku... jde jen o tonovaný okna těžká koroze na dveřích plast na přídavný dálkový je popraskanej a světla si svití jak chtějí a potom trochu problem s geometrií která na autě nejde udělat... protože bylo bourané na levý předek a nějakej debil to odfláknul a je to posunuté nicméně co mi na geometrii řekli je to že nebezpečný to není jen se mi sjíždí levá pneumatika trochu z vnitřku.... A ještěpřední levej tlumič je min tvrdý než druhý, ale oba tlumí dobře (HP sporting). No a potom vychytávky jak pavouček na předním skle...naklápění světel a další blbosti kvůli kterým bych měl potíže na STK. Jinak na autě sou zase komplet nový brzdy a tak...... Takže lepší 2500 a s autem nikam nemusím než.......(problémy)

12.4.07, 10:29
Profil ICQ

Příspěvek 
Geometrii mi nikdy na autě nikdy nekontrolovali.
Pavouk na skle záleží jaký je, nesmí být větší jak 20 mm a nesmí být v zorném poli řidiče,pak je to OK.
Koroze je špatná tu neokecáš.
Světla ti seřídí.
Tónovaný okna záleží jak moc.
Tlumiče ti taky nekontrolují, jen nesmí být žádný vyteklý.
To naklápění nevím.

Ono hlavně záleží kde to děláš a na koho natrefíš. Může tam být ko*ot, který si bude hrát na velkého pána a nebo taky někdo ,kdo bude normální a ví, že u 20 let starýho auta nemůže být vše v pohodě 8)

12.4.07, 11:18
Profil ICQ

Příspěvek 
No jo...mě taky říkal kamoš, že podle něho bych s tím prošel (teda podle toho kde). Ale co když ne? To je ten problém... Takhle bych to měl za 2500Kč jistý mě by spíš zajímalo jak si to pohlídat, aby mi to nějak nevyšmelil tu technickou. Slyšel sem že ty auta se musí fotit a kdoví co a jestlůi se ta technická nehlasí policajtům třeba že si to můžou zjistit, abych to neměl jen v papírech a jinde nic nebo tak....

12.4.07, 11:51
Profil ICQ

Příspěvek 
Spíš bych to řešil stylem že okatý věci bych nějak zakryl, třeba ty prasklý plasty, korozi dveří bych něčím zamazal, aby to nebylo na první pohled vidět a s klidem bych se obrátil na nejakej místní autoservis, co má provádění STK v nabídce služeb (jenom ne autorizovanej, nebo něco podobnýho). Tam, pokud nebudou padlí na hlavu, tak budou chtít vidět stav brzd a řízení, zbytek se dá vždy ukecat a na STK má totiž každej servis už svoje známý, kteří umí přivřít oko. Zbytek se dá domluvit a při OK stavu brzd a řízení se klidně vejdeš do 2500 a eště ti zbyde na bublifuk a nemusíš mít obavy z prodrbaných peněz.

12.4.07, 16:03
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
me prijde ze koroze stkcko resi jen kdyz je neco totalne uhnily nebo prorezli na skrz
nase auto je ohnili ze vsech stran a stkckem v pohode proslo (dokonce v autorizovanym servisu skoda)
klasicky tam byli A zavady (ty co nevadi) : koroze, tesnost motoru, prevodovky, stav svetel, stva skel, vule v rizeni, nesoumerne bzdici brzdy (ale veslo se to do tolerance - zpusobene vuli v rizeni)
a na dalsi dva roky pokoj
jinak to stalo 1700 bylo to pres jednoho automechanika i s novou brzdovkou serizeni spojky a zalatani prahu, podlahy + striknuti celyho spodku prahu nejakym cernym sajrajtem

12.4.07, 17:22

Příspěvek 
Drak to podal spravne. Dvere zaflekuj polyesterom, okno na favo kupis za par supov na srotovisku, svetla nastavit je malina. No a tie folie by som dal aj tak dole ked nemaju certifikat a mas to ciste. Ak budes mat "kupene" STK, za diery vo dverach, folie, alebo praSKNUTE OKNO ti kludne mozu zobrat papiere PRI BEZNEJ KONTROLE.

12.4.07, 17:29
Mistr mechanik

Příspěvek 
mně se to zdá jak strach před bouří, která se nekoná v čistě teoretické úrovni miloč

12.4.07, 20:12

Příspěvek 
Nekdy na stk delaji problemy kvuli tomu nefunkcnimu naklapeni svetel - nove ovsem stoji skoro 1000kc.

12.4.07, 21:32

Příspěvek 
Tak.... jak jsem psal tak to vypadá, že mám prodrbané peníze i techničák s emisema. Prosím o pomoc jak zařídit nový techničák (dejme tomu mi to ukradli). To mi dají když pojedu na normální technickou? Co všechno hlavně kontrolují? Na co si dát bacha? Díky

2.5.07, 09:24
Profil ICQ

Příspěvek 
Komu není rady...

2.5.07, 16:51

Příspěvek 
No jo..každej se někdy spálí... Ach jo....

2.5.07, 16:54
Profil ICQ

Příspěvek 
V každým případě získat druhopis za ztracenej TP není psina, musíš nejdřív na emise tam, kde to bylo naposled a oni vydají novou kratu, pak na STK, tam udělat evidenčku, na evidenci s papírama ze STK o evidenčce, auto musí mít platnou STK a EM, platný pojištění, někde chcou dva doklady totožnosti a požádat o druhopis TP a OTP. To všechno s autem a legální cestou, protože od toho dá každej normální běloch ruce pryč. Nezapomeň si našetřit tak 2.500,- za papírování + 5.000,- za uvedení auta do stavu aby mohlo projít STK.
Nejvýhodnější by pro tebe bylo koupit jiný papíry a postavit to na ně.

2.5.07, 18:02
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další