Autor |
Zpráva |
Waclav
|
"U" ?
Zdravím.
Potřebuju sehnat takové ty platové účka, jestli se tomu tak dá říct co jsou kolem čudlíků na zamykání dveří, víte co myslím? Včera mi totiž kamarád ukázal jak během 15 sekund otevřít felicii tkaničkou od boty
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
29.5.07, 15:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: "U" ?
Waclav píše: Zdravím. Potřebuju sehnat takové ty platové účka, jestli se tomu tak dá říct co jsou kolem čudlíků na zamykání dveří, víte co myslím? Včera mi totiž kamarád ukázal jak během 15 sekund otevřít felicii tkaničkou od boty
zapíchnu do těsnící gumy čelního skla nůž, naříznu l0 cm a vyškubnu ti ji i se sklem za 10 sekund, tak si dej pro jistotu i mříž na čelní sklo, zrovna dneska si jeden zabouch klíče v VW transportéru, to malé okýnko jsem podstříkl jarovou vodou, zapáčil dvěma šroubovákama a byl jsem tam miloš
|
29.5.07, 15:56 |
|
|
Waclav
|
no tak je víc způsobů, ale proč ten výběr,alespon nezůžit
|
29.5.07, 16:08 |
|
|
Drak
|
Tak se do aut moc neleze, háčkem z drátu ti otevřu jakýkoliv auto do minuty, hodně zákazníků totiž odjede i s klíčama v kapse a čekat na ně, než je dovezou zpátky by mě mohlo, mám v tom celkem slušnou praxi a když se ti bude chtít někdo dostat do auta, tak se tam dostane, ve dveřích je totiž jedna bezpečnostní díra, která zabezpečit ani nejde a každej zloděj ví, o co de.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
29.5.07, 17:05 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Drak píše: každej zloděj ví, o co de.
táhlo mezi páčkou a zámkem a to nejsem žádnej zloděj
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.5.07, 18:15 |
|
|
Drak
|
Ve fildě je táhlo pod plastovou krytkou aby nešlo vyháčkovat, není to mezi lidma rozšířený, co to je, ale většina zlodějů to ví.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
29.5.07, 18:18 |
|
|
Waclav
|
No mě jde o to, aby mi to každej ko...t neotevřel, protože tohle zvládne každej, táhlo mu dá už trochu práce
|
29.5.07, 20:29 |
|
|
Waclav
|
nevíte teda jak se to přesně jmenuje, nebo nemáte někdo?
|
29.5.07, 20:30 |
|
|
Kristensen
|
je to normálně bezpečnostní krytka. Za 15 vteřin? To musí ještě cvičit já to kaničkou uměl za 11 Jinak tím drátem to jde taky hodně rychle i když tam je plast přes zámek a ten kryt na čudl spíš jen upozorní na to aby večer nešli jen s kaničkou, nejlepší by byl alarm.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
29.5.07, 20:41 |
|
|
Waclav
|
Kristensen píše: je to normálně bezpečnostní krytka. Za 15 vteřin? To musí ještě cvičit já to kaničkou uměl za 11 Jinak tím drátem to jde taky hodně rychle i když tam je plast přes zámek a ten kryt na čudl spíš jen upozorní na to aby večer nešli jen s kaničkou, nejlepší by byl alarm.
No ten tam mám, mám tam i Construct bojím se o ní ale dost lidí když řve alarm tak tomu nedává pozornost...
Ale viděl jsem, je to patent nějaký firmy, že místo pískání alarmu to vydává zvuky velice vzrušené slečny a to pak všichni důchodci vylejzaj a čuměj zkusím najít video
|
29.5.07, 20:46 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Waclav píše: Kristensen píše: je to normálně bezpečnostní krytka. Za 15 vteřin? To musí ještě cvičit já to kaničkou uměl za 11 Jinak tím drátem to jde taky hodně rychle i když tam je plast přes zámek a ten kryt na čudl spíš jen upozorní na to aby večer nešli jen s kaničkou, nejlepší by byl alarm. No ten tam mám, mám tam i Construct bojím se o ní ale dost lidí když řve alarm tak tomu nedává pozornost... Ale viděl jsem, je to patent nějaký firmy, že místo pískání alarmu to vydává zvuky velice vzrušené slečny a to pak všichni důchodci vylejzaj a čuměj zkusím najít video
Taky mám o auto strach, ale myslím, že alaram je na nic, přesvědčil jsem se o tom nedávno. Lezl jsem do auta, auto nebylo moje ale kamaráda, vyvolal jsem přitom poplach, siréna řvala dlouho a hodně, nedařilo se mě to vypnout, nadával jsem, o tři auta vedle stáli dva příslušníci MP Brno, řešili špatné parkování auta na chodníku, ale já jsem je vůbec nezajímal, kdyby se aspoň přišli optat, ale vůbec nic...
|
29.5.07, 21:03 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
podla mna by tie alarmy mali mat nahratu nejaku vetu ako napr: neopravnene vniknutie do vozidla, opustte vozidlo apod.
takto si ludia uz zvykli ze to huci, skreci... a nikoho to uz netrapi....
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
29.5.07, 21:06 |
|
|
Waclav
|
deekay píše: podla mna by tie alarmy mali mat nahratu nejaku vetu ako napr: neopravnene vniknutie do vozidla, opustte vozidlo apod. takto si ludia uz zvykli ze to huci, skreci... a nikoho to uz netrapi....
No právě
|
29.5.07, 21:11 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Waclav píše: deekay píše: podla mna by tie alarmy mali mat nahratu nejaku vetu ako napr: neopravnene vniknutie do vozidla, opustte vozidlo apod. takto si ludia uz zvykli ze to huci, skreci... a nikoho to uz netrapi.... No právě
lahka pomoc, povedz nejakemu elektrotechnikovi a ked ma trochu zrucnosti nemal by byt problem.
existuju plosaky ktore maju microchip ktory ma pamat na nejake kratke slovo alebo vetu. nahras zapojis spolu so zosikom, repro do motoroveho priestoru a mas
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
29.5.07, 21:14 |
|
|
Waclav
|
To ale není špatnej nápad
|
29.5.07, 21:16 |
|
|